KOMETA LEMMON H2 NA MJESTU AURORE BOREALIS

Posted by Pas at 12/11/2023

Category: VIDEO RAZMIŠLJANJA

 

5.11.2023 oko 18 sati u inbox na Facebooku počele su mi stizati fotografije crvenog neba nanko što je sunce zašlo za horizont a vani je bio potpuni mrak. Isprva nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da se radi o lokalnoj pojavi koja iz nekog razloga i pozicije svijetlosti manifestira svijetlost od sad već zalazećeg sunca.
Fotografije su zatim počele biti ulestale a u jednoj od fotografija koje sam primio uočio sam neobično jako izraženu svijetlost na dva odvojena mjesta.
Zatim je netko objavio da se radi o AURORA BOREALIS efektu/pojavi, što mi je bilo začuđujuće jer to nije karakteristično za ovaj pojas gdje se nalazi Hrvatska, a navodno svijetlost je bila vidljiva do 33° (paralele).
Nakon što sam primio originalnu fotografiju sa nečijeg telefona odlučio sam sadržaj fotografije prebaciti u negativ te potamniti sliku kako bih eventualno izvukao oblik nakupljene svijetlosti – zapravo njih dvije unutar crvene zavjese. U Wikipediji sam potražio fotografije AURORE BOREALIS i zaključio da niti u jednom slučaju unutar AURORE BOREALIS od ponuđenih slika nema nikakvih zasebnih okruglih izvora svijetlosti .
Zatim sam pročitao pažljivo karakteristike AURORE BOREALIS i zamijetio da se svijetla AURORE BOREALIS dižu do 620 milja u visinu ili 1000 km. To je duboko u ionosferi.
Pozivajući se na službeno ZASKRIVLJENJE Zemlje izmjerio sam najprije udaljenost Hrvatske od Sjevernog pola. Ta razdaljina je bila okruglo 5000 km. Zakrivljenost Zemlje na toj razdaljini je okruglo 7000 m(7km) .

Na slici gore vidite originalnu i netaknutu fotografiju Aurore Borealis iz Hrvatske snimljena telefonskom kamerom Samsung GALAXY S23
Na ovoj fotografiji ispod vidite istu fotografiju u NEGATIVU sa reduciranom svijetlošću (brightness)

 

 

 

 

Koliko vidite na fotografiji u negativu vide se obrisi nečega što izgleda kao dvije ogromne kugle ili dva kruga koji su tamnije boje, što nedvojbeno znači i pokazuje da su na slici dva objekta koja u originalu sijaju.
sad kad sam ustanovio da se unutar crvenog svijetla nešto nalazi , otvorio sam astronomski program  okrenuo nebo na Sjeverozapad- Sjever i ugledao mnoštvo kometa koje su se nalazile na tom mjestu, ali samo je JEDNA kometa od tih svih kometa bila IZUZETNO blizu- kometa LEMMON H2.

Da bi bolje razumjeli nešto o kometi LEMMON H2 pogledajte ovaj kratak video i obavezno uključite   HRVATSKI prijevod jer video nema zvuka a podnapisi su na Ruskom jeziku.

 

 

Sad kad ste pogledali ovaj video da vam pokažem situaciju u astronomskom programu  na dan 5.11.2023 u 18:10 h

 

 

 

Sada imamo sve relavantne činjenice koje su nam potrebne da bi vidjeli što se dešava.

Drugog dana 6.11.2023 u inbox na facebook-u mi je stigao link na kojem se jasno vidi sa se radi o dva svijetleća objekta od kojih je jedan veličine punog mjeseca. Radi se o kameri iz Mađarske koja je pozicionirana na Sjeverozapad- SJEVER- SJEVEROISTOK na kojoj se jasno vidie oba objekta jedan manji i jedan veći

 

 

 

Kako ne bi netko zločest pomislio da je u pitanju Mjesec ,ovo je Mjesec na tom mjestu dok zalazi i koliko vidite na satu to je tek 5 sati kasnije a koliko vidite mjeseca nema ni u astronomskom programu

 

 

 

 

Da bi vidjeli odnosno shvatili, koliko je taj objekt velik unutar crvene zavjese, stavio sam vam preklapanjem dvije fotografije Mjesec pored toga da možete usporediti veličinu komete koja je žute boje za razliku od Mjeseca koji je bijele boje

 

Ovo sam napravio kako bi mogli podjeliti vašim prijateljima necezuriran sadržaj koji informativno i realno bez ikakvih manipulacija pokazuje stvarnu situaciju koja se je odigrala pred očima javnosti a koju netko želi  i na koju Faktograf može samo staviti soli na rep.

 

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-