ČUDNI SIMBOLI – KAKO IH ČITATI?

Posted by Pas at 24/03/2010

Category: RI-ROCK

Promatrajući razne detalje koji su vezani za Riječku rock scenu došao sam do nekih čudnih i pomalo kuriozitetnih zakjučaka, koje neznam jesu li samo slijed slučajnosti ili nešto drugo.No kako ja baš i ne vjerujem u slučajnosti vjerujem da se radi o skrivenoj poruci kojom se određena grupacija ljudi služi da bi se međusobno -PREPOZNALA.
Evo npr.Diskografska kuća DALLAS, čiji je vlasnik Goran Lisica  zvani FOX.Zašto baš DALLAS?
Zašto se ta kuća koja se nalazi u Sloveniji nije nazvala  npr. POHORJE ili MARIBORSKA DISKOGRAFSKA KUĆA Ili npr, FANTJE POPEVAJO ili slično.Ili npr HAMBURG, ili MILANO ili…zašto baš DALLAS RECORDS.
Dallas se nalazi na 33 paraleli što je – priznati ćete -interesantno jer  tamo je i ritualno ubijen JFK (Kennedy).
Onda imamo i projekt DALLAS RECORDS-a koji se zove Rijeka – Paris – Texas što kad se poveže čini trokut (piramidu).

Zatim sva tri grada jaka su masonska sjedišta.Markirana su javno kao masonistička sa velikim i transparentnim simbolima PIRAMIDAMA.U Parizu znameniti A-toranj od željeza u obliku piramide.

U Rijeci imamo čitav dio grada koji se zove -PIRAMIDA.


A u Texasu (u Dallasu) je dom (sjedište) Masonic Mother Lodge of Texas.Ali priznati ćete da je to sve samo slučajnost.I nema nikakve povezne veze sa postojećim činjenicama.Surfajući po netu naišao sam na ovu fotografiju

(http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://www.posluh.hr/hgu/status/11/fox.gif&imgrefurl=http://www.posluh.hr/hgu/status/stat9611.htm&usg=__grdXNMkfEVRotPNaBQU0h0SriK4=&h=114&w=86&sz=6&hl=hr&start=557&tbnid=ilhEPGRFJmONQM:&tbnh=87&tbnw=66&prev=/images%3Fq%3Dfox.gif%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dhr%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DN%26start%3D540)

Ta slika  me neodoljivo podsjeća na ljude koji su bili  žrtve  jednog zloglasnog logora iz Drugog svijetskog rata.Isprva sam mislio da se radi o mladom MOŠA PIJADE-u objavljenog sa tjeralice nacista ili iz arhive nacističkog zatvora i njihovih pritvorenika.Ali nije – to je samo vlasnik DALLAS ReCORDSA -Goran Lisica.No na tom sajtu (Od HGU) ima ispod toga i interesantan kratki članak koji glasi (copy /paste text sa te stranice) ;
Goran Lisica Fox:
EMI nas nije uzeo zbog novca –
tvrdi nakon potpisivanja ugovora s prestižnom kompanijom utemeljitelj tvrtke Dallas, Riječanin Goran Lisica

