DA LI SI SE PREPOZNAO?

Posted by Pas at 31/01/2022

Category: RAZMIŠLJANJA

Stoji idiot naslonjen na ogradu i puši. Gleda unaokolo i opazi da mu izdaleka prilazi neki čovjek. Kad je čovjek prišao dovoljno blizu, zaključio je da je to njegov poznanik- TEORETIČAR ZAVJERA. I tako oni ćaskaju uz more naslonjeni na ogradu, i kaže idiot:
-Danas sam čuo na radiju da su znastvenici rekli da je more najtoplije u zadnjih 150 godina.Temperatura mora je 20°C zbog globalnog zagrijavanja.

Kako je bio sunčan dan i sunce je ugodno grijalo, iako je bio Januar, Teoretičar Zavjera kaže:

-20°C  stupnjeva,… hej pa to je kao u 5 ili 6 mjesecu, nekad smo se uvijek kupali za 1. Maj, a onda je voda bila 15-16 stupnjeva i nije nam uopće smetalo. Kad je tako idem malo zaplivati.

Teoretičar zavjera skine odjeću i obuću te uđe u more u gaćama.
Jaoo , brrr, bog te mazo šta je more hladno, jaja su mi se smrzla, ..ma nema šanse da zaplivam ovo je ispod 15 stupnjeva garant.

– I ti ga sereš kao i obično – dobaci idiot sa kopna ,… pa lijepo ti piše da je more 20°C. Tko zna bolje ti ili znanstvenici.
– Ajd se ti skini kretenu, pa uđi u vodu i kaži mi ako je to 20°C, lako ti je srat i komentirat obučen sa obale, a ni kurcem nisi mrdnuo da to osobno provjeriš!!

– Neću ući ja vjerujem znanstvenicima, a ti uvijek nešto izmišljaš – njakavo odgovori idiot i nastavi pušiti cigaretu.

– Pa jebo te, ne moraš se skinut, probaj rukom, pa se uvjeri. Odi po termometar pa izmjeri. Ne može voda biti ovako hladna ako ima 20°C – kaže teoretičar zavjera izlazeći iz vode.

– Šta će mi termometar , pa oni su već izmjerili temperaturu i to javno objavili u medijima. Pa ne bi nas znanstvenici lagali, to bi odmah netko primjetio.
– Tko bi primjetio ovakvi kao ti koji seru sa strane i ostavljaju idiotske komentare, a nisu se u stanju čak ni sagnuti od svoje ignorancije i sve uzimaju zdravo za gotovo.
– Trebalo bi te bacit u vodu da osjetiš tih tvojih ili njihovih 20°. Brzo bi se probudio.

– Tebi je sve teorija zavjere, ti likovi kao ti nisu normalni, trebalo bi vas zatvoriti na psihijatriju  – kaže idiot i ode.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-
العربية العربية 简体中文 简体中文 Hrvatski Hrvatski Čeština‎ Čeština‎ Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Magyar Magyar Italiano Italiano Македонски јазик Македонски јазик Norsk bokmål Norsk bokmål Português Português Română Română Русский Русский Slovenščina Slovenščina Español Español Svenska Svenska Türkçe Türkçe