DNEVNIK AUGUST 2021 – 14.08.2021

Posted by Pas at 14/08/2021

Category: RAZMIŠLJANJA

Iako sam o ovome govorio u ovom videu ispod, napisati ću vam što mi se je dogodilo u rano jutro 14.08.2021.
Radio sam na nekoj instalaciji Windows systema koja nije pošla željenim rezultatom, pa mi je to oduzelo poprilično vremena od onog što inače radim.

U 4:07 ujutro jako je zagrmilo. Pomislo sam da se sprema neka nagla nevera i sjetio sam se da su mi na balkonu ostala dva suncobrana, koje nisam pospremio i sasvim sam zaboravio na njih. Grmljavina je dolazila iz sjeveroistočnog područja od mene. Izašao sam na balkon i sklopio prvi suncobran. Nakon što sam to napravio, uočio sam da je sve vedro i da nigdje nema oblačka, a zatim sam pomislio, da nevrijeme dolazi sa straneUčke, no to mi je bilo malo čudno, jer je grmljavina došla sa obratne strane. Kad sam skinuo i dugi suncobran, ugledao sam Učku i potpuno zvijezdano nebo na toj strani. To mi je bilo malo čudno jer sam bio 100% uvjeren da se radi baš o grmljavini. Nakon jedno 10 minuta sine mi da pogledam u astronomski program i zateknem točno u 4:07 kometu Elenin koja prelazi preko Rijeke ali malo više istočno što je točno odgovaralo poziciji grmljavine. Otkro sam da je kometa i njena orbita oko 100 km istočnije od moguće prave pozicije, a ta razdaljina potpuno poništava epicentar koji izračun pokazuje 100 km dalje. To znači da je kometa Elenin 1 stupanj zapadnije od zadate službene orbite. Što je tome razlog mogu samo nagađati, no sada znam gdje se točno nalazi.

 

Danas je Mjesec na fazi od 33% osvijetljenja. To je faza kad se događaju jaki potresi, što ćete sada vidjeti da je točno. Budite oprezni sada je aktivna svjetla faza Mjeseca koji u mračnoj fazi(umirući mjesec) nije bio aktivan, Za sada imamo dva potresa  iznad 6 Richtera,jedan je na Aljasci od 7 Richtera, drugi na na Haitiju od 7.6 Richtera

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-