DOWNLOAD TAG REMOVER OBAVEZNO PROČITAJTE

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: DOWNLOAD


Vjerovatno niste nikad čuli za ovaj program.Ne brinite se nisam ni ja ,jer i ja sam jednom prvi puta čuo za njega i to nedavno.Ali evo kako sam saznao za njega i što taj program zapravo radi.

Jedan pomorac koji radi na jednom stranom brodu foto aparatom slikao određenog dana neki teret koji se je razbio pri ukrcavanju, a sve zato da bi mogli opravdati kod vlasnika broda kako ne bi dobili otkaz i kako se njima ne bi na vrat stavila ta šteta.
Pomorac je slikao digitalnim foto apratom ali za vjerodostojnost slike trebalo je da na slici ostane datum i vrijeme slikanja.
kako su to ustanovili da nema, tek nakon što su e mailom htjeli poslati sliku, odlučili su napraviti tu sliku nanovo ali tri dana kasnije.I tu nastaje problem.Datum pohranjen u slici ne odgovara onome što su napravili PhotoShopom dodajući datum na sliku koji ne odgovara vremenu kada je slika stvarno snimljena

Ako niste znali u svakoj JPEG digitalnoj fotografiji, postoje podatci o toj fotografiji, kad je snimljena kojom kamerom, ima mjesta i za komentar, sat, vrijeme i t d.

E upravo tu stupa na dužnost ovaj program koji se zove TAG REMOVER. dakle, taj program briše upravo te podatke.
I tako ako želite nekome poslati nekakvu sliku, a da pri tome, taj koji to prima, ne sazna ništa o vama ili o slici koju ste mu poslali, koristite ovaj program, koji by the way ima samo 2,8 MB.
Najviše volim ovako male i moćne programe.

Ovaj program biti će posebno od koristi posjetiocima raznih foruma ili sajtova poput Iskrice ili Smokve gdje si ljudi međusobno
šalju slike zbog upoznavanja ili druženja. Program je vrlo jednostavan za raditi i uz njega dobijete i serijski broj tako da je potpuno funkcionalan.

This program is mainly aimed at processing Jpeg files, but also
supports the following image formats: jpeg 2000, tiff, png, miff,
hdp, pdf, ps, psd, dng, svg, cr2, crw, ciff, cs1, erf, hdp, wdp,
mef, mie, mos, mrw, nef, orf, pef, raf & raw.

The following metadata tags can be removed: Exif, GPS, XMP, IPTC,
MakerNotes, Jpeg Comments, PhotoShop IRB, ICC Profiles, Ducky
APP12, CIFF & AFCP.

LINK gdje ga možete skinuti je tu:
http://www.ziddu.com/download/6059974/RL.Vision.Exif.Tag.Remover.v3.0-TE.rar.html

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-