ZEMLJA NIJE GLOBUS – VEĆ SAMO POLA GLOBUSA

Posted by Pas at 11/12/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Svaka dobra laž koja izgleda uvjerljivo, je bazirana na elementima istine. Gotovo je nemoguće razdvojiti takvu laž od istine. Majstori obmane su toga svijesni, pa onda uz znanstvene tvrdnje – tvrde da je Zemlja planeta ili GLOBUS. Što je istina?

Nemoguće je napraviti takovu grešku, pa da od ravne zemlje napraviš globus ili od globusa napraviš ravnu zemlju. To su suviše oprečni oblici da bi ih se moglo objasniti na tako drastičan način koji su dijagonalno različiti.

I dakle što je istina? Na temelju koje istine je laž, da je zemlja globus, to ću vam pokušati objasniti na jednom jednostavnom primjeru na koji sam naišao razmišljajući o ovoj tematici.

Idemo redom. Dakle naši preci su postavili temelje astronomije i mnogih nam nedostignutih tehničkih riješenja, na koje ni danas nemamo adekvatan odgovor, (npr. piramide) ali zato su ti isti preci bili retardirani jer su vjerovali da je zemlja ravna.

Pazite, te dvije stvari, nikako ne idu zajedno. To je kao da kažeš da plivaš najbrže na svijetu – a nemaš ni ruke, ni noge, ali ni peraje. Kako uopće ulaziš vodu? Dakle nešto tu ne štima.

Kako od ravne zemlje napraviti globus?

Prva i osnovna činjenica je da onaj ko je to napravio, znao je jako dobro, da jedan običan čovjek ne može otići u svemir provjeriti tu navedenu činjenicu. To je prvi korak, drugi korak je masovna predodžba onoga što tvrdiš, a to možeš napraviti samo CRTEŽOM ili danas kompjuterskom animacijom, ili popularno nazvanom fotošopom (photoshop) po programu firme Adobe.

Ali odakle su prevaranti došli na ideju globusa , na već ustaljenom modelu ravne zemlje e to ću vam sada otkriti.

Po svim starinskim i povjesnim pa i PRA povijesnim zapisima , mjesto gdje živimo natkriveno je KUPOLOM. Kupola je polovica kugle ili globusa , pa kad bi je slikao iz nacrtne perspektive vidio bi gornji dio GLOBUSA. Donji dio te kugle ne bi bio vidljiv jer nacrtna percepcija, sakriva donji dio te kupole. Tu su izvukli teorem o Zemlji kao planeti – globusu u beskrajnom svemiru. Što je najgore to je i istina, to je istina na kojoj su bazirali laž. Znači čitav kompleks je polu GLOBUS a život se odvija unutar te polukugle, a iz toga je izvučen i teorem o ŠUPLJOJ zemlji u kojoj se nalazi još jedan svijet sakriven od našega. Dakle zapravo su vam opisali sve kako je , samo što su razdvojili postojeću istinu na fikciju i beskrajni svemir, podjelivši ravnu natkrivenu zemlju na Agartu i lažni beskrajni svemir. Zatim su izmislili NEPOSTOJEĆE mjerne jedinice koje su i matematički jako zahtjevne i sa kojima se običan čovjek ne bavi – a učinili su to zato kako bi matematički prikazali, nešto što je blizu i u prihvatljivim  gabaritima – tvrdeći suprotno, da je to jako daleko, znajući pri tome da to nitko ne može niti poreći ali niti dokazati ili provjeriti navedene udaljenosti.
Ostalo je napravila edukacija i obvezno školstvo, u kojem su UCJENOM ili kaznom, iznudili da čovjek/dijete iz škole  ne može slobodno i ne smije zamisliti drugačiji oblik zemlje, ili se suprostaviti tom modelu zemlje, bez da je pri tome stigmatiziran, kažnjen propadanjem razreda u školi i javne osude pa i sramote i javnog linča od mase, koja je izmanipulirana tim lažnim činjenicama koje uopće nije preispitivala već objeručke prihvatila. To najbolje možete vidjeti i danas u raznim komentarima na internet portalima gdje te navodno glupe ljude, nazivaju glupanima i ravnozemljašima, a u zadnje,vrijeme su im pridodali i vakcinaciju složivši ih u antivaksere i ravnozemljaše. To je vrlo dobro organiziran atak na ljude i istinu, koji razmišljaju svojom glavom, dok ih druga strana pasivnih ovaca pokušava učiniti neukima, pa i neprijateljima ljudskog napredka.

Ti isti pametnjakovići, koji zastupaju GLOBUS politiku, vjerojatno imaju i znaju, kako se VODA može saviti, zakriviti, i ako je riječ VODORANO, priča za sebe i ne treba ići dalje od toga. Dakle ti, koji tkz. ravnozemljaše, nazivaju GLUPIM, mogu savijati vodu, ali nam to ne žele pokazati, ili olako prelaze preko takve činjenice. Sve što znamo, preuzeli smo od naših predaka koji su živjeli sa  vrlo naprednim znanjima, koja su odjednom netragom nestala. Isto kao što je i preko noći ravna zemlja – postala globus. Ti naši stari zatucani preci, koji su bili jako zaostali, imali su tu čudnu mogućnost da izgrade ili podižu građevine od takvih blokova kamena , da nikakav savremeni stroj današnjice isti ne mogu ni pomaknuti sa mjesta, od njih smo preuzeli medicinu, tehnologiju, znanje, astronomiju i tisuće drugih stvari koje danas koristimo, ali vidi čuda u svoj toj hrpi znanja , naši su preci bili zatucani – ravnozemljaši.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-