SVAKODNEVNO ORGANIZIRANO PRANJE MOZGA DEŽURNIH DILETANATA

Posted by Pas at 20/04/2022

Category: RAZMIŠLJANJA

Razlog zašto nisam bio aktivan na blogu već neko vrijeme, je taj što se je pojavila greška na platformi bloga, koju su dečki iz podrške morali popraviti, pa nisam mogao ništa ni pisati. Iskreno sa druge strane nisam baš imao ni o čemu pisati, ali to ne znači da ne radim ništa ili da sam stao. Svakodnevno očitavam potrese i pratim njihov uzrok, te na Twiteru objavim rezultate, tako ako me ne pratitte na Twiteru – počnite jer nikada nije kasno.
U među vremenu ,otkrio sam jednu vrlo važnu činjenicu. Otkrio sam potresnog crva. Naravno, ne radi se o životinji, već o tome da sam pronašao uzrok zašto sam ponekad fulao potres za 5, 10 ili čak 20 minuta. Nije se radilo o nikakvoj grešci, već ja u to vrijeme  nisam znao da postoji takozvani vremenski crv.
Što je to vremenski CRV?
Pokušati ću vam to objasniti u kratkim crtama .

Kad tražite potres manualno,ili ručno,  a to znači bez upotrebe automatizacije traženja u obliku programa koji bi to tražio po naredbi sa već prije unesenim parametrima, onda ja jednu kometu moram staviti u kretanje po jednu SEKUNDU, sekundu po sekundu i svaki sekundu  mjerim da li postoji ASTN, koji vodi u epicentar potresa. Onog momenta kad ga nađem, ja stanem i objavim potres. No ono što nisam uzimao u obzir je, da postoji čitav period, vremenski CRV – trag kad je kometa u trigger poziciji, odnosno u potresnoj poziciji koja može potrajati i 30 minuta i onda ona, unutar tog vremenskog crva, udari u taj trenutačni epicentar. Ta linija koja iscrtava tu stazu potresa, izgleda poput crva (u S obliku). Znači ja kad sam objavio potres unaprijed, zapravo sam samo najavio potres, koji će se desiti na stazi vremenskog crva, ali još neznam gdje i kada. Taj vremenski crv dešava se u kratkom vremenskom razdoblju od oko 10-20 minuta (ili kraće) sa poznatim epicentrom koji razdaljinski može varirati između 5-20 km što je potpuno ZANEMARIVO a posebno ako uzmemo činjenicu, da seizmolozi promjene epicentar i po nekoliko puta tokom tjedna, od prvo objavljenog službenog epicentra.
Što se tiče izračuna magnitude to smatrajte gotovim, a to znači da sam sa programom možemo odrediti EPICENTAR, VRIJEME i MAGNITUDU potresa, vrlo precizno, sa zanemarujućim odmacima u vremenu prostoru ili magnitudi.

Ono što me posebno raspizdi, su članci iz medija, koji svakodnevno peru mozak stanovništvu, kako se potres ne može predvidjeti. https://www.24sata.hr/native-sadrzaj/mit-ili-istina-trese-li-nam-se-tlo-pod-nogama-vise-nego-ikad-prije-evo-o-cemu-je-rijec-828638

