DVD – TEČAJ TAROTA

Posted by Pas at 04/11/2010

Category: PARANORMALNO


Štovani posjetitelji bloga,

Napravio sam nekoliko DVD-a koji će vas naučiti ili vam olakšati upoznavanje sa kartama tarota i njihovim značenjem, kako ponaosob sa svakom kartom posebno tako i  sa raznim najčešćim kombinacijama od po dvije karte u nizu.
Prvi DVD se bavi CROWLEY tarotom i objašnjenjem značenja karata. Namjenjen je početnicima koji se upoznavaju sa tarotom i njegovim velikim i malim arkanama. Crowley-av taror ili špil karata izuzetno je složena verzija tarota. To je tarot koji je izuzetno točan kad želite razotkriti neku urotu ili zakulisanu igru u kojoj se nalazili, bilo da se radi o vašem radnom mjestu, obiteljskim vezama, prevarama bračnih partnera, zavrzlama oko nasljedstva i slično.
Crowley tarot izuzetnio je složena vještina, no koliko je složen toliko je u svojoj biti vrlo jednostavan za razliku od ostalih karata odnosno tarot špileva. Najme kod tog tarota, je znamenito to što se pitanjem – (precizno postavljenim pitanjem) može odgovoriti samo sa jednom kartom, a to znači nije potrebno otvarati više karata ili izvršiti bacanje. U slučaju nerazumijevanja ponuđenog odgovora na pitanje koje vam je pružila izvučena karta, možete zatražiti pojašnjenje sa drugom kartom koja pojašnjava dodatno nastalu situaciju. To se zove calling card. DVD je na hrvatskom jeziku. Cijena mu je 100 bez poštarine , a poštarina unutar Hrvatske je oko 25 kn. DVD možete naručiti na nekoliko načina. Uplatom na moj tekući ili žiro račun, nakon čega vam DVD šaljem poštom (ovo vrijedi samo za Hrvatsku). Ako živite u jednoj od republika bivše Jugoslavije (BIH, CG, Srbija ili Makedonija) potrebno je da novac uplatite na moj žiro račun, a DVD skinete putem interneta zajedno sa omotom na linku kojeg ćete uz lozinku dobiti e- mailom, na taj način izbjegavate plaćanje međunarodne poštarine i peripetiju sa carinom, a nakon toga DVD jednostavno zapržite na vašem kompjuteru.
Drugi DVD koji će uskoro biti gotov, (radi se sjoš samo na izradi omota) suži za meditaciju i promatranje karata što će vam olakšati da ih upamtite,  jer su posebnom i specijalnom zvučnom podlogom napravljene tako da ih lakše zapamtite. Ovaj DVD je vrlo važan jer funkcionira na duhovnoj osnovi. Cijena i drugog DVD-a je 100 kn.
Oba DVD-a su moji autorski radovi pa vas molim da ih ne kopirate i umnožavate. Treći DVD koji će tek ići u završnu izradu baviti će se različitim vrstama takozvanog bacanja tarota. To su razne i namjenske kombinacije za odgovore na specifična i ciljana pitanja. Sve ostalo je rad i vježba. I zapamtite što se pokaže u tarotu to će se i dogoditi – možete pogriješiti samo vi kao onaj koji interpretira karte – tarot je uvijek savršeno točan i tu nema greške. Ukoliko želite naručuiti DVD 1, kontaktirajte me putem e – maila ili mog osobnog čata. Rok isporuke DVD-a poštom je od 3-5 radnih dana ovisi kolika je gužva.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-