ANTIGRAVITACIJONA LETJELICA VJEROJATNO KUĆNE ILI VOJNE IZRADE

Posted by Pas at 16/12/2021

Category: UFO

Neobičan neidentificirani leteći objekt nedavno je kamerom snimio promatrač Peter Benton iz Stichforda u Engleskoj (UK). Videozapis Petera Bentona prikazuje zaobljeni objekt tamne boje koji je u listopadu kružio na nebu iznad Stitchforda. Benton tvrdi da je snimao Mjesec kada je čudnovati objekt ušao u njegovo vidno polje.

Po mom mišljenju radi se o tkz CIGAR shape letjelici koaj ima staklene prozore kupolastog oblika kabine. Zbog neobičnog oblika ali i hiper brzog kretanja pretpostavljam da se radi o letjelice kućne izrade ili možda vojene, ali više mi se čini da je to netko sklepao u privatnoj radioni zbog prilično neuglednog aerodinamičnog izgleda ali i zbog same veličine. Pogledajte fotografije screenshotove iz videa:

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-
العربية العربية 简体中文 简体中文 Hrvatski Hrvatski Čeština‎ Čeština‎ Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Français Français Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Magyar Magyar Italiano Italiano Македонски јазик Македонски јазик Norsk bokmål Norsk bokmål Português Português Română Română Русский Русский Slovenščina Slovenščina Español Español Svenska Svenska Türkçe Türkçe