A SADA – ŠMINKA !!!

Posted by Pas at 04/12/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Ne mogu pobjeći od toga, da sam muškarac, ma što god to značilo,…u raznim glavama žena – ali i muškaraca, u stereotipnim modelima, onako kako masa zamišlja idealnog i pravog muškarca. Svjedočim zadnjih 30 godina, raspadanju imiđa muškog bića, na svakave metro nešto vrste pa od čvrste figure nekadašnjeg mišićavog i jakog čovjeka, sada se svaki proljev naziva muškarcem. Ima li uopće više muškaraca ili nema, nije tema ovog bloga kojeg pišem. već je to žena – našminkana žena.
No, najprije da vam ispričam, kako sam došao na ideju da ovo napišem.

Gledajući razno razne video klipove, koje vam predlažu na youtubeu, naišao sam na video klip od Shaine Twain, kako se priprema za koncert u Las Vegasu, koji je by the way, bio izvrstan, pa sam ga s guštom pogledao do kraja nekoliko puta, no tokom gledanja tog dokumentarca, došao sam do zaključka, da sam zapravo sav sretan, što nisam nikada postao zvijezda, jer iskereno – ja to nakon što sam to pogledao, ja to ne bih mogao raditi, niti htio biti. Tu ima  svega, a najmanje u tome  ima muzikem, a ja sam muzičar, nisam balerina , maneken, glumac, pozer, našminkana figura koja je postala nešto što nije. Zapravo, čitava muzika koju netko stvori, je samo povod za svo ovo popratno sranje, koje nema nikakve veze sa samom muzikom i osjećajima koji idu uz nju. Ovo je industrija, obmana – za ovo moraš biti čista sirovina bez imalo osjećaja.

I tako mic po mic, gledaj ovo, gledaj ono, a vezano za Shaina Twain, naišao sam na to kako je izgledala na početku karijere, kad je imala samo 14 godina. Dobro zapamtite ovu fotografije jer su ona ključne za ovo što pišem. Na slijedeće 4 fotografije – vi gledate u istu osobu.

Ništa nije manja, da ne kažem čudna, transformacija Madone, iz početničkih dana, do one u videu FROZEN gdje ne možeš vjerovati da se radi o istoj osobi.
Trend onoga, što rade žene da bi postigle lijepši i atraktivniji izgled, da ne kažem da budu privlačnije ( jer ono što danas rade djevojke i žene od sebe, je zapravo tragedij, pa se ni ne čudim tolikom broju pedera, mada i njima nije lako – jer kao što sam već rekao, pravih muškaraca, je sve manje i manje,… i manje.
Ono što mi na jednoj ženi može biti toliko odbojno, (da pri tome pomislim na seks sa takvom osobom), je tetovaža, piercing, silikonske sise, silikonske usne, skraćivanje malih usana na pički i još čitav sijaset stvari koji ne bi stao na ovaj blog. Upravo su ti video spotovi, utjecali na razne zahvate kod naivnih žena, koje su mislile da će izgledati ko Madona ili Shaina Twain, ili neka druga zvijezda iz Hollywooda, ili show business-a. Najčešće su nakon zahvata, izgledale kao gumene patke, izgubile su nepovratno svoju osobnost i originalnost. Ježim se pri pomisli, da stiskam silikon u sisama, ili ga ljubim ispod usana. Moram napomenuti, da mi osobno neka manja tetovaža na nekom sakrivenom mjestu, ne smeta, i može mi biti sexy, ali da od sebe napraviš arapski hodajući tepih ili ćilim – to ne. Sorry,.. ali odvratno. I nema nazad, kad to jednom zajebeš , zajebao si se zauvijek.

