HVALA VAM OD SRCA NA UKAZANOJ POMOĆI

Posted by Pas at 01/12/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Dragi čitatelji bloga IGOR KOSTELAC PORTAL,

zahvaljujem vam se na pomoći, da održimo ovaj blog živim. Vašim donacijama za troškove bloga, prikupio sam točan iznos za plaćanje hostinga koji nije jeftin, ali ima svojih prednosti i zato blog držim na toj lokaciji/serveru. Godišnja tarifa koja ističe 7.12.2021g., iznosi okruglo 300 američkih dolara, ili oko 1800 kn , što nije mali ili zanemarivi iznos za mene koji nema nikakvog izvora prihoda, jer sam nažalost još se uvijek nalazim pod blokadom uzastopno 16 godina.

U Trećem mjesecu 2022 g., na naplatu stiže još i domena, koja će biti oko 50$ i to je to što se tiče troškova bloga godišnje – ukupno 350$ da bi svi mogli besplatno čitati blog. Nažalost blog nije besplatan.

Ove godine, mogi ste se uvjeriti, koliko sam sa mojim pisanjem od prije 10 godina, bio ispred vremena, stvari su sad znanstveno dokazane i iz dana u dan i sve što sam pisao prije 10 godina sad se pokazuje da je bilo točno, a mnoge će se stvari tek otkriti i to u vrlo kratkom roku, jer mjehurić zraka u vodi, teži k tome da izađe na površinu, kad tad.

Ovaj blog važan je izvor informacija, koje ne možete naći nigdje na internetu i vrlo je važan za ljude, koji žele naučiti nešto novo i odbaciti svoja uvjerenja, u kojima su živjeli čitav život ili ih barem navesti na to da počnu razmišljati. Sve što treba je čitati .Sva pitanja i odgovori su unutar bloga ili na mom youtube kanalu.
Jedan od najuvjerljivih dokaza, koliko sam ja bio u pravu i koliko je to smetalo kriminalnu zajednicu znastvenika je upravo CENZURA onoga što sam pisao na facebook-u, na blogu, ili na You Tube kanalima. Ne bi vjerovali koliko sam i pod kakvom cenzurom. Prate svako slovo koje napišem , pri pretrazi unutar Google tražilice, upisujući moje ime, najprije će vam izaći negativni napisi o meni. Čak i ako upišete bilo koji članak koji sam napisao u vezi genetike ili krvnim grupama , Google vam neće izbaciti taj članak na vrhu pretrage, iako nigdje na svijetu ne postoji drugi članak sa takvim naslovom. Ali ako uz naslov dodate riječ Kostelac, Google će vam u ponovnoj pretrazi, izbacti linkove koji ne vode nikamo, odnosno dobiti ćete rezultat 404 page not found, iako se po adresi jasno vidi da se nalazite na mom blogu.

Sad dobro zapamtite što ću vam ovdje napisati. Svi vi koji imate krvnu grupu NULA  ili AB i koje je bolio desni ili lijevi kuk, potpuno ste zaštićeni od svega i odabrani ste da preživite ovu strahotu koja tek dolazi. Isto tako svi vi čiji jedan od roditelja ima tu krvnu grupu – a bolio vas je kuk, zaštićeni ste od ove pošasti koja vlada već treću godinu. Nešto je u vama pokrenulo zaštitu vašeg tijela i svijesti  što je izvan dosega našeg znanja ili spoznaja, a za sigurno ima veze upravo sa kometama. Doživjeli smo MASOVNU promjenu/zaštitu od više sile, koja je u nama napravila obranu od ovoga što se događa. Ne smijete se nikako cijepiti, iako mislim da je tijelo spremno možda i na takav izazov – ali ja se ne bih sa time ispitivao. Važna je vaša svijest. Važna je vaša spoznaja i mogućnost, da znate prepoznati što se događa i kamo ovaj svijet skreće, voljom nekih “ljudi” koji nisu dobri ljudi. Ovo je i dokaz, da nismo u tome sami. Ispred nas je 2022 g. , izuzetno sam znatiželjan što donosi. U koliko dođe do situacije, da nam uvjetuju kupovinu hrane, cijepljenjem, što je već na snazi u Njemačkoj – u tom slučaju, izgraditi ćemo virtualni, ali i fizički lanac, svih koji u tome ne žele sudjelovati i organizirati ćemo si život između sebe. Ja sam na to spreman i spremam se za takvu varijantu. Samo ako se umrežimo moći ćemo ostati takvi kakvi jesmo – pa i bolji. Još jednom hvala na ukazanoj pomoći i nadasve na razumijevanju. Ovaj blog je bio i biti će, drugačiji od svih koje čitate, a svakim novim danom to će se dodatno potvrditi. HVALA !!!

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-