5.05.2021

Posted by Pas at 05/05/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

POVRATAK KOMETE NIBIRU ILI CATALINA C/2013 US10


Prije sad već više od godinu dana , dogodio se je stanoviti presedan u popisu kometa u astronomskom programu Starry Night. Sa liste kometa nestale su preko noći 2 komete Catalina US10 ili NIBIRU i Catalina V4 ili NIBIRU SUNCE. “Nestanak” ove dvije komete ne bi bio uopće važan ili primjećen da se radi o dvije komete koje su se u zadnjih 150 godina naviše približili zemlji. Ako obratite pažnju na udaljenost kometa od Zemlje primjetiti ćete da su u astronomskom programu ostale komete koje su i 4 puta udaljenije od zemlje od ove dvije komete. I sve bi to još uvijek bilo OK da neki dan nisam dobio mail iz njemačke od čovjeka koji snima nebo i koji mi je poslao fotku objekta desno od zalazećeg sunca na poziciji 14 sati koja je nakon zalaska sunca bila jasno vidljiva iznad horizonta. Domišljati je Nijemac zavirio u Stelarium – nezavisni open source astronomski program koji mu je locirao objekt kao CATALINA US10.
Da vam ukratko objasnim što je NIBIRU sistem. Centar tog sistema je Catalina C/2013 V4 – nibiru sunce , oko kojeg se sve vrti , unutar sistema imamo Nibiru – Catalina US10 koji je najbliži sistemskom suncu te 5 ELENIN kometa od kojih ova zadnja što je ušla iznad nas sada prelazi preko Hrvatske. Nibiru i Nibiru sunce se zajedno okreću iznad Europe na taj način da im je CERN središte okretanja – jako zanimljivo je li,.. To stavlja CERN u ne nasumično odabranu lokaciju već lokaciju koja je pomno izabrana na temelju nekakvih saznanja koja nisu dostupna javnosti kao i većina drugih zatajenih informacija. Z aodštetu znanost je javnosti podastijela gomilu laži u ime znanosti. Srećom ili pak ne srećom ima dovoljno kretena koji u to vjeruju.
Interesantna je pozicija Cataline US10 baš kao na logotipu companije HELIOFANT koji su autori legendarnog “crtića” I PET GOAT 2.
Naišao sam na izuzetno zanimljiv članak koga morate pročitati a posebno vi iz Riječkog prstena.Prije nego što pročitate članak da vas upoznam sa nekoliko činjenica o plinu koji se zove RADON te kada je obično prisutan.

Radon je vrlo opasan jer je izvor alfa-zračenja i najveća dopuštena koncentracija u zraku je 3·10−4 Bq cm−3. Radon je opasnost u rudnicima uranija i zabrinjavajuće koncentracije su pronađene u kućama u nekim regijama.

Radon se kao bezmisrisni plin slobodno širi u gotovo svim kućama, ali ne u podjednakoj koncentraciji. Radon lako prolazi kroz pijesak i većinu poroznih materijala, kroz pukotine u Zemljinoj kori, u stijenama ali i kroz elemente zgrada.

Koncentracija ovisi o vrsti materijala i sastavu tla. Najveća je u granitu i vulkanskom kamenju, otvrdloj lavi i bazaltu. Među vapnencima mu je daleko manja, tek desetinu ili stotinu od one u granitu.

Glavna opasnost ne dolazi od samog radona, jer je on kemijski neutralan i ne otapa se u tkivu, već od tvari koje nastaju njegovim raspadanjem, a koje su radioaktivne.


Pred potres koji se dogodio 6. travnja 2009. (regija Abruzzo, Italija), M=6.3, čovjek imena Giampaolo Giuliani je uspješno predvidio potres i htio upozoriti javnost ali vlasti nisu imale razumijevanja smatrajući ga šarlatanom. Njegov hobi je bio praćenje radona instrumentima koje je sam izradio. 27. ožujka 2009. Giuliani je upozorio gradonačelnika grada L’Aquila da će unutar 24 sata doći do potresa, što se je i dogodilo (M~2.3). 29. ožujka je dao prognozu novog potresa, tako što je telefonom zvao gradonačelnika grada Sulmona da mogu očekivati razoran potres u roku od 6 do 24 sata. Gradonačelnik je digao uzbunu u gradu, naredio evakuaciju i nastala je opća panika. Međutim, potres se nije dogodio i krenule su optužbe protiv Giuliana za izazivanje panike te mu je zabranjeno da daje buduća predviđanja potresa u javnosti.

Izvori zatim tvrde da je Giuliano uspješno predvidio i razoran potres u L’Aquila 6. travnja, praćenjem značajnog povećanja koncetracije radona u području. Međutim, uslijed prethodne situacije sa panikom u Sulmoni od par dana ranije, nije mu bilo omogućeno da upozori javnost L’Aquile. U potresu koji je uslijedio, 60.000 objekata je uništeno ili znatno oštećeno, uz toliko ljudi koji su ostali beskućnici, a više od 300 osoba je izgubilo život. Anegdota je preuzeta s Wikipedije, na linku i s obzirom na navedene reference u ovoj objavi iznad (posebno one koje se odnose na radon, npr. za Kobe (Japan, 1995)), smatram da nema pretjeranih razloga sumnjati u istinitost anegdote.
A sada pročitajte članak iz Novog Lista
https://www.novilist.hr/rijeka-regija/opatija/veliki-pomor-miseva-na-kvarneru-uznemirio-mjestane-nalazimo-ih-oko-kuca-na-cesti-ispod-auta-ima-ih-na-desetke/

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-