DA LI SI SE PREPOZNAO?

Posted by Pas at 31/01/2022

Category: RAZMIŠLJANJA

Stoji idiot naslonjen na ogradu i puši. Gleda unaokolo i opazi da mu izdaleka prilazi neki čovjek. Kad je čovjek prišao dovoljno blizu, zaključio je da je to njegov poznanik- TEORETIČAR ZAVJERA. I tako oni ćaskaju uz more naslonjeni na ogradu, i kaže idiot:
-Danas sam čuo na radiju da su znastvenici rekli da je more najtoplije u zadnjih 150 godina.Temperatura mora je 20°C zbog globalnog zagrijavanja.

Kako je bio sunčan dan i sunce je ugodno grijalo, iako je bio Januar, Teoretičar Zavjera kaže:

-20°C  stupnjeva,… hej pa to je kao u 5 ili 6 mjesecu, nekad smo se uvijek kupali za 1. Maj, a onda je voda bila 15-16 stupnjeva i nije nam uopće smetalo. Kad je tako idem malo zaplivati.

Teoretičar zavjera skine odjeću i obuću te uđe u more u gaćama.
Jaoo , brrr, bog te mazo šta je more hladno, jaja su mi se smrzla, ..ma nema šanse da zaplivam ovo je ispod 15 stupnjeva garant.

– I ti ga sereš kao i obično – dobaci idiot sa kopna ,… pa lijepo ti piše da je more 20°C. Tko zna bolje ti ili znanstvenici.
– Ajd se ti skini kretenu, pa uđi u vodu i kaži mi ako je to 20°C, lako ti je srat i komentirat obučen sa obale, a ni kurcem nisi mrdnuo da to osobno provjeriš!!

– Neću ući ja vjerujem znanstvenicima, a ti uvijek nešto izmišljaš – njakavo odgovori idiot i nastavi pušiti cigaretu.

– Pa jebo te, ne moraš se skinut, probaj rukom, pa se uvjeri. Odi po termometar pa izmjeri. Ne može voda biti ovako hladna ako ima 20°C – kaže teoretičar zavjera izlazeći iz vode.

– Šta će mi termometar , pa oni su već izmjerili temperaturu i to javno objavili u medijima. Pa ne bi nas znanstvenici lagali, to bi odmah netko primjetio.
– Tko bi primjetio ovakvi kao ti koji seru sa strane i ostavljaju idiotske komentare, a nisu se u stanju čak ni sagnuti od svoje ignorancije i sve uzimaju zdravo za gotovo.
– Trebalo bi te bacit u vodu da osjetiš tih tvojih ili njihovih 20°. Brzo bi se probudio.

– Tebi je sve teorija zavjere, ti likovi kao ti nisu normalni, trebalo bi vas zatvoriti na psihijatriju  – kaže idiot i ode.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-