I to sve ne bi bilo toliko “čudno” kad vam ne bih rekao da me još NITKO nije kontaktirao u svezi toga i tražio da mu to demostriram. OK, mogu razumjeti te štakore koji čuvaju svoju rupu da je ne izgube i da ne dođe do masovne deritarizacije inih stručnjaka, ali ono što ne mogu razumjeti je, da nitko osim jednog programera se nije javio ili interesirao, kako bi taj program stavili u funkciju.  Baš danas komentiram na jednom privatnom čatu da,.. da sam napravio pomoćni kotač za ništa bilo bi više interesa. No zamislite kakvu sam stvar pronašao i koja funkcionira i za koju se nitko ne interesira, a mediji punih jedra svakodnevno šire dezinformacije o tome kako se potres ne može predvidjeti, ali nitko od tih istih medija nikada nije ni pokušao samnom stupiti u kontakt da im to demonstriram ili pokažem. Pristrano su objavljivali da sam širio uznemirujuće  lažne vijesti bez da je itko došao saslušati drugu stranu priče, sa potpornim dokazima. Kakve su laži obljavljivali o meni, pa čak i to da sam potrese objavljivao nakon što su se dogodili,.. ali čekaj malo, da je to istina nitko me ne bi uhitio zbog potresa koji se je već dogodio. Svatko tko ima i imalo mozga zna, da osvrt na potres koji se je već dogodio NIJE KAŽNJIV.!!!

Iako je na facebook-u jasno bilo istaknuto da je pores objavljen 4 ili 5 sati (pa i više) prije nego se je dogodio i to je policija dokumentirala za sud. Sud je na suđenju ustanovio da sam “pogodio” 89% potresa,… HEJ HEJ HEJ!!! 89% !!!!
Svaka iole odgovorna osoba trebala je odmah reagirati i tražiti, da manifestiram to u praksi, prezentaciju, potporu oko prezentacije – ALI NIJE!!!

Umjesto toga sam uhićen.

Zamislite da je Andrija Mohorovičić pronašao MOHO sloj  i da je nakon toga uhićen jer je svojim pronalaskom remetio javni red i mir i spokoj građana.
Koji su to građani bili uznemireni,  kad do toga dana, NITKO osim mojih prijatelja, na facebook-u kojih je bilo oko 1000 i još oko 2000 pratitelja, nikada nije ni čuo za mene – a kamo li me još i vidio ili čitao što objavljujem. Tek NAKON što sam uhićem 33 000 ljudi je počelo pratiti što objavljujem. Preko noći. Zar bi me netko pratio da sam lagao ili obmanjivao ljude.Sigurno ne. Mnogi znate da sam izuzetno točno objavljivao potrese unaprijed sa epicentriom – bez magnitude sa odsupanjem od nekoliko minuta što je potpuno zanemarivo. No, isto tako nemojte zaboraviti da sam veliki potres u Hrvatskoj najavio 29.11.2020 dakle mjesec dana prije samog potresa a sve na temelju kretanja kometa iznad naših krajeva i po principu WORLD STAR MAP koja je u to vrijeme već odavno i postojala te bila u upotrebi i koristila  se u navigaciji uz upotrebu SEKSTANTA. Seksant se zove zato jer se sa tim jebeš(seksaš) dok skužiš kako radi.

Ja sam moju MAPU KOMETA napravio sam ne znajući da postoji slična mapa.

Dakle imamo novi pronalazak koji sam nazvao POTRESNI VREMENSKI CRV a koji predstavlja sat, moguće epicentre u momentu prelaza uz to područje, po kojoj kometa rezonira dok je u potresnoj poziciji

Ovo što vidite na slici je ilustracija kako izgleda POTRESNI VRMENSKI CRV i koje su moguće mete tokom prolaza neke komete

 

Ova ilustracija ne predstavlja neku realnu situaciju, već je samo ilustracija, kako bi razumjeli što sam napisao. Ono što sad prestavlja KONAČNI izazov, je da pronađem, zašto se rezonanca, dešava u to vrlo specifično vrijeme, što je razlog da se epicentar desi baš u toj točki – a ne po već prethodnim točkama, koje sadrže ASTN točke. To nam pokazuje da se potres može izračunati točno na sekundu, a odstupanja može biti samo iz nekog praktičnog razloga , kao što je brzina zvuka ili tog objekta ili nečeg sličnog što ne možemo trenutačno znati. No, ono što je sigurno je – da će biti potres baš na stazi potresnog crva, a što se može vidjeti unaprijed, jer sa astronomskim programom možemo ići u budućnost koliko god želimo.To znači da nam je budućnost poznata.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-