Ne nije vas odabrao zbog novaca, odabrao vas je zbog lijepih očiju ili možda ..simbola, zasluga.Ili možda zbog prezimena…možda ne ovog kojeg nosiš sada, nego zbog nekog prezimena iz daljnje genetske prošlosti.Čovjek se je valjda prije možda prezivao EMI ili nekako slično.Stvarno sam se iznenadio kad sam čuo da Goran lisica  ima svoju vlastitu diskografsku kuću i to ne samo svoju, nego jednu od najvećih u ovom dijelu Eu – (Rope). Stvarno nisam ni sanjao da poznajem tako uspješne ljude koji su od nekakvog mladića sa rukama u džepovima ispred Konta- počeo  pisati člančiće u Omladinskom listu Val- koji su se mjerili u centimetrima  – a postao je imućan čovjek i vlasnik diskografske kuće.Znam da Fox nikad nije volio niti Jugoslaviju – niti ništa u svezi s njom, pa sam mislio, kad se je Hrvatska osamostalila kako je sretan sad moj prijatelj Goran i uživa u demokraciji i slobodi – a on se je bez najave preselio u SLOVENIJU. I to prije rata.Na sigurno. Kakve li je već onda imao informacije što će se događati u Hrvatskoj?,… a dobio ih je valjda iz DALLASA – svoje matične diskografske kuće.Baš mi je drago da je netko iz mog grada uspio pobjeći na vrijeme kako ne bi nastradao.Neki nisu bili te sreće pa su tu ostali i kad je bilo najteže.
1989 godine kad sam svirao u Umagu upoznao sam jednog Amerikanca koji je odlično svirao gitaru i izuzetno se je dobro tukao.Jedne večeri mi je na samo rekao.;Igore, ti si dobar dečko..odlično pjevaš i sviraš…imaš li ti familiju…Rekao sam imam ženu i sina (koji se tek rodio i tada imao 6 mjeseci)..rekao mi je da odem iz Hrvatske i Jugoslavije jer da će Amerikanci sve izbombardirati i da će tu biti štrašni rat, reko je da se sa svojom vještinom uvijek mogu snaći i nešto zaraditi….
Nisam kužio što je govorio.Tri večeri kasnije je došlo do neke frke na Ribarskoj večeri, jedne ljetne noći i počela je masovna tučnjava napalo ga je 6-tero ljudi-muškaraca i to ne baš sitne građe , mislio sam da će ga ubiti od batina, jedan ga je bocom iza leđa lupio po glavi, a onda dok si rekao keks – Amer ih je premlatio u hipu, na takav način da to nisam nikad vidio uživo, čak ni u filmovima  u kojima su igrali Bruce Lee i Chuck Norris.Tako se tuku samo dobro obučeni službenici specijalnih postrojbi.I dok mu je tekla krv iz glave on se je flegma pokupio u svoj bungalov.Sutradan je došao na mjesto gdje sviram.Na glavi je imao manji flaster sa gazom.Došao je sa ženom.
Platio mi je pivu i na kraju večeri je rekao da odlaze u Njemačku i da ne zaboravim što mi je rekao.Naravno ostao sam tu, prošla je još čitava 90 i tek u ljeto 91 je počela frka i nemiri-rat.Prljavi rat. I stvarno su Ameri bacali bombe -srećom malo dalje i malo kasnije.No sve što je rekao bila je istina i dogodilo se.To me je promjenilo u životu. I od onda gledam oko sebe, pa sam tako i zamijetio da i Riječka rock scena nije nimalo slučajna, već dobro izrežirana.Krojači i modni kreatori su poznati, a bogme i manekeni i manekenke.Modne revije su bile – za besplatno.
I sada kad povežem isključivo neka PREZIMENA  čudnih značenja i germanskog prizvuka stvari mi postaju sve jasnije.
Srećom da sam iz boračke familije koja ne voli FAŠIZAM – jer bi me neko mogao optužiti za cionizam – što bi bila prava farsa.I zato Smrt fašizmu- Sloboda narodu! Make Love – not War i ostale pizdarije , kako bi opravdao svoja zapažanja.
Očekujem i nova izdanja iz Dallas records-a  predlažem slijedeće nazive.
33 hita Riječke novovalne scene na 33 okretaja
Piramida hitova
Petokrake zvijezde Ri rock scene
666 minuta Ri novog vala
NWO (Novi Wal Opatija)
33 godine Riječkog novog vala (dokumentarac na DVD) by Modrobrady
Šestarom i kutomjerom po Ri Rocku  (putopisi iz Riječke underground scene DVD izdanje remastered 3D Blue Ray).Logotip Dallas records (13 slova) u obliku (simbolu sunca) ili zemaljske kugle sa postavljenim piramidama unaokrug (kojih ima 32 umjesto ) što je česti slučaj upotrebe kod svih masonskih logotipa i simbola sa kontradiktorno postavljenim bojama crveno -crno (kako gore – tako dolje.)

Da bi Vam situacija bila jasnija o čemu se u današnjoj muzici radi odite na stranicu www.lenonhonorfilms.com i na Download sekciji skinite ili pogledajte sve filmove.Uskoro će biti i video spotovi od LAIBACH-a.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-