JAKO NEVRIJEME U SLOVENIJI 30.09.2021

Posted by Pas at 30/09/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

 

Sloveniju je u srijedu kasno poslijepodne pogodilo snažno nevrijeme. Počelo je na sjeveroistoku zemlje, no obilne padaline uskoro su se proširile na čitavu zemlju.

Slovenski mediji javljaju kako su poplavljeni podrumi, srušena brojna stabla te je oštećeno i krovište stambene kuće. Vatrogasci su dosad zabilježili više od 220 intervencija, dok meteorolozi kažu da prema njihovima izračunima ovako mnogo kiše u tako kratkom vremenu padne jednom u 250 godina, prenosi

Obilna kiša, javlja 24.ur, bi se trebala nastaviti čitave noći. Prema slovenskim medijima, najteža je situacija u Ljubljani. Tako je u naselju Vižmarjah voda preplavila podvožnjak u kojem je ostao zarobljen automobil, no vozač je srećom uspio izaći neozlijeđen.

U ljubljanskom kazalištu zbog silovite kiše morala je biti prekinuta predstava. Glasnogovornik ljubljanske Drame rekao je da je tijekom predstave “Palikuće” voda počela prodirati kroz krov zgade.

Pogledajmo sada situaciju u Sloveniji u to vrijeme na astronomskoj karti. Interesantno je kako NIKADA ne navode točno vrijeme kad je počelo nevrijeme. Kasno posliepodne iz smjera SJEVEROISTOKA (žuta linija) približavala se je orbita komete Wierzchos koja je kasnije prešla preko čitave Slovenije. Nevjerojatna koincidencija

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-