POTRESI U DALMACIJI I ORBITE KOMETA

Posted by Pas at 07/10/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Jučer je u Trilju tridesetak km od Splita bio jaki potres, o čemu sam već pisao. Ovo što vidite na slici je mapa kraja u kojem je bio potres. Na toj mapi ZELENIM LINIJANMA označene su LOKALNE kružne orbite dviju kometa, koje prelaze iznad tog područja. To su komete NEOWISE A2  i KOMETA ATLAS Q3. Koliko vidite te se orbite nalaze točno pored epicentra.

 

Pogledajmo sada što je izjavio dežurni seizmolog Tomislav Kuk

 

Kuk je najavio SERIJU POTRESA koja kako kaže slijedi. Pa da pogledamo kamo idu ove dvije komete slijedećih dana i što će pokrivati svojim orbitama. Koliko vidite orbite kometa kreću se prema istoku i prema Srbiji i Crnoj Gori ovo što je na slici je stanje do 13.10.2021.

Sada ću postaviti jedno logičko pitanje, kako to da svi potresi koji se dešavaju su ili na orbiti komete ili sasvim uz orbitu komete, takva slučajnost ne postoji, da ne pričamo o svijetlu koje se je pojavilo za vrijeme potresa (od komete) i grmljavini/eksploziji – koja je isto od komete, a koja nastaje probijanjem zvučnog zida u ionosferi. Jel postoji netko tko je tako glup da to negira i ne vjeruje u to što se vidi u reali i potkrepljeno je golim činjenicama. Do kada ćemo se sakrivati iza nebuloza pomicanja tektonskih ploča? Odgovoriti ću vam na to pitanje – do onog dana kada budem u pogon pustio program za traženje potresa i kad bude izbacio litsu potresa unaprijed, koji će se dogoditi – a biti će bazirani na položaju kometa ASTN u momentu potresa. Do onda možete i dalje širiti laži i fikcije i zablude oko pomicanja tektonskih ploča.

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-