CHEMTRAILS NAD RIJEKOM I HRVATSKOM

Posted by Pas at 17/11/2010

Category: RAZMIŠLJANJA


Negdje oko 13 sati (28.10.2009) sa suprugom sam otišao na groblje Drenova u Rijeci, kako bi izbjegli gužvu za sve svete.Dok je žena odnijela cvijeće na grob, ja sam je pričekao u autu.Bio je prekrasan sunčan dan bez i jednog jedinog oblačka .Nebo je bilo potpuno plavo ili možda nije…Kroz prozor automobila ugledao sam jedno 10 mlaznih aviona koji su prelijetali Kvarnerski zaljev šarajući nebom dugačke mlazove koji su se pretvorili u OBLAKE.Uostalom pogledajte,… što je deset mlaznih aviona napravilo, na potpuno plavom nebu,
40 minuta nakon preleta nastali su oblaci ko da je poluoblačno vrijeme
Slike govore same za sebe. Slikano je sa mobitelom. ŠTO ti avioni rade pročitajte ispod ovih slika.

Ovo je zapravo jedna reobjava jednog mog posta sa blogera hr. Nemam baš to običnaj činiti no došao sam do vrlo važnog otkrića i zaključka.Igrom slučaja dobio sam link do ove stranice http://www.mandrilo.com/index.php/component/content/article/57-chemtrailsthumb/164-chemtrail-predstavka na kojoj je jedan naš čovjek napravio vrlo detaljnu analizu CHEMTRAILS-a iznad Hrvatske i to javno objavio. Kako ja obično nešto pogledam i čitam i uvijek zapamtim nekakve čudne segmente iz tih predavanja ili dokumentarnih filmova, gledajući jednu emisiju (stručnu) o toj temi zapamtio sam da CHEMTRAILS-i kad padnu na zemlju ostanu povezani popout neke mreže, a u njima ima svakojakih kemijskih (neobjašnjivih) elemenata. Nitko ih nije znao objasniti, odnosno protumačiti njihovu ulogu na tlu. Kako ja gledam sve i svašta i povezujem činjenice i informacije koje mi se zaljepe za oči između redaka, najprije sam uočio veliki pomor pčela. Pazite ovo je sad jako bitno. Ničim nije dokazano da to nastaje od CHEMTRAILS-sa, ali podatak da je uginulo više od 70 % svih pčela na svijetu nije zanemariv, slažete li se?
Sve su češće i češće i učestale pojave da šumske životinje poput medvjeda izlaze iz šume u potrazi za hranom. Ovdje imamo jedan intresantan niz PČELE, MED, MEDVJED. No medvjedi su svežderi, baš poput ljudi pa im med nije jedina hrana. Nedostajala je ključna karika koja je povezana sa šumom i koja je za nju ključna.
Prije nekoliko mjeseci pogledao sam dokumentarni film – predavanje poznatog američkog stručnjaka koji je proučavao gljive Paul Stamets: 6 ways mushrooms can save the world, a kojeg možete pogledati ovdje:

On je u ovom predavanju spomenuo gljive i njezine spore koje su međusobno umrežene i praktički prostim okom nevidljive i znaju živjeti u šumi u zajednicama povezane i po nekoliko stotina četvornih kilometara. Gljive su poput meda  jako ljekovite i imaju strašnu mogućnost izliječenja svakakvih bolesti poput propolisa iz meda. S obzirom da su medvjedima jedna od glavnih prehrambenih artikala i gljive nije teško bilo zaključiti kako su kemikalije napravljene tako da uništavaju gljive koje zapravo održavaju ravnotežu u prirodi, a i važan su izvor hrane i lijekova. Znači atak je na gljive i na njihovu umreženost kako bi ih potpuno uništili ILI uz njih dodavaju nekakvu supstancu koja bi zemlju i teren očistile od radijacije ATOMSKIH BOMBI koje će vjerovatno biti bačene u skoro i planirano vrijeme. Kao što postoje gljive koje pojedu NAFTU u moru i tako potpuno očiste vodu od te supstance, tako vjerovatno postoje i one koje mogu svojim sporama očistiti radioaktivni materijal odnosno radijaciju. To se već duže vremena priprema učestalim špricanjem iz zraka po cijeloj kugli zemaljskoj. Uostalom pogledajte i sami sigurno ćete i sami isto zaključiti.

1 Comment

  1. mrgood says

    Odlično si povezao ovo sa pčelama, gljivama i chemtrailsima. Nikada mi to ne bi palo na pamet… I ja sam vidjao chemtrailse, živim 40 km udaljen od Rijeke, ovog proljeća ih je bilo više nego ikada prije, mislim da čak imam i neke slike, samo ih moram pronaći.

+(reset)-
+(reset)-