KUVA SE JUVA/SUPA, A MOGLA BI I ISKIPIT

Posted by Pas at 31/10/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Znaš onu situaciju, kad skužiš da se suljaš kroz život, nitko te ne vidi ili ne shvaća ozbiljno, ..i onda ,.. i onda u jednom momentu skužiš da nema pisanih dnevnika iz prošlosti, dnevnika koji su pisali obični ljudi, a kojih se bagra nije dočepala, pa nam je povijest prikazala kao HIS STORY.

Par likova na bankovnim računima u RH ima miljarde, ali su to mediji prikazali kao da svaki Hrvat ili građanin Hrvatske ima ušteđeno 57 000 kn. Imate li vi na štednji 57 000 kn, imate moj kurac. Nemate!! Nema ni nitko koga poznate, nemam ni ja , ja imam 56999kn na štednji, a to nije 57 000 dakle ta je vijest – FAKE NEWS koja je obradila novinska agencija i obrađena je i dozvoljena od uredništva tih medijskih kuća da bude objavljena.To je prekršajno djelo dovođenja javnosti u kolektivnu zabludu. Već čujem sirene marica koje su otišle pokupiti autore tih članaka.
Ne znam ako znate, a sigurno ne znate, sve su te Pinocchio medijske kuće u vlasništvu istih odnosno od istog Pinocchia sa velikim kobastim nosom.

Zato sam odlučio pisati dnevnik, ne na blogu ili YouTube-u, već sa kemijskom po papiru. Kratke zabilješke o vremenu i potresima , koje neće biti elektronski izbrisane u slučaju da nedaj bože nestane struje.
U Srbiji je bilo nekoliko potresa no samo su neki (oni jači) evidentirani. Pa je tako jučer u 23:32 gotovo na istom mjestu, gdje i prethodni potres udarila kometa Elenin koja je (zamislite koje li slučajnosti) svojom ravnom (glavnom) orbitom prolazila pored epicentra. Kad je to čula stara baba odmah je na peć stavila da se kuva supa, ali kako je baba sklerozna, moglo bi se desiti da juha iskipi dok baba spava ili hrani svinje
U Srbiji je na listi potresa EMSC evidentirano tokom OKTOBRA 2021 samo DVA potresa , a ovaj zadnji je pošteno mlatnuo sa 3.8 Richtera iako je jedan od mjernih stanica pročitala 3.9 Richtera.
I samo par sati kasnije maznulo je po Austriji i Sloveniji a zakačilo je na momenat sa 1.2 i RH

Najbolje od svega je što je baba zaboravila na juhu, a još bolje je što onaj ko ovo čita a nije upoznat sa situacijom, ne kuži ni kurca ni palca.
S obzirom da sam nekoliko puta napisao PROSTU riječ KURAC , sad ću se samosavjesno kazniti kaznom od JEDNOG dana nemogućnosti objavljivanja i komentiranja na blogu. To se kosi sa pravilima mojeg komjunitija i ja se trudim da interenet bude sigurno mjesto na kojem vam neće netko velikim slovima napisati KURAC.

Facebook je promjenio ime u (ko)META a ispred naziva stavio je okrenutu osmicu ili oči aliena kako vam više paše. Klikni pa vidi https://about.facebook.com/ Što planete i svemir radi na Facebooku ne znam ali pogledajte i ovo

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-