22.05.2021

Posted by Pas at 22/05/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

U 21:00 sat u Afričkoj državi KONGO kometa ZTF aktivirala je vulkan Nyiragongo po angularnoj separaciji teslinog niza vrijednosti 6/87

OVO JE TRENUTAČNA SITUACIJA NAD BALKANOM – DOLAZE JOŠ TRI KOMETE

Jedna prelazi preko Istre – ATLAS M5, jedna preko Zagrebačko Petrinjskog prstena, jedna preko Crne Gore i Srbije – ELENIN A3, i još tri komete dolaze sa istoka

Štovani pratitelji mog You Tube kanala, Facebooka i bloga.
Ovim vas obavještavam da tek da znate što se dešava i zašto ne mogu ići u živo.

 „Netko“ mi je “sjeo# na sim karticu i onemogućio mi je normalnu upotrebu interneta.
Evo kako sam to saznao.
Imam internet od Tele 2, FLAT opciju. Internet mi je radio odlično i bio sam jako zadovoljan, a zatim sam odjednom počeo imati čudnih „problema“. Žalio sa se i prepisivao sa TEHNIČKOM SLUŽBOM Tele 2, koji su konstantno tvrdili da nema nikavih tehničkih problema i da je sve u redu. Zatim su me vozali tjednima sa raznim mogućim problemima koji su vezani uz mene i položaj rutera – što nema veze sa mozgom jer mi je ruter uvijek na istom mjestu i signal je do kraja. Zamjenio sam i ruter i sim karticu i KOMPJUTER.

Nema nikakvog pomaka. Brzina koju sam imao je bila 60/30 a sada je 1,8/1,6

Treba mi nekoliko minuta da bih otvorio facebook stranicu. S toga sam došao na ideju da nađem nekog Tele 2 preplatnika koji ima modem kao i ja i da dođe do mene. I evo što se je dogodilo.
Ruter smo stavili jedan do drugoga , njegova brzina bila je 50/30 a moja 1,50/0,92. Zatim smo izvadili sim karticu iz mog routera i stavili u njegov – brzina je bila 1,80/1,20. Nakon toga smo njegovu sim karticu stavili u moj router i njegova kartica pokazala je 57/28 brzinu.
Da zaključim: nekakva služba koja ima moć da radi ovakove stvari pobrinula se je da ne mogu ići u živo na youtube kanalu.
Zašto?

Što vam to ne smijem pokazati?
Potrese?

Objekte koji su na nebu a koje se ignorira iz službenih izvora?

Istina?

Koliko ima YouTubera iz Hrvatske koji laju o svemu i svačemu i nitko ih ne dira – zato jer su to njihovi igrači.
Ja ću iznaći način da idem uživo i da vam pokažem što je na nebu. Ugovor sa Tele 2 mi ističe za par mjeseci, uzeti ću internet na tuđa imena i to na nekoliko tuđih imena, pa neka me traže.
Usput da vam kažem da interview koji sam dao za Balkan info ne možete pronaći u ponudi na njihovoj stranici. Nema ga u ponudi??? Zašto? Svi ostali su dostupni,.. ja sam tražio i nisam ga mogao pronaći.
Čega se oni boje i po čijem nalogu to rade.

Što je slijedeće, hoće li poslati nekoga da me prebije, ubije,…
Čim sam počeo ići uživo sa kamerom tokom dana skinuli su mi brzinu. Treba mi po 6 sati da podignem video na youtube. Koliko vam treba da prepoznate istinu?

Potres kod Zagreba u 1:10 ujutro. Udarila je kometa Jaques K6 po angularnoj separaciji teslinog niza vrijednosti 36/9

Potres je jačine 1.7 Richtera

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-