VRHUNAC LJUDSKE GLUPOSTI KOJOJ SE NE VIDI KRAJ MOŽE VEĆ I SUTRA BITI JOŠ VEĆI

Posted by Pas at 26/10/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

 

Kako jednom običnom i (ne)obrazovanom čovjeku objasniti što je to 31 MILJUN svjetlosnih godina, .. koja je to razdaljina u kilometrima ili metrima,..
Jedna  ponavljam JEDNA svijetosna godina ima 9.460.730.472.580.800 m ili 9.460.730.472.580 km,.. da vam to fonetski pročitam i prevedem – to je 9 i pol TRILJUNA kilometra – sada to pomnožite sa 31 milion. Ja se ne čudim ekipi koja izmišlja ovakve pizdarije i natječe se, ko će izvaliti veću nebulozu, na koju nitko neće reagirati, već se čudim ŠKOLOVANIM – kretenima i debilima (mentalnim debilima) koji puše to ili su na nekakvim drogama koje bi svaki narkoman poželio bar jednom probati.
Čak više takav stadij delirijuma zovu – znanošću. Dakle nije mi potrebna fotografija Mjeseca i njegovog fiktivnog tla, jer oni valjda mikroskopom sa zemlje, promatraju bakterije na mjesecu,.. ma šta bakterije, uvećanje od 31 milion svijetlosnih godina, istovjetno je kao da gledaš atomsku strukturu bakterije na Mjesecu. Ima li netko normalan da zaustavi te kretene i odvede ih u ludnicu, zaključa ih 200 katova ispod zemlje i baci ključ – nekamo gdje nitko ne zna gdje, možda u more – Marijanin greben gdje je dubina mora 11 km (Mariana Trench, Oceanic trench).

Dovoljno je pogledati slike Mjeseca ili planeta koji se po njihovim papazjanijama nalaze nekoliko AU daleko od Zemle. AU vam je mjera od 150 000 000 km, a zove se tako jer kad to pročitaš ne možeš a da ti ne pobjegne uzvik AUUUUUUU.
Zašto ljudi vjeruju u takve pizdarije, koje to i nisu – jer pizdariju možeš prepoznati, razotkriti, nasmijati se joj u brk, ali ovo,.. ovo je BOLEST. Trebalo bi uvesti smrtnu kaznu na licu mjesta sa odrubljivanjem glave, isisavanjem duše koju bi se trajno recikliralo u beskonačni svemir na razdaljinu od 31 milion svijetlosnih godina. Kakve li psihopate čuče u znanstvenim krugovima, koje šute nakon ovakvih “vijesti”.
Vjerojatno još veće od ovih, koji se negdje sada smiju, kako nitko od tih idiota nije reagirao, već samo kimnuo glavom dok ovi smišljaju novu psinu, koju će naši znanstvenici, odobriti kimanjem glave, napisati neki osvrt na to, uzeti to za primjer u svojoj dizertaciji, obrani doktorske titule, gdje će još nakačiti, more fiktivnih sranja i informacija iz neposredne bilzine tih objekata koje zamislite samo – znanstvenici promatraju. Da vas na kratko podsjetim na nekoliko mjera koje nikada nećemo sa sigurnošću znati da su istinite, kao na primjer – promjer Zemlje oko 12,5 TISUĆA kilometara, opseg Zemlje od oko 40 TISUĆA kilometara. To su najveće moguće mjere sa kojima se je čovjek sreo u praksi. Danas sam vidio avion, na nebu , ..naravno , bio je udaljen 480 miljardi svijetlosnih godina od tla na Zemlji,.. ali zbog kristala u zraku, te sudaru čestica, koje pod posebnim utjecajem ionosferskim mramohodima, imaju korijen iz 14 sa prečnikom svemira podijeljeno sa PI – izgledao je kao da je na razdaljini od nekoliko kilometara i to se zove VRCPRCMRC što je skraćenica od;

Vremenski reciprocitet cirkularne pseudometrije recipročnog corpus micros repariteta carbona. Događa se jednom, u 400 miljardi godina traje 1 sekundu i pri tome se čovjeku čini da vidi avion na 10 km visine. O tome fenomenu su napisane mnoge knjige i radovi a neki (zna se koji i iz kojeg legla) primili su za to i nobelovu nagradu. Bilježim se sa štovanjem. 31 000 0000 svijetlosnih godina,.. o jebo te patak idem se napit

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-