28.03.2021

Posted by Pas at 28/03/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Potres 3.8 Richtera – okidač kometa Leonard A1, vrijednost potresa u angularnoj separaciji po Teslinom nizu 6/18

Ponekad, ali vrlo rijetko, ..odem na kavu. Više zbog toga da vidim malo ljude oko sebe nego zbog same kave. Živim u potpunoj izolaciji. U kafiću u kojem odem na kavu, radi jedna jako zgodna i lijepa djevojka. Nije čak ni toliko lijepa, koliko je ŽENSTVENA, a to je ono što većini današnjih djevojaka nedostaje. Odmah bi je uzeo za partnericu. Baš mi se sviđa. Kafići su dugo vremena bili zatvoreni, pa nisam ni odlazio na kavu. I tako sad kad su otvorili terase, jednom prilikom prije nekih dva tjedna, svratio sam na kavu i dođe neka koobarica, koju još nisam vidio – a izgleda mi nekako poznato. Debela, sva natečena od sala ili poput ženskih alkoholičara. Gledam u žensku i nakon jedno 10 minuta, dođem u dilemu; jel to ona lijepa djevojka,.. i bila je. Nabila je takvu kilažu dok nije radila, da sam je jedva prepoznao.

E sad zašto vam ovo pišem nakon dva tjedna?


Jučer sam otišao u obližnju trgovinu kupiti hranu. Pred dućanom se zaustavi neki auto i izađe iz njega žena i pozdravi me. Pita me kako sam? rekoh dobro, ali nisam skužio tko je to. Uđem u trgovinu i promatram je i nekako je poznam, ali je ne mogu nigdje smjestiti u sjećanju. I ženska obavi kupovinu i izađe. Pitam ja žensku u dućanu,.. čuj koja je ova ženska, a ona mi kaže ,.. ma to ti je konobarica iz pizzerije. Dakle to je osoba koju sam dvije godine svaki dan sretao dok nisu pizzeriju zatvorili. Tako se je zdebljala, da je nisam mogao prepoznati. Ljudi koji su prestali raditi poremetili su bioritam i u nedostatku svakodnevne aktivnosti koju su vršili na poslu – sada su kući i – jedu.
Jedu zbog živaca i situacije u kojoj se nalaze, u stresu su. Nabili su pozamašnu kilažu, koju je lako steći, ali vjerujte mi skidanje iste – je jako mukotrpan i dugotrajan i mučan postupak. Lakše je nabiti nego skinuti težinu. Gledam tu stvarno lijepu i ženstvenu curu, koja mi se više uopće ne sviđa, totalno se je izvrnula u izgledu u potpuno drugu osobu i u par mjeseci postala druga osoba. Ljepota je prolazna, na žalost ili na sreću, jer najčešće ta ljepota se pretvori u ženu u arogantnu, prepotentnu, oholu, pa i samouvjerenu osobu koja ostane takva i nakon što više nikako ne izgleda, i koja živi u prošlosti.

Sada je 16 sati i 5 minuta. Koliko vidite na potresnoj list EMSC broj potresa se je ZNATNO smanjio iako je prošlo 24 sata. U kružnici u kojoj orbitiraju komete iznad područja koje su spod njih, nema potresnih momenata u kojima su komete aktivne. To može naglo prestati a može se i naknadno opet dogoditi . Kad god komete uđu u poziciju teslinog niza u angularnoj separaciji između dvije točke (epicentra i komete) – dolazi do potresa. Moja je prognoza bila prije mjesec dana (30-tak dana unatrag) da kako potresi budu slabili u Hrvatskoj – da će jačati u Centralnoj Italiji. Ovo mjesto koje je pogođeno potresima u morskom dijelu pripada Centralnoj Italiji – prema tome potresi se kreću prema kopnu. Ako pogledamo čišto statistički po vremenu što se događa i kamo potresi putuju, po mojoj procjeni Italiju bi u Maju mjesecu mogao pogoditi jaki potres. To bi trebalo biti u drugoj polovici Maja. Ne zaboravimo u Travnju se vraćaju komete Elenin i Atlas po istoj stazi po kojoj su već prošle. Elenin je sada dosegao zapadnu granicu Srbije a pri povratku će stići do orbite iznad Knina, a zatim nam slijedi JAKO zanimljivo ljeto. Kupite si grickalice i kockice sjedite i gledajte show time širom svijeta.
Što se korone tiče nikakvo cijepivo neće zaštiti one koji su se cijepili, novi val korone kojeg su najavili, pobrati će ono što nije pokosio prvi puta. Imamo posla sa pametnim virusom na genetskoj bazi. Oni kojima je namijenjen strepe. I oni to dobro znaju. Zato i imamo sve ove mjere. Vrijeme čini svoje,..ali i virus. Običan čovjek se nema čega plašiti jer to nije napravljeno za njega.

52 potresa pogodila su prostor kod Visa u Jadranskom moru. Molio bih da obratite pažnju na razmak u vremenu između potresa . Za sva 52 potresa odgovorne su 5 kometa, naj prije tri u trokutui, a zatim još dvije (Assassin i Africano)
Kad jednom komete uđu u potresni moment odnosno poziciju onda se dešavaju ovakve stvari. Srećom ovo se nije dogodilo na kopnu jer bi imali novu Pertinjsku situaciju. Sada će se izredati potresi dok se god ne “potroši” ova pozicija kometa koja je sad naišla na ovu poziciju na nebu. To može potrajati još čitav jedan dan , ali može i prestati čim komete uđu u poziciju van teslinog niza angularne separacije u odnosu na epicentralno područje. Još jednom obratite pažnju na vrijeme između potresa i uočiti ćete pattern u vremenu. Možete točno upariti koliko je kometa odgovorno za ovu situaciju. Svaki ovaj potres bio je u Teslinom nizu- SVAKI!!!

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-