9.04.2021

Posted by Pas at 09/04/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Serija poresa zatresla je Sloveniju po vrlo indikativnoj liniji. Potresi nisu bili jaki, ali su se protezali kroz čitav dan. Pogledajte tablicu zabilježenih potresa

Najavio sam to čvorište, prije par dana koje je dio aktivnosti na Sjeveru Italije Friulli Venezia koji sam prije par dana prepoznao kao 5 zonu aktivnih potresa.

Inače danas sam instalirao većinu programa neophodnih za moj rad na novom kompjuteru. Kompjuter se je pokazao brz u izvršavanju instalacija , no ima jedna interesantna caka , a to je bootanje sistema.

Na kompjuteru koji mi je zapljenjen od policije imao sam intelov procesor i7 serije 10, koji je sistem podigao za 15 sekundi. Sadašnji Ryzen AMD processor sporije podiže sistem ali je zato tok instalacije programa – STRAHOVITO BRZ.

Nakon što završim kompletnu instalaciju koja mi je potrebna za ono što radim idem u testnu opciju što uključuje i uživo prijenos preko YouTube-a. Strpite se još malo i opet ćemo gledati što se nalazi na nebu. I ne zaboravite preko vikenda je CRNI MJESEC negdje će biti veselo

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-