SAD TO ODJENOM VIŠE NIJE NEMOGUĆE – PREKO NOĆI

Posted by Pas at 31/07/2022

Category: PRIKAZ POTRESA PO IKEEPS METODI, RAZMIŠLJANJA

Korištenjem tih metoda, uz filtriranje podataka i automatiziranje njihove obrade, došlo se do prilično visokog postotka pouzdanosti: ova studija tvrdi da se njihovom metodom razorni potresi, oni magnitude veće od 6, mogu predvidjeti do 48 sati unaprijed, i to s 80%-tnom preciznošću. Kad je riječ o negativnom predviđanju, tj. identificiranju mjesta na kojem se potres neće dogoditi, ova metoda pokazuje 85,7%-tnu pouzdanost.

Nije prošlo ni par dana od kako sam objavio članak na blogu kako mi „netko“ putem strujne utičnice, kopa po komjuteru, vraćajući iz koša fajlove koje sam bacio mjesecima prije, a u novinama se je pojavio članak o tome kako su IZRAELSKI “naučnici”, otkrili sistem za rano otkrivanje potresa unaprijed do čak 48 sati.

Da bude stvar još zanimljivija to je objavio BUG, internet portal, koji me je zbog mojeg otkrića o ranoj najavi potresa, izvrijeđao u članku gdje me je spomenuo.
Svakodnevno uvjeravanje ljudi putem medija, da se potresi ne mogu predvidjeti – što su učestalo ponavljali hrvatski seizmolozi – odjednom nitko više nije nakon tog članka izašao u javnost i to opovrgnuo iako su mjesecima prije toga odnosno dvije godine uzastopno tvrdili da tako nešto nije moguće.
Zašto su iznenada ti “stručnjaci“ stali na loptu? Pa zato jer su to objavili njihovi Pinocchio sponzori i rođaci kojima ne smiju proturiječiti.
No, pustimo to na stranu, idemo se pozabaviti što su to „otkrili“ židovi što još nitko nije otkrio. Jer morati ćete priznati, da su priču koju su svakodnevno 10 puta negirali-  okrenuli preko noći.
Oh, ne brinite, to je još  uvijek papazjanija, kakvu ne možete ni zamisliti.
Da nakratko ponovimo; prema seizmolozima, potres nastaje pomicanjem tektonskih ploča- dakle na tlu. Potres je nemoguće najaviti unaprijed. To su floskule koje pjevaju dotiočni dvije pune godine od kako sam objavio moj izum i rad.
Izraelski „znastvenici“ tvrde da se tragovi potresa mogu isčitati u IONOSFERI.
Prije nego nastavim, da vas upoznam što je to ionosfera – u koliko to ne znate. Izvor je a tko drugi nego WIKIPEDIA;
Ionosfera je ionizirani sloj u planetnoj atmosferi. Čestice koje tvore ionosferu su elektroni i pozitivni ioni. Zemljina ionosfera nalazi se na visinama između 50 i 600 km iznad Zemljine površine. Njene dimenzije jako variraju s promjenama dana i noći, godišnjih doba i sunčeve aktivnosti. Ionosfera reflektira radio-valove.

Ionosfera pokriva dio mezosfere, termosferu i egzosferu, koji je ioniziran sunčevom radijacijom. Ona je važan dio atmosferskog elektriciteta i gornji dijelovi čine unutrašnji rub magnetosfere. Koristimo je za prijenos radio valova do dalekih mjesta na Zemlji.
ZAVRŠEN CITAT!!

Vi koji ste u glavi „u redu“ i koji pratite što pišem i radim već godinama, vrlo se vjerojatno sjećate, da sam u svojem radu opisu sistema IKEEPS (sistem ranog upozoravanja na potrese) spomenuo da se komete (ali i druga nebeska tijela, koja uzrokuju potrese) nalaze u ionosferi. Isto tako napisao sam da se komete nalaze između 25-50 km visine iznad tla a ne nikavih miljardu kilometara prema znanosti, te da zbog dolaska u veliku blizinu tla, dolazi do elektromagnetskog pražnjenja ili rezonance koja uzrokuje lokalni potres, upravo zbog razlomljenosti tla ili kako to oni zovu MIKRO PLOČE. To sam sve lijepo evidentirao na svojem YouTube kanalu pokazujući praktično kako nastaje potres upotrebivši dva magneta za primjer kao dva polariteta koja uzrokuju pomicanje tla zbog sile koja djeluje na isti ili suprotni pol.

Prije nego što nastavim, da vas upoznam sa time što zapravo rade seizmolozi i kako životinje “predosjećaju” potres ponekad i danima unaprijed. Ono što neznate je da se uopće ne radi o nikakvom predosjećaju već se radi o čistom slušnom aparatu koje životinje imaju , te povezivanje zvuka sa predstojećim događanjima koje su životinje zapamtile ili im je jednostavno genetski ta frekvencija ugrađena kao nešto od čega valja bježati.Da pojednostavnim priču.
Komete se kreću lokalno iznad određenog područja na zemlji. To kretanje je KRUŽNO, odnosno da budem precizniji- SPIRALNO.
Spiralno kretanje može biti zamotavajuće ili odmotavajuće odnosno od centra ili prema centru.
I evo kako životinje na to reagiraju.