Gotovo je zastrašujuće, kako te razne starlete, izgledaju u reali, izvan naslovnica medija, mislim da ugledam u šumi Jelenu Veljaču ili Celzijusku da bi me od straha uhvatio fras. Zamisli kad ti iz mraka ispadnu dva izbuljena oka sa totalno anemičnim bezbojnim tenom poput vampira. Horor.
Nedavno sam pogledao neobrađene fotke u kupaćem kostimu od Nives, prva mi je pomisao bila slon koji hoda kroz đunglu u Africi. Sjetimo se samo Severine u njezinim početnim promoviranjima na malim ekranima 90-tih godina i ono što je ona sada i kako izgleda u medijima – ne možeš doći k sebi u šta su se ti ljudi pretvorili.

Vratim se unatrag u vrijeme DISCO expanzije 80-tih godina kad su se ženske počele drastično mazati šminkom za noćne izlaske i to je već onda bilo napadno. Prije toga žene su nosile diskretnu šminku, a šminkanje se je počelo drastično razvijati nakon tog DISCO vala klubova i noćnih izlazaka.
Sjećam se ne tako davno dok sam još aktivno svirao, upoznao sam neku Slovenku u noćnom baru, koja mi je u mraku našminkana izgledala, kao top model. Oči 4 sata nisam skidao sa nje. Bila je sa nekim tipom starijim od nje, pa sam morao biti diskretan. No očijukanje je bilo obostrano, jer tko bi meni odolio dok sviram, to se još nije dogodilo.  I tako jednog Augusta, par mjeseci nakon tog susreta, baš na moj rođendan, sviram ja u noćnom baru, kad mi odjednom dođe konobar i na stol mi stavi bocu Johnny Walkera i kaže da me časti ona ženska, koja sjedi u kutu sama u baru. Ja se nagnem i pogledam, kad ono – baš ta ženska koju sam gledao prije par mjeseci. I tako se mi upoznamo u baru, po noći, u mraku, sve izgleda za 5, svi gledaju u nju, i tako ona uzme sobu u hotelu i kaže da dođem do nje kad završim. I negdje u 5 ujtro kad sam završio popnem se ja do nje pokucam na sobna vrata i otvori mi neka žena u bijelom ogrtaču tek izašla iz kupaone i gleda ona mene, ali gledam i ja nju i ne kužim ništa, trebalo mi je nekoliko sekundi, koje su mi se činile kao vječnost, dok sam shvatio da je na vratima ista osoba, koja je bila u baru – ali bez šminke. Rekao sam da moram ići nešto uzeti u sobu i nisam se vratio. Kako je “TO” izgledalo bez šminke je praktički nemoguće opisati. nakon toga sam postao jako oprezan. Nije mi se to desilo jednom – već više puta i svaki sam put ostao ponovno iznenađen sa istom dozom iznenađenja.

Ja volim i to mi je važno, da žena na sebi ima onu prirodnu ženstvenost, jednostavnost. Ne smeta me šminka koja je diskrenta i koja nakon skidanja, tu osobu još drži onakvom, bar približno kakva je bila kad je bila našminkana. Svjedočimo raznim trasvestitima, koji šminkom od muškarca naprave atraktivnu ženu – sve dok je previše dugo ne gledaš u nju. Ponekad se iznenadiš kad ti netko kaže to je muškarac

Društvo kakvo poznajemo ili kakvog smo poznavali, više ne postoji. Sve je puno patvorenih socijalnih proizvoda, koje zovu ženama, i koja više nema svoju naturalnu svrhu žene. Izborena su prava na abortus, ako je uhvatiš za dupe ili sise  –  završiš u zatvoru, ili neku drugu ozakonjenu radnju koja se sad zove optužno – sexsizam. Sad je to novo normalno, čemu se još mogu nadati u slijedećem periodu – zatvoru, jer je ženska ostala u drugom stanju, jer joj je to pokvarilo šminku za slijedećih godinu dana. Idem se našminkat, jer mi je slabo i poblijedio sam, usput ću si zabit šrafenciger kroz nos, pa se idem slikat za osobnu kartu.

Možda me Jelena Februarka uoči po noći,

kad je vrijeme za kući poći,

u šumi na gumi,

kad puni mjesec sja,

a mjesec je veljača,

tad se parim ja.

A onda opet  – ŠMINKA!!!

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-