POTRES U PETRINJI TOČNO PO VREMENU IZ TABLICE POTRESA 23.09.2021

Posted by Pas at 23/09/2021

Category: PRIKAZ POTRESA PO IKEEPS METODI

Kako to? Kako to?

U 1:32 ujutro kod Petrinje je bio potres jačine 4.1 Richter. I sve bi to bilo dobro da vam prije nego što se je potres dogodio, već danima vam pokazujem vrmensku tablicu potresa – i vidi vraga, potres se je dogodio točno prema tablici.

Moja tablica potresa je besprijekorno točna i bazairana je na 12 satnom paternu. Pogledajte tablicu i vidjeti ćete da je potres već bio u 13:33 dok je potres kod Petrinje bio u 1:32, dakle razlika je samo jednu minutu u 12 satnom paternu, odnosno potres se je desio prema već bivšem potresu samo 10 minuta kasnije. Označio sam ga pravokutnikom.

Potres je prouzročila kometa WIERZCHOS H3 na poziciji ASTN 12/27. Ako pogledamo tablicu magnituda , vidjeti ćete da je potres u grupi tih magnituda. Dakle,.. opet pogodak i neoborivi dokaz, magnituda se može predvidjeti putem IKEEPS ASTN-a.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-
العربية العربية 简体中文 简体中文 Hrvatski Hrvatski Čeština‎ Čeština‎ Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Magyar Magyar Italiano Italiano Македонски јазик Македонски јазик Norsk bokmål Norsk bokmål Português Português Română Română Русский Русский Slovenščina Slovenščina Español Español Svenska Svenska Türkçe Türkçe