EVO GA – IMAMO DVA SUNCA

Posted by Pas at 12/07/2013

Category: OBAVIJESTI I RAZNO, VIDEO RAZMIŠLJANJA

k11.07 postojna3 k11.07 postojna 11.07 postojna3 11.07 postojna

 

OVO SU PRVE FOTOGRAFIJE DRUGOG SUNCA  NA SVIJETU KOJE NISU MONTIRANE I KOJE SU PRAVE I PRONAŠAO SAM IH JA – IGOR KOSTELAC, SVOJOM UPORNOŠĆU I USTRAJNOSTI I SAMOUVJERENOSTI. HVALA VAM  VAMA KOJI STE MI VJEROVALI I ČINILI DA USTRAJENM U TOME. OVDJE SU REZULTATI !!!

KLIKNI NA SVAKU FOTOGRAFIJU ZA UVEĆANJE ISTE

Ovo na fotografijama je Postojna – SLOVENIJA, 11.07.2013 rano ujutro prije izlaska Sunca  – ZAPAD !!!

Na ovo mjesto Sunce dolazi tek kasno poslijepodne. Ovo su screenshotovi iz videa .

Do danas 12.07.2013 pratio sam i pregledavao dnevno slike i snimke sa preko 50 kamera širom svijeta. Ovo je prvi put da im je drugo Sunce pobjeglo izvan namještenih oblaka i da se nedvojbeno i jasno vidi . Sve kamere sa kojih sam skidao snimke drugog sunca drugi su dan isključene. Slučajno??? Teško da je slučajno, zatvorili su kameru u Postojni, Trstu i Ninu gdje je ujutro bio vidljiv izlazak dva sunca. Odmah sam skinuo video sa stranice i pohranio ga na štik, kako ne bi bio meta brisanja iz kompjutera što mi se je već dešavalo do sada nekoliko puta.

Ne ljutim se na debile sa suženim mozgovnim sposobnostima koji slijepo slušaju znanost i koji vjeruju njihovim lažima, koji su me ismijavali i rekli da izmišljam i da nema drugog Sunca – jer ima i ovo je neoborivi dokaz, sakrivaju ga ciljanim oblacima, bilo je samo pitanje dana kad će oblaci zakazati i to je bilo 11.07.2013 .- Mjesec je bio na 11%

Znakovito!!!

Ovo je Portorož isti dan isto vrijeme kao i u Postojni

 

11.07 portorož

 Sve fotografije su prije izlaza našeg Sunca

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-