KINESKI POTRES, PUCNJAVA I ZDRAVA PAMET

Posted by Pas at 11/01/2022

Category: RAZMIŠLJANJA

7.01.2022 u 1:45 ujuto Kinu je, u nekoj sjevernoj vukojebini, pogodio potres magnitude 6,4 Richtera. I taj potres prošao bi vjerojatno nezapaženo da slijedom čudnih okolnosti jedan stanovnik tog ili susjednog područja nije kamerom na stupu u dvorištu zabilježio taj događaj. Jaki potres u Kini i nije neka vijest, jer nam je odavno poznat veliki broj razornih potresa sa tog područja sa velikim brojem žrtava.
Pa što je tako posebno u tom potresu , pokušati ću vam prikazati u ovom članku koji je tematski vezan za taj događaj.

Baš u vrijeme kad je PMF objavio rezultate istraživanja Petrinjskog potresa, gdje su se natjecali ko će nasrat više idiotarija dogodio se je kinski potres. Kineski potres, je kanta vode na svijeću, koju su zapalili seizmolozi oko potresa i njihovih “mjerenja”. Neću ni spominjati koliko je tu novaca u igri u opremi ili u ljudima i njihovim plaćama i da ne nabrajam.Zamisli kad zabriješ u krivom smjeru i ne odustaješ bez obzira što realnost pokazuje potpuno drugu stranu ili smjer.

Kamera u Kini snimila je i zvuk, koji je prisutan čitavom duljinom videa dok se je to izdogađalo, a sve skupa trajalo je desetak petnaestak sekundi.
Na snimku se jasno čuje GRMLJAVINA poput one kad prolazi ogroman avion nebom, pa do velikog broja PUCNJEVA koji očigledno dopiru sa raznih strana oko mjesta gdje se je desilo, to što se je desilo- udar plazme sa neba, koji je pogodio nešto na tlu, nakon čega se je kamera počela jako tresti i to čim je potresni val došao do te točke, a sve je trajalo 3 sekunde. Najprije se je na obzorju pojavila golema eksplozija .

Nakon prvog udara PLAZME u tlo gdje se je najvjerojatnije nalazila trafostanica ili neka druga energetska stanica i došlo je do reakcije koja je proizvela golemu eksploziju nakon čega je potresni val započeo tresti kameru na stupu. Pogledajte snimku eksplozije koja se nalazi na dva frejma.

Nakon toga nastaje stanka od nekih tri četiri sekunde i nakon toga jasno je vidljivo da Kinezi pucaju u nebo sa projektilom koji nosi bojevu glavu i koji se u jednom djelu razdvaja poput rakete pri lansiranju Space Shutlle-a. Dio se odvaja i nastavi padati parabolično prema tlu, dok se istovremeno prijektil diže VERTIKALNO prema cilju, a na slici lijepo možete vidjeti dvije parabole u obliku slova Y.

NA ŠTO SU PUCALI KINEZI

Prije nego pšto vam pokažem na što su pucali Kinezi, očito sa jako brzom reakcijom, ali ne dovoljno brzom postavlja dodatna pitanja. Da li su Kinezi znali za ovaj događaj unaprijed i očekivali ga  strateški dovlačeći moćno oružje na mjesto BUDUĆEG događaja. Ako se radi o potresu izazvanom kometom- što ću vam tek pokazati, odakle im ta informacija, ako se potresi ne mogu predvidjeti unaprijed.

Druga opcija koja nije za odbaciti je , da li je Kina bila napadnuta od Amerikanaca ili nekih nam nepoznatih bića koja volimo zvati vanzermaljcima. Pa da vam riješim tu nedoumicu.

Točno u vrijeme potresa iznad EPICENTRA bila je kometa KOWALSKI C/2013 G1 koja se je našla (ma zamislite samo, slučajno valjda) u ASTN 0/360/257 – što je POTRES.

No tek najzanimljivije slijedi , jer je kometa Kowalski udaljena od PROMATRAČA NA ZEMLJI 9,4 AU.

AU je oznaka za ASTRONOMSKU JEDINICU. Jedna astronomska jedinica iznosi 150 000000 km ili slovima STOPEDESET MILIONA KILOMETARA
Kako je razdaljina 9,4 AU  komete od Zemlje  to moramo pomnožiti puta 150 milona kilometara , što nas dovodi do razdaljine od 1 425 000 000 km ili slovima MILJARDU ČETRISTO DVADESET PET MILIONA KILOMETARA.

Ja znam da je Kiina jako napredovala imaju i vlastiti svemirski program – ali da pucaju na nešto što je 1425 000 000 km daleko to je previše i TOTALNOM IDIOTU.
Pretpostavljam da to (ne)konvencionalno oružje ima domet recimo par tisuća kilometra, iako s obzirom na kojoj se je visini projektil odvojio, biti će da se radi o nečemu što nije dalje od 30 km najviše 50 km.

I tu nastaje VELIKI problem koja kriminalna znanost krije od javnosti, a naivne budale, koje ispunjavaju prostor u papazjaniji zvanoj službena znanost, stavlja te iste ljude pod samo jedno pitanje;
Jesu li oni stvarno toliko naivni i glupi, ili im je sve jasno, ali igraju igru, radi statusa koji imaju u društvu i u ovoj predstavi zvanoj – ŽIVOT LJUDI NA ZEMLJI ili stvarno vjeruju u te pizdarije koje nam objavljuju kao znastvene radove,…

Negdje prije ljeta, objavio sam na mojem youtube kanalu, vijest da su pucali u 52 komete, koje su prepolovili na pola i na taj način im privremeno oslabili djelovanje, to nigdje nije spomenuto u medijima. Istina izlazi na vidjelo, niti jedna laž nema toliko dugu garanciju, da bi opstala i nadživila ljudsku rasu. A vi kojima je znanost referentna opcija i kojoj vjerujete – meni vas je u neku ruku žao, ali vi jednostavno morate najebati od te iste znanosti, da bi se naučili vjerovati onome što vidite a ne onome što vam neko kaže da vidite. Za početak se cijepite protiv covida i čekajte,..
Pandorina kutija je otvorena i sad samo gledajte što će početi izlaziti van. Kakva će biti 2022 godina,.. mislim da je bolje da ne znate istinu, pitajte seizmologe  – oni će vam sigurno dati precizne podatke, koje vi ne razumijete pa mislite kako su oni jako pametni, joooj jooooj jooooooooooj

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-