10.04.2021

Posted by Pas at 10/04/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Pozdrav svima, danas sam nakon 100 dana prvi puta mogao izmjeriti potrese bez ikakvih tehničkih prepreka.
Ne mogu vam opisati, kakvo je to olakšanje, ali isto tako kakva je to frustracija bila. Morao sam čak kontaktirati i podršku za astronomski program, jer su problemi bili za ne vjerovati. Naravno – nisu mi mogli pomoći i prvi puta, su se susreli sa takvim problemom. Ipak sada vidim da je bio problem u kompjuteru, koji za dvostruko premašuje minimalnu konfiguraciju koja je potrebna za pokretanje astronomskog programa

Dakle laptop koji je sasvim OK inače za neku normalnu upotrebu za običnog smrtnika , nije bio čak ni u stanju poslati dovoljno podataka da bi mogao ići uživo na YouTube-u, o snimanju neba , da ni ne govorim, od 6 sati snimljenog materijala, ostalo je zapisano 1sat i 40 minuta, sve je ostalo bilo SMRZNUTO.
I vidi čuda, sve je to nestalo pojavom novog kompjutera. Znate, za 26 000 kn mogao sam kupiti sasvim dobar auto, no ja nisam tražio ljude da mi pomognu kupiti auto, već ono što mi je pptrebno da vas mogu izvjestiti o stvarima kojim vas drugi ne mogu izvjestiti.
Sve to što se događa na nebu, povezano je sa onim što se događa na tlu, pa čak i Covid. Suludi vremenski uvijeti sa naglom promjenom temperature, gdje u jednom momentiu imamo 20° C da bi za nekoliko sati , došli na -10°C
Dakle to je razlika od 30°C. Vi mislite da je to normalno? Nije. Nije nikako.
Pretprošle godine u Decembru 2019 oko Božića u Gorskom Kotaru smo bili u kratkim rukavima, ..pod vjerovali ili ne, iste godine u Februaru bilo je 27°C na suncu.
Moram vam ovo napisati. Gledao sam na prognozi satelitske snimke dolaska polarne hladnoće u srednju Europu sa sjevera. I prvo što sam uhvatio bile su strelice u obliku VEKTORA koje su se približavale našim krajevima istom brzinom sa kojojm se sa sjevera spuštaju komete. ZaTIM SAM UKOPČAO LOKALNE ORBITE SVIH KOMETA i nakon kraćeg posmatranja uhvatio sam da samo jedna kometa prolazi tim tokom prispjeća hladne fronte.
Bila je to kometa ASSASSIN.

Vi koji me ne pratite tako dugo, da vas upoznam sa konsekvencama te komete koja je napravila strahovite oluje dok je prelazila preko Američkog teritorija. Sjećate se polarne hladnoće u New York-u , Chicago-u Kanadi prije par godina – to je bila kometa ASSASIN koja je tada orbitirala preko USA. Srećom se je udaljila pa je njen utjecaj oslabio, barem toliko da ova fronta nije dosegla – 35°C. No, problem sa ovom kometom nažalost seže još dalje pa ona djeluje i lokalno na potrese, i to ne baš slabe potrese.

Ako se sjećate za vrijeme , odnosno nakon Petrinjskog potresa , u jednom videu na You Tube kanalu najavio sam povratk potresne aktivnoti u Travnju, pa pogledajmo što se je od jačih potresa dešavalo u Travnju do sada , a nismo još dosegli nitti polovicu mjeseca. Moja je prognoza bila da će se povratkom komete Elenin i Atlas aktivirati potresi.

I pogledajte što se je dogodilo, a potrese u Jadranskom moru kod VIS-a neću ni spominjati. Dakle ovo su samo potresi preko 4 richtera. Potresi su se aktivirali točno kako sam ih najavio. U međuvremenu , broj kometa koji orbitira OKO naših krajeva se je UDVOSTRUČIO. Komete se sele sa jugoistoka prema jugozapadu i tu se može svašta iznenada dogoditi, ali sve je predvidljivo, jer potresi imaju poznatu vrijednost koju kompjuter uz adekvatni software može iskopati unaprijed.

Porigao sam se , na vijest koju je promptno objavio RTL o liku koji je napravio aplikaciju koja reagira 10 SEKUNDI prije potresa nakon što potres negdje udari!!! Prije nego se dogodi potres. koji se je u stvari već dogodio.

Lika iz bajke sa već poznatim pinocchio prezimenom, stavili su u PRIME TIME dnevnik, kao senzaciju., a ja koji mogu pores predvidjeti danima pa i mjesecima unaprijed sam strpan u zatvor. Totalno ignoriran iako sam savim jasno pokazao i dokazao što znam i umijem ali to se ignorira na VISOKOM nivou pod prijetmnjom da ako objavim i jedan potres u naprijed bilo gdje – da ću momentalno biti uhićen. I da tih 10 sekundi će vam jako pomoći posebno ako živite npr. na 5 katu
SMRDI, SMRDI,.. UŽASNO SMRDI. U slučaju da se (ne daj bože) dogodi potres u kojem će biti veći broj žrtava i ogromna materijalna šteta, netko će nakon ovog mog upozorenja – krivično odgovarati i neće moći reći da nisam htio pomoći, ili da to nisam javno objavio i zahtjevao.
Tko za to želi preuzeti odgovornost?
Sudac ili seizmiološka služba?
Policija možda?
Trolovi?
Neka vam presudi narod. Ja sam i kao čovjek i kao autor ovog projekta učinio sve što mi je bilo dostupno, pa i to da sam osobnom slobodom platio danak tome. Toliko od mene,.. za sada.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-