EXCLUSIVNO-DRUGO SUNCE U HRVATSKOJ 29.2.2012 BUJE, ISTRA 17.46h

Posted by Pas at 14/03/2012

Category: OBAVIJESTI I RAZNO

Ove fotografije primio sam e-mailom od zadranke Jagode M. (puno ime ne objavljujem zbog zaštite privatnosti) koja je vozeći se Istrom prema Italiji kod mjesta Buje zatekla prizor dva sunca. Moram prizanati da sam ostao zatečen fotografijama jer ovako nešto još nikada nisam vidio, evo što je ona napisala u mailu uz fotografije:

“Slike su snimljene u 17 ,46 h .29.02 2012. putovala sam u ltaliju , ali preko Buja. I tocno u blizini njihovog groblja vidjela sam dva sunca . Brzo smo zaustavili auto i odmah sam to slikala u strahu da mi ne pobjegne , medjutim ta scena je potrajala sigurno jos desetak minuta . Pokusati cu ti poslati te slike , ako ih uspijem zalijepiti . Slike nisu uopce tako realne kao sto je to zapravo izgledalo . Nase sunce je bilo iznad i lijepo se ocrtavalo, dok na slici izgleda kao razlivena mrlja jako velika u odnosu na ovo drugo sunce. Medjutim u stvarnosti ovo drugo sunce je bilo samo malo manje od naseg i imalo je crvenkasti rub , koji kao da je bio aktivan tj. zitak.
Moram priznati da sam pomislio da se radi o fotomonataži – ali sam provjerio fotografije i gornje i donje sunce su autentični, iza sunca čak ni nema oblaka koji zaklanja sunce već samo raskidanih malih komadića oblaