2.09.2021

Posted by Pas at 02/09/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

U 12 mjesecu 2020 g. prema situaciji sa kometama rekao sam uživo na YouTube kanalu, da će potresi eskalirati ponovno u Aprilu 2021 i da sam zabrinut za Rijeku jer krajem Augusta 2021 očekujem potres u Rijeci.
I evo što se je dogodilo.

U Travnju odnosno na samom kraju mjeseca Ožujka /marta, u jadranskom moru kod otoka Visa , zveknuo je potres od 6 Richtera i nakon tog potresa bilo je na tisuće potresa u tom akvatoriju, dakle otvorilo se je novo žarište potresa koje je aktivno i sada dok ovo pišem.

Na kraju mjeseca Augusta 2021, Rijeku odnosno Riječko područje, pogodila su u istom danu DVA potresa i to su bili jedini potresi na tom području koji su se dogodili što u otpunosti ispunjava moje prognoze odnosno izračune

Drugog dana ništa.

Morate priznati da ja kao veliki lažljivac, manipulator i muljator, sam nekim čudom pogodio točno SVE što će se događati i što se je događalo. Promjena orbite komete Elenin koja je trebala izazvati potres u Rijeci 26.08.2021 prema mojim izračunima iz 2019 g promjenila je prolazni položaj za tri dana i udarila 29.08.2021.  Srećom sam napravio screenshot 2019 g pa je ostalo zabilježeno kako kometa Elenin je trebala biti na sasvim drugoj poziciji i trebala je doći sa Slovenske strane prema Rijeci, a došla je sa morske strane preko Kvarnerskog zaljeva Pogledajte potpuno isti datum i isti sat i minuta i sekunda prvobitna orbita komete Elenin  a na drugo fotografiji sadašnja orbita na dan 26.08.2021

 

 

Zbog ove promjene orbite  izbjegnut je izuzetno jaki potres u Rijeci. Takođe sam najavio raspačoj za kraj Augusta i pogledajte što se je dogodilo krajem Augusta širom svijeta, a potrese iz Augusta neću ni spominjati.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-