DRUGO I TREĆE SUNCE RANO UJUTRO NA SJEVEROZAPADU/ZAPADU

Posted by Pas at 17/08/2014

Category: OBAVIJESTI I RAZNO

2014-08-16 22-37-22-Clip - portorož aerodrom 15.08.2014

Ovo što vidite na fotografiji iznad je isječak/SCREENSHOT snimke iz Portoroža od 15.08.2014 rano ujutro za vrijeme, malo nakon  izlaza sunca. Koliko znate ili ne znate, izlaz Sunca nije vidljiv na kameri iz Portoroža, jer kamera gleda /okrenuta je na Zapad – sjeverozapad. Izvan fokusa kamere visoko na nebu jasno su vidljiva dva ŽUTOCRVENA svijetleća objekta, čiji se odraz vidi na pisti aerodroma i to u dvije odvojene lokve vode – odvojeno. Dakle Sunce izalazi na Zapadu. OVO NIJE SVAKODNVEVNA POJAVA. Dakle to se ne događa svakui dan, ali ima neki ritam po kojem se to pojavljuje ili prez dalaz Sunca ili pri ili nakon izlaska našeg sunca. Na snimkama posljednja tri dana, vlada pravi kaos iza oblaka, što potvrđuje moju tezu da se radi o više objekata na nebu koji svijetle, a nisu nužno svijetla poput našeg Sunca, niti im se može ( bar za sada u ovim uvjetima u kojim se vide) odrediti njihova jasna i naglašena forma/oblik  kao kod našeg Sunca ili Mjeseca. Ovako dobar dokaz prisutnost drugog i trećeg Sunca nisam nikada do sada vidio. Ako dobro pogledate, vidjeti ćete jasno, ad se naziiru dvije kugle/krugovi koji stoje jedan uz drugoga , jedan je veći i jedan je manji i crvenožute su boje.
Jučer 16.08.2014 oko 20 sati nebo je bilo takove boje da sam ostao šokiran. Nikada tako nešto nisam vidio. Na žalost bio sam u autu  iu vočnji bez mobitela i fotoaparata i nisam imao prillike stati i slikati. Kad sam došao kući situacija se je u samo 15 minuta drastično promjenila. Kad sam ljudima rekao da pogledaju u nebo, ostali su ko pegle i rekli su; a u pičku materinu, ejj vidi nebooo,…koji je ovo kurac; zatim su ušli u kafić i pozvali ljude van da vide nebo. No to je već bilo kad se je situacija znatno promjenila. Dešava se nešto jako bitno i samo je pitanje dana, kad ćemo ugledati na nebu nešto, za špo će se službene vlasti i znanost praviti blesavi.
I još nešto.
Razmišljao sam zašto to sakrivaju. Dugo sam o tome razmišljao i došao do jednog vrlo interesantnog i logičkog zaključka. Dakle, sasvim vam je jasno da se to ne može do vijeka sakrivati od ljudi, pa postoji opcija, da preko noći objave senzacionalnu vijest o astronomskom događaju godine – ili stoljeća, koji je iznenadio sve astronome svijeta ,..ali…ima još jedno logičko objašnjenje.
Možda to sakrivaju zato, jer to samo prolazi i otići će i onda pojeo vuk magare. To je isto vrlo ako moguće. Trenutno sam u stisci sa vremenom pa nemam  vremena napraviti recenziju videa frame by frame da vam opokažem istu situaciju sa tri različite kamere iz tri različite pozicije.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-