POTRES OD 2.4 RICHTERA KOGA SU PREŠUTLI

Posted by Pas at 23/12/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Danas 23.12.2021 u 4:20 h ujutro 23 km od Rijeke a blizu Fužina u Gorskom Kotaru dogodio se je potres magnitude 2.4 Richtera koji EMSC – NIJE OBJAVIO!!
To znači da sam ja naprimjer taj potres prognozirao , ispalo bi da se taj potres nije dogodio i to je ujedno i glavni paradox ovoga što mogu učiniti izračunom. Dakle moj izračun je vjrodostojan auditoriju samo ukoliko se taj potres kojeg izračunam unaprijed – objavi mana listi potresa. Ako se to ne pojavi na listi potresa,  e onda sam ja kao fulao. Ono što mene brine u ovom slučaju je da to baš i nije bio neki beznačajan potres kao npr. 1.2 Richtera.
kakav dil ima država sa EMSC to možemo samo nagađati , no nedavno je EMSC od Republike Hrvatske dobio obilnu donaciju.Možda je sada jasnije. Evo tog potresa a evo i gdje prolazi orbita komete Atlas Q3 u 4:20 ujutro. PAMETNOM DOSTA.

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-
العربية العربية 简体中文 简体中文 Hrvatski Hrvatski Čeština‎ Čeština‎ Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Magyar Magyar Italiano Italiano Македонски јазик Македонски јазик Norsk bokmål Norsk bokmål Português Português Română Română Русский Русский Slovenščina Slovenščina Español Español Svenska Svenska Türkçe Türkçe