8.04.2021

Posted by Pas at 08/04/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Štovani posjetitelji bloga,

slijedećih par dana neću biti puno prisutan ili čak uopće prisutan jer mi stiže novi kompjuter i moram instalirati sve potrebne programe i podesiti iste. Zahvaljujem se svin ljudima koji su svojim donacijama pridonijeli kupnji novog kompjutera.
Od donacija u NOVCU prispjelo je 13 000 kn, koje smo investitali u slijedeće komponente

Znači utrošeno je ukupno 13200, kn u novcu a ukupan račun iznosi preko 26 000 kn što je 13 000, preko prikupljenih donacija u novcu , a to je zbog toga što su neki ljudi donirali/kupili komponente.umjesto uplatili donacije u novcu, na čemu im se ovom prilikom najljepše zahvaljujem. Ovoj cifri treba pridodati i oko 400$ za grafičku karticu(rabljenu) kupljenu preko e-bay-a a koja je donirana iz Njemake a koju sam sufinancirao sa iznosom od 100$.

Tokom prikupljanja donacija koje su potrajale oko tri mjeseca, vrlo smo brzo došlji do cifre od 12000 kn a nakon toga je broj donacija stao, a koliko vidite iz priloženog računa to ne pokriva čitav kompjuter,

Kako ne bi kupovali komponentu po komponentu, odlučili smo kupiti kompjuter kad se za to bude ukazala financijska prilika. Tokom prikupljanja donacija, jedna je osoba uplatila 50 kn te ih je nakon 90 dana zatražila natrag,. Donacija joj je vraćena u iznosu od 100 kn sa čime je moja sestra iz svog džepa poklonila toj osobi dodatnih 50 kn , .. nek joj se nađe. Tokom zadnjih 10 godina, pomagao sam siromašne ljude SVAKODNEVNO, u raznim stvarima, odjećom obućom, dekama, madracima, namještajem , igračkama i slično. Nikada u životu nisam nikada uzeo natrag to što sam donirao. Mislim da je moja sestra poslala vrlo jasnu poruku toj osobi. No ta osona kad je zaprinila 100 kn umjesto 50, nije se javila i rekla da joj je moja sestra poslala 50 kuna više nego je ona uplatila, šutila je ko pička. Nadam se da će joj biti dostano za ono što joj je trebalo.

Osvrnuo bih se i na ljude koji su plasirali “vijesti” kako sam ja nekome dužan za ovrhu 45 000 kn pa da sakupljam donacije kako bih podmirio taj račun. Na veliku žalost tog idiota sa lažnim profilom, sud me je oslobodio bilo kakvog dugovanja , a ono je ovrhom iznosilo ne 45 000 već 200 000 kn. Pravda je spora ali dostižna. Država me je reketarila godinama kao i Grad Rijeka bez ikakvog pravnog uporišta dok jednoga dana sudac nije rekao da donesu sve ugovore na temelju kojih me zadužuju za taj novac- naravno, takvi papiri i ugovori nisu postojali te mi je učinjena materijalna šteta od 400 000€ u roku od 15 godina koliko mi je bilo zaprčeno da radim i bio sam blokiran na bankovnim računima na koje primam novac. Sad će to netko morati platiti, sa zateznim kamatama, što je pozamašna svota novaca koja će prijeći milon eura., a postupak još traje.

Čim sastavim kopjuter da bude u punoj funlkciji javiti ću vam se uživo na YouTube-u


Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-