 

Dakle ove dvije ilustracije sa spiralom pokazuju kako pas ili mačka čuju potresi val još na prvoj poziciji kad nastane, dok na slici broj dva pokazuje kako čovjek to čuje tek kad je val već potpuno blizu sekundu prije potresa, razlika je očita i zato mačke psi ili neke druge životinje reagiraju po 20 sekundi prije nego val stigne to epicentra

S obzirom da je sluh psa ili mačke oko 10 ili čak više puta osjetljiviji od ljudskog, te životinje čuju nailazak komete i njen zvuk puno ranije nego čovjek, a neke životinje pout slonova danima unaprijed, jer znaju prepoznati po zvuku i intezitetu dok te komete kruže u spiralnoj putanji i idu prema potresnom okidaču., ali i zbog njihove goleme mase na koje utječe elektricitet, pa se danima prije, izvlače iz obruča mogućeg potresa. Čovjek, na žalost, zbog svojih slušnih sposobnosti zvuk nailazećeg potresa, čuje tek kad je već potresi val na licu mjesta tek sekundu dvije prije nego što se sam potres dogodi pomicanjem tla. Radi se o dubokoj i snažnohj frekvenciji između 20 i 30 Hertza najčešće 27 Hz. To je razlog zašto se pri i mačke gotovo 20 sekundi prije uznemire, jer čuju nailazeći zvuk mnogo prije samog čovjeka. Ponekad, što možete vidjeti na različitim video snimkama, psi ili mačke reagiraju tek par sekundi prije potresa ili čak ne reagiraju, što ovisi na kojoj se udaljenosti nalazi taj objekt na nebu i kojim intezitetom se zvuk približava, a tu važnu ulogu ima tlo i njegov sastav- odnosno MOHO sloj. Zvuk se ne širi isto po vodi ili kamenju ili zemlji.

Sad se vratimo na seizmologe i njihov posao sa kojim zapravo obmanjuju ljude i sebe.
Ne znam koliko vam je poznato, ali  širom Hrvatske ali i Italije i drugih zemalja kao što je Slovenija u susjedstvu, ima velik broj MJERNIH stanica koje mjere podrhtavanje tla. Oni putem tih mjernih stanica mogu točno predvidjeti na koje kritičnom mjestu se nalaze komete koje rezoniraju konstantno (što se može vidjeti na sezmiografu) te pojačavanjem tih valova već se otprilike može znati kad će biti potres. Oni zapravo rade ono što rade životinje, slušaju tlo koje prenosi/rezonira duboke frekvencije koje običan čovjek ne može čuti sa mjernim aparatima. Čim više apata imaju preciznije mogu prepoznati potrese koji će se tek dogoditi. Svaka kometa prije nego uđe u triggering poziciju vjerojatno počinje ispuštati jače frekvencije prema kojim se može odrediti dosta precizno kada će biti potres.

 

Sad se moram vratiti na Izraelce i „njihov pronalazak“
Dakle oni tvrde da tektonske poloče i njihovo pomicanje ostavlja tragove u ionosferi. To je toliko debilno da gore od toga ne može.
Naravno kako ne bi otkrili pravi uzrok potresa, jer bi to izokrenulo nauku naopako i dovelo u pitanje VELIKU LAŽ u kojoj živimo, oni su se odvažili na promjenu i „pronašli“ način da ono što sam ja pronašao prikažu NAOPAKO kako bi opravdali svoj pronalazak koji funkcionira 80%.
Sud je ustanovio da sam 31.12.2020 godine potrese pogađao sa preciznošću od 89%. No, to nije istina – pogađao sam ih, sa preciznošću od 100%, samo bih im to morao demonstrirati uživo, kako bi najprije shvatili što se događa prije potresa. No ne brinite, sud neće tražiti da im to pokažem jer bi ih to srušilo optužnicu isti momenat. Moj advokat je tražio izvješće seizmologa sa seizmografa – koje sud nije htio prihvatiti, jer bi se ispostavilo da sam sve potrese pogodio sa višim procentom od 89%. Toliko o našem pravosuđu.
To je isto tako da vas netko optuži za ubojstvo, vi imate svjedoka koji vas može osloboditi te krivnje, ali sud ga ne prihvaća saslušati.
Svi potresi koji su se dogodili od 31.12.2020 do danas, na našem ili nekom drugom području, dogodili su se točno u vremenskom periodu, koji je tog momenta bio u Teslinom nizu i angularnoj separaciji sa epicentrom i mogao je biti najavljen unaprijed – ne 48 sati unaprijed, nego tjednima i mjesecima.
To je ono što trebate da znate. Hvala vam na podršci. Suđenje ulazi u drugu godinu za par mjeseci

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-