12.04.2021

Posted by Pas at 12/04/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Ovo je kometa Wilson-Harrington 107P koja se šulja po jugoistočnom horizontu u Škotskoj, a koju sam prekjučer detektirao na kameri gledajući timelapse video od 9.04.2021

Na ovoj karti vidite intenzitete potresa koji su se dogodili zadnjih 30 dana. Strelicama sam vam locirao Sisak, Petrinju i Glinu, dakle prsten koji je dugo vremena bio izložen potresima. Zatim sam povukao crtu razgraničenja petrinjskog prstena crvenom linijom i možete jasno opaziti da su potresi počeli napredovati prema BIH , točnije prema Banja Luci. Osim što su se potresi počeli “premještati”, strelicama sam vam isto tako označio, dva jača potresa koja su iza linije razdvajanja sa Petrinjskim prstenom. Čak imamo i jedan potres (jači potres) blizu Sarajeva , što se ovdje na mapi ne vidi. U 15 dana potresi su počeli vidno na karti napredovati prema BIH.
Tu bi se moglo razviti novo žarište potresa koje će se prema ovome što se vidi na karti brzo premještati prema Banja Luci. Ostaviti ćemo još par dana da se taj napredak pokaže točnim. Izuzetno je veliki broj kometa koje sada kruže oko ex Yu i srednje Europe a koje se premještaju sa jugoistoka ka jugozapadu, a jugozapad je područje Vezuva i visokog juga Italije. Do sada sam sve točno predvidio po pitanju napretka potresa i njihovom zauzimanju pozicija prema “zadanom” cilju.
Nakon potresa u Petrinji, najavio sam kratkotrajnu pauzu, do koje je i došlo u Martu ako gledamo EMSC listu potresa, a moja predviđanja su se doticala Travnja mjeseca , što se je pokazalo točnim i pojavom novog žarišta u Jadranskom moru sa potresima koji putuju ka talijanskoj obali, koju su već prvi potresi dosegli. Broj potresa koji se spušta od Rima prema Vezuvu – ogroman je. Doduše tu se radi o velikom broju slabih potresa, ali koji ne posustaju i putuju prema Vezuvu. Trešnja poručja oko Vezuva , biti će poput PUMPE koja će sa VERTIKALNIM potresima djelovati kao pumpa za podzemnu lavu , koja bi učestalošću tih vertikalnih potresa mogla izazvati mehaničku erupciju vulkana.

22 potresa u Hrvatskoj u zadnja 24 sata

Link iz Novog Lista koji sam jutros postavio da pročitate pod obavezno, uklonjen je sa stranica novog lista. PAMETNOM DOSTA!!!!

Prenosim vam skraćenu verziju članka iz Večernjeg Lista

rvostupanjski sud u Bruxellesu presudio je u srijedu da belgijska država mora izmijeniti zakonski okvir za svoje mjere suzbijanja covida ili ukinuti sve restrikcije u roku od trideset dana, nakon tužbe organizacija za ljudska prava, doznaje se od više izvora.

Liga za ljudska prava (LDH) pokrenula je krajem veljače hitan postupak kako bi osporila zakonitost upravljanja zdravstvenom krizom putem ministarskih izvršnih uredaba. Namjera joj je bila da se o restrikcijama raspravlja u parlamentu. Belgija mora donijeti sve potrebne mjere kako bi “prekinula očitu nezakonitu situaciju koja proistječe iz ograničavanja temeljnih prava i sloboda”. Sud je dao belgijskoj državi trideset dana da postupi po njegovoj odluci, u protivnom joj prijeti novčana kazna u iznosu od 5000 eura za svaki dan kašnjenja.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/presuda-belgijskog-suda-drzava-mora-izmijeniti-zakon-ili-ukinuti-sve-mjere-1480911 – www.vecernji.hr


https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/sud-presudio-da-belgija-mora-zakonski-regulirati-restriktivne-mjere-20210331

PROČITATI!!!! https://www.novilist.hr/komentar/mijenja-se-globalni-odnos-prema-bolesti-covid-19/

MOJA SE JE PROGNOZA OPET BILA KIRUŠKI TOČNA. POTRESI SU DOŠLI DO OTOKA KRKA KAKO SAM PREDVIDIO PRIJE NEKOLIKO DANA

Koliko vidite rađa se nova linija potresa koja ide ravno na Rijeku

Ovdje možete vidjeti da se radi o polukružnici – koja slijedi položaj komete koja udara po tom području

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-