POTRES U ARGENTINI 9,5 RICHTERA 23.09.2021

Posted by Pas at 24/09/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Dva puta godišnje dogode se izuzetno jaki potresi u svijetu , to je u Martu i u Septembru, dakle u razmaku od 180 dana.To je uobočajena rutina za koju zna svatko tko prati potrese. Potres u Japanu bio je u Martu i to je jedan od jačih potresa koji se je dogodio u toj ruti.
Vi koji redovno pratite što govorim na YT kanalu ili pišem na blogu znate da sam rekao da očekujem jaki potres u Septembru koji se još nije dogodio. Kad kažem jaki potres onda mislim na potrese iznad 7, 8 pa i 9 Richtera- to su ti poznati nam potresi iz Septembra i Marta. Evo tih potresa po godinama od 2005 – 2021 ali Septembar još nije završio iako imamo 7 Richtera potres u Mexico-u

 

Izvinite što sam vam pokazao sve potrese, ali napravio sam to zato kako ne bi bilo sumnji u napisano.
sada kad znamo za to nepisano pravilo pokazati ću vam izvještaj o potresu koji je izašao na potresnoj listi.

Sad kad smo sve karte stavili na stol sad ćemo baciti zadnju kartu koja sve ovo stavlja pod VELIKI upitnik i mogućnost da su se seizmolozi internim dogovorom dogovorili da to ne objave zbog uznemitravanja javnosti – a tu postoji jedna kvaka koju ću spomenuti kasnije.

Dakle, 23.09 2021 godine u 15:29 po UTC vremenu ili u 17:29 po Hrvatskom vremenu iznad BRAZIL-a udarila je SUNČEVA BAKLJA čiji je udar imao- pazite sad dobro- 30 MEGAHERCA. Znate dobro da je to frekvencija potresa što sam vam već pokazao na YouTubeu i na blogu. Pogledajte screenshot sa NOA-ine stranice

Ako uzmemo u obzir da se u Septembru redovito dešavaju jaki potresi a koliko ste po datumima  mogli vidjeti oni su učestali i izuzetno jaki onda je ovaj potres moguć kao potres u to/ovo vrijeme.

Ako izuzmemo da je 27.08. bio potres na Aljaski od 8.7 Richtera a taj datum je jako blizu Septembru, onda bi taj potres sa Aljaske bio taj potres koji je uranio iz nepoznatih razloga osim ako se nešto ne događa sa vremenskom linijom(a događa se).

Pitanje svih pitanja je da li se takav potres može sakrtiti od ljudi, čak i ako se dogodi u nenaseljenom mjestu. Seizmolozi se mogu dogovarati što god žele – ali YouTube bi vrvio od izvještaja ljudi, koji su to negdje morali osjetiti. Još nisam čuo takvo izviješće. Ovo su vrlo čudne situacije , jer kako možete evidentirati potres od 9.5 Richtera i zabuniti se. Kakva bi to megalomanska greška trebala čučati u tom sistemu? Razumio bih da se je radilo o potresu od recimo 5 Richtera ili 4 Richtera – ali da sistem napravi takovu grešku – meni je to ne pojmljivo. Jedino što bi moglo opravdati ovakaovu informaciju koja je razglasana putem aplikacije za telefone- je da je netko NAMJERNO hakao sistem kako bi podmetnuo ljudima is DICOVERY volcano and earthquake zajednice lažnu obavijest i sa time ih kompromitirao u Seizmološkoj zajednici.

Postoji još jedna kvaka koju sam vam spomenuo na početku ovog članka – a to je da se u nekim religijskim ili povjesnim zapisima spominje smak svijeta u kojemu će prethoditi strahovito jak potres, od kojeg će se zastresti čitav svijet.

Nikada još nisam naišao na ovakvu grešku u zadnjih 10 godina od kako pratim potrese. Ovo je svakako čudno. Do kraja Septembra ostalo je još 6 dana u kojima se može još uvijek dogoditi jak Septembarski potres iznad 8 Richtera, ili se je već dogodio,…

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-