7.05.2021

Posted by Pas at 07/05/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

sad pažljivo pogledajte što ću vam pokazati. U 15:35 Istru je zahvatuilo grmljavinsko nevrijeme sa oko 1000 munja. Točno u to vrijeme preko dijela Istre gdje su se praznile munje prolazila je orbita komete Aficano V4 (žuta linija), Pogledajte slike. Još jedan dokaz da komete i njihove orbite utječu na vrijeme i grmljavinu i munje

Pogledajte fantastični snimak u 5:52 ujutro u Škotskoj na SJEVEROZAPADU u vrijeme izlaska sunca KOMETU ATLAS C/2020 R4 koja se nalazi na razdaljini od samo 0,68 AU. ova će kometa jako utjecati na potrese iznad krajeva gdje prolazi.

Kao što sam i predvidio potresi su dosegli Banja Luku u BIH koja je jučer navečer jako zatrešena oko 22h. Na mapi se jasno vide tri žarišta koja pokazuju smjer putovanja prema još ne zahvaćenim krajevima. U Italiji iza Pescare, Zagrebačko Petrinjski prstenovi su se spojili i jasno pokazuju smjer prema Bosni, te treći prsten u Jadranskom moru koji ide prema obali Italije. Rađaju se još sva prstena jedan u Sloveniji u ravnini Zagreba, te kvarnersko lički prsten koji se proteže ravno do Italije na moru. Veliki da ne kažem OGROMAN krug kod Sarajeva još je uvijek “nepoznanica” po magnitudi, no sudeći prema veličini kružnice radi se o izuzetno jakom potresu koji se je dogodio tjednima unatrag kod Zenice.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-