PIRAMIDA U FRANCUSKOJ

Posted by Pas at 04/12/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Odmah negdje blizu Nice u Francuskoj znači na Azurnoj obali točnije kod St. Andre, nalazi se golema piramida i to stepeničasta piramida koja ima dimenzije donjih stranica u rasponu od 200 m te visine od oko 50 m. Svakako je sigurno da u francuskoj nema faraona niti je kulturološki običaj, da se mrtvi pokapaju u tako golemim piramidama. Nadovezujući se na prošli članak na blogu imaju li piramide veze sa potresima, postavo bih jednostavno pitanje koje se samo od sebe nadovezuje na tu tematiku; kakvo su znanje imali naši preci, te gdje je to znanje nestalo.
Uzmimo u obzir, kao primjer da su npr. naši preci, (o kojima ne znamo uistinu ništa, osim onoga što su nas slagali kroz  stečenu edukaciju,odnosno školsko obrazovanje), savladali znanje koje je bilo povezano sa vjerojatno opetovanim potresima i štete koja je time opetovano nastajala..
Znači, da bi netko postavio, odnosno izgradio piramide na strateškim točkama, morao je imati znanje o izračunima potresa unaprijed. Danas sam opet naišao na panična predavanja pojedinaca koji tvrde, da se potresi ne mogu predvidjeti. Članak pročitajte ovdje https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/jos-sljedece-godine-cemo-osjecati-manje-popratne-potrese-geolog-otkriva-jesmo-li-sada-100-godina-mirni-od-velikih-potresa-i-sto-nikada-ne-smijemo-zaboraviti-1870968/

Ovo učestalo ponavljanje kako se potresi ne mogu predvidjeti i ta pošast tih tvrdnji, počečla se je širiti medijima nakon mog uhićenja. Ovo je postalo smiješno, ali i pokazatelj nekakve panike, kako se ta kuća od karata službene seizmologije, ne bi počela rušiti, jer se podloga počela jako i nenajavljeno tresti. Možemo li razgovarati sa zadrtim ljudima o alternativi i nekoj drugačijoj mogućnost, na žalost- NE!!! I nije do mene.

Ako je netko postavio piramide, na strateške točke, sa nekim nama nedostupnim znanjem, to može značiti samo jednu jedinu stvar – da se potresi ponavljaju u ravnomjernim ciklusima, koje je netko zamjetio i da djeluju na isto područje, iz nama još nepoznatih razloga.

Primjetili ste zasigurno na jednu vrlo znamenitu činjenicu, a to je da potresi već drugu godinu raspaljuju po istoj regiji, koja je kao epicentralni domet, na relaciji od par desetaka kilometara, ili čak manje od 10 km. Zar vam nije čudno da su Pertinja, Sisak i Glina, izložene takvoj seizmološkoj aktivniosti non stop, dok su druga trusna područja praktički netaknuta svo to vrijeme (Rijeka , Dubrovnik, pa i Zagreb) iako Zagreb, ima ovu aktivnost zahvaliti rubnom području zahvaćenog opsega. Možda čak možemo govoriti o odvojenom slučaju, koji ima svoju vlastitu mantru sa nekim nebeskim objektom. Ako baš odemo u detalje i proširimo sliku nenadano se je 27,03.2021 pojavio novi čvor potresa u Jadranskom moru oko Visa prema Italiji, u kojem su se dogodile na tisuće potresa, od koji je jedan bio 6.0 Richtera. Dakle imamo situaciju, da je najpruije pogođen Zagreb, sa po meni sigurno većom magnitudom od službene, zatim Petrinja, ista sa mnogo jačom magnitudom od službene(to su čak i laici primjetili) i konačno čvorište broj tri isto tako vjerojatno dobrano iznad 6 Richtera kod Visa.
U međuvremenu, sve sam te potrese u naprijed najavio i svi su se izdogađali. Najavio sam 40tak potresa u naprijed sa minimalnom pogreškom od do 15 minuta, kao na primjer Petrinjski potres točno 30 dana prije događaja. Travanjske potrese – 4 mjeseca prijedogađanja i konačno četvrti čvor Riječkog zaleđa, najavio sam 8 mjeseci prije koji je počeo u Augustu 2021 g, a prvi potres pogodio sam točno u dan. Da budem iskren potres koji sam predvidio DVIJE godine u naprijed, fulao sam za tri dana, ali to je bilo zbog toga, jer je u vrijeme kad sam ga izračunao kometa Elenin u međuvremenu promjenila položaj orbite, te je potres umjesto 26.8 bio 29 8. Tada je počela aktivnost u Riječkom zaleđu i odonda je u Riječkom prstenu bilo preko 40 potresa , doduše slabih. Ali tu se nešto kuha , a kada će iskipiti vidjeti ćemo.

Da se vratimo na mjesta gdje se odvijaju potresi. Idemo malo virnuti u Francusku i kakva je situacija sa potresima u Francuskoj. Od 2004 g do 2021 g u Francuskoj je bilo 4506 potresa impresivan broj potresa – ali niti jedan jaki. Naj jači potres bio je u 2019 g 5 Richtera

Vrlo je vjerojatno da se potresi ponavljaju periodično u određenim vremenskim razmacima, a isto tako zamislite koja koincidencija, imamo komete koje se zovu PERIODIČNE KOMETE i koje se pojavljuju u relativno istim vremenskim razmacima. Da li su ljudi jednim naprednim znanjem, uočili ponavljanje tih potresa i jednostavno gradnjom tih piramida, ali i drugih građevina, a na bazi geomantrije, napravili obrambeni sistem protiv razornih potresa, ali ne samo potresa. Što su to oni shvatili i kako su došli do takovih naprava, građevina, koje su PRAKTIČKI odradile posao. Budite uvjereni, da se tu ne radi o ničemu što je NEVIDLJIVO, ili fikcija (pomjeranje tektonskih ploča) jer u to vrijeme, a barem tako kažu čovjek nije bio u svemiru.

Što su oni uhvatili kao oslonac da su djelovali. Vjerujem da to nisu napravili od prve. Neko je skužio da je pri potresu prisutan ZVUK potresni val koji ima TRAJNI neprekidni zvuk koji putuje ispod površine tla.

 Ako bi išli gledati odnos što se događa na nebu i na zemlji tokom potresa – nebo bi vodilo 2 :1 dakle za vrijeme potresa čuje se grmljavina sa neba, pojavljuje se plavičasta bljeskajuća svijetlost, dok na zemlji imamo samo trešnju- vibraciju. Idemo dalje na 3:1 za nebo pa spomenimo ono što su mnogi iz Petrinje svjedočili prilikom potresa a to je da se nisu mogli ustati iz kreveta ili fotelje jer ih je citiram. ” Nekava sila iznad njih gurala prema dolje i nisu mogli ustati” Da ne govorimo o naglom VJETRU koji na na kratko jako zapuhao od GORE kao da je avion nisko preletio i strujanje zraka zbog prolaza je prouzročilo njihanje krošnji to je 4 ;1 i kraj utakmice.

Dakle sve što sam nabrojao ide u benefit toga da potres uzrokuje, veliko nebesko tijelo sa velikom masom, koje se kreće izuzetnom, da ne kažem strahovitom brzinom i pri prolazu probija na velikoj visini, zračni otpor ili zvučni zid prilikom čega nastaje izuzetno duboki ton od 24-27 Hz, prouzrokovan masom tog golemog tijela koje  proizvodi zvuk koji rezonira i sa svojim dubokim tonom napravi potres. Čim se tijelo giba sporije – potres duže traje. Ako je objekt nisko i ulazi u magnetni naboj Zemlje duže vremena, moguć je potres hiper katastrofalnih posljedica , onakvom kakvom smo svjedočili u Aljaski tokom 60-tih godina odnosno 1964.

Aljaski potres 1964. godine, poznat i kao Veliki potres Aljaske i potres Velikog petka, dogodio se u 17.36 AKST na Veliki petak, 27. ožujka. Preko cijele južne središnje Aljaske, pukotine na tlu, urušene strukture i tsunamiji nastali uslijed potresa oko 131 smrtni slučaj.

POTRES JE TRAJAO 4:30 minuta!!!! Radilo se o sproletećoj kometi koja je 4 i pol minute zašla u magnetni obruč Zemlje i napravila podrhtavanje bez presanka od 4 i pol minute od 9.7 richtera

Vidite, stvari nisu onakve kakvim su nam ih predstavili, daleko od toga, polako ali sigurno, otkrivamo istinu, svakog dana sve više, no unatoč svemu napisanom i iznesenom postoje hipnotizirani čuvari “istine” koju nam prodavaju i to rade isključivo za novac, iz inata zbog osobne ljubomore ali i straha od gubitka statusa u društvu pa i po naređenju.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-