KAKO IZAZVATI RAT U TRI KORAKA

Posted by Pas at 28/01/2022

Category: RAZMIŠLJANJA

Ima li netko , tko još nije shvatio što se dešava?

1. TRANSPORTI VOZILA I ORUŽJA

Stalno prozivanje Rusije koja će nas napasti, je prevršilo svaku mjeru dobrog ukusa ali i huškanja na rat bez ikakvog povoda. Ne moraš biti baš previše pametan, da shvatiš, da netko želi izazvati potpuno neshvatljiv rat koristeći medije i VOJSKU. Tko u tome sudjeluje i kako smo došli do ove točke, pokušati ću vam objasniti u slijedećem nastavku.

Već godinama pratim što se događa. Sve je počelo masovnim premještanjem oružja i vojnih vozila sa jedne strane na drugu ili iz šupljega u prazno. Na you Tube-u mogli ste vidjeti snimke beskrajnih kompozicija vagona koje su prevozile oružje po Americi, što je apsolutno nepotrebno jer nitko nije napao Ameriku niti je imao takve planove, a niti razloga. Zatim su počeli prevoziti oružje i motorizaciju i po Europi.

Uporedo sa time, američka vojska je počela iskrcavati veliki broj vojnika po Europi, povećala prisutnost flote u Sredozemlju i uglavnom počelo se je muvati potpuno bezpotrebno velike količine oružja i to JAVNO kako bi to upalo u oči medija i javnosti.

2. VOJNE VJEŽBE  NATO-a BLIZU RUSKIH GRANICA

Vojne vježbe su se zadnjih par godina počele masovno održavati blizu granica sa Rusijom, ili njihovih nekadašnjim paktovskim pripadnicima Varšavskog pakta, te uporedo sa tim počeli su “strateški” razmještati oružje u istim državama . Kao odgovor na to  Rusi su isto tako počeli imati vojne vježbe a posebno avijacijom.

Vojne vježbe NATO pakta su se u RH vodile na poligonu u Slunju, a uporedo sa time počela su redovna razbijanja zvučnih zidova, iznad naseljenih gradova koji su bespotrebno psihološki uznemiravali građane Zagreba ali i ostalih mjesta.

Onda je netko došao na suludu ideju da za potrebe HV kupi avione čija vrijednost doseže dvije miljarde eura. Razlog toga – SRBIJA SE NAORUŽAVA. Zatim će još za potrebe vojske nabaviti nekakve BRADLEY-e, kao da  će nas napasti pješadija i da će se bitke voditi na RH teritoriju, što je suluda ideja uopće i za pomisliti.
Kad bi 2 miljarde eura podjelili na komadiće ravnomjerno to je 2000 miliona eura, koja je moglo otići za obnovu Petrinje i Banije ukljućujući i Zagreb.

2000 milona eura da podjelite sa 50 000 € koliko bi svaka kuća ili obitelj dobila , pokrilo bi se 40 000 kućanstava, kad bi se svakom dalo samo 25 000€ pokrila bi se šteta od 80 000 kućanstava , a još nisam ubrojio cijenu BrADLEY-a koje će se tek kupiti za skoro dodatnih 1000 milona €.

3. MEDIJI I POLITIKA

I konačno došli smo na završnu točku, huškanje političara na rat kao neiozbježni scenarij okrivljujući Rusiju koja ama baš nikoga ne dira, a pogotovo ne nas. Ako oni imaju nekakav konflikt sa Ukrajinom, neka to riješe između sebe. Hrvatska nema ništa sa tim to je tisuće kilometara od nas.
Mediji svakodnevno lažnim izvještajima huškaju i ljude pripremaju za rat, a političari u svojim nastupima još dodatno zazivaju rat i naoružavanje upirući prstom u Srbiju ili Rusiju. Zatim su tu lažna upozorenja o napadu Rusije gdje se čak naviodi i datum i čime se tenzije dižu bez ikakve logične izlike ili razloga.
Želi se izazvati konflikt po svaku cijenu, što je iz medija savim jasno a znamo tko proizvodi oružje, znamo tko je vlasnik medija u svijetu i znamo čiji su oficiri u vojskama s obje strane, da ne spominjemo političare i njihove lajavce.Prozirno.

Na kraju ostaje samo jedno pitanje, koji je pravi razlog zveketanja oružjem, ..možda pomicanje tektonskih ploča,.. ili je moožda ipak nešto u zraku, na nebu što bi ratom odvratilo pažnju sa neba. Ne računam na razum prozvanih jer njihova djeca neće u rat, gurati će u rat i pogibelj one druge koji nisu njihovi, a koje u svojem miljeu zovu GOYIM ili kako bi njihov Tuđman rekao stoka sitnog zuba. Tko vas ne zna skupo bi vas platio. No ovoga puta dobiti ćete dobru lekciju koju ćete zapamtiti zauvjek. Jer stradati će samo jedni a ovoga puta oni koji to zaslužuju, na obje “strane”.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-