DNEVNIK AUGUST 2021 – 29.08.2021

Posted by Pas at 29/08/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

 

 

Jesam li rekao za Rijeku – kraj Kolovoza? Da, još pred dvije godine sam izračunao ovaj potres, koji se je trebao dogoditi 26.08.2021, na rođendan moje sestre i lijepo sam u prognozi naveo da će se potres dogoditi na rođendan jedne meni bliske rođakinje.
Što se je u međuvremenu dogodilo u te dvije godine.  Na izlasku iz zatvora pravosudni policajac me je upitao;

Gospodine Kostelac kada će biti potres u Rijeci- rekao sam mu na rođendan moje sestre.

No ovaj primjer je dokaz sam za sebe da se na tako dugačke periode ne može točno predvidjeti potres jer se orbita komete mijenja. Orbita komete Elenin se je promijenila za toliko da je nastala razlika od TRI dana, pa je tako kometa ELENIN došla 23.08.2021 na poziciju od 26.08.2021 prema podacima iz 2019 godine kad sam tražio potres u Rijeci odnosno Riječkom prstenu. Dakle nastala je RAZLIKA OD TRI DANA. Evo kako se je ta razlika odrazila na ovaj potres. Kometa elenin je URANILA tri dana na poziciju koju sam izračunao, 23 +3 = 26 August na 26 August dodamo tri i dobijemo potres na 29.08.2021. A simetrično djelovanje.

Potres nije izazvala kometa Elenin jer ta kometa nije u momentu potresa bila u rezonantnoj poziciji po angularnoj separaciji teslinog niza. Potres je prouzročila kometa NEOWISE C 2021 A2 koja je otkrivena tek 2021 godine pa u 2019-toj godini kad sam izračunao ovaj potres nije ni bila u astronomskom programu pa se nju nije ni moglo uzeti u obzir za izračun, što je još jedan dokaz da se ne može izračunati sasvim točno buduće potrese jer se uvijek može pojaviti neka nova kometa u tom periodu.

Dakle kometa Neowise A2 je udarila u epicentar po angularnoj separaciji teslinog niza vrijednosti 21/18 koji je bio u moru kod otoka Cres-a prema Puli i to je apsolutno točan epicentar , a ne ono što su objavili seizmolozi. Važno je napomenuti da je Mjesec bio na 55% što sam naveo kao potresnu fazu Mjeseca

 

Inače mjesto potresa je mjesto prolaza komete Elenin. Sve u svemu ovo je još jedan dokaz da moj sistem radi besprijekorno i da mogu unaprijed izračunati bilo koji potres u svijetu kad bih imao software koji bi to izračunavao. To je manualno mission impossible. U međuvremenu objavljeno je da su bila dva potresa na Riječkom području

 

 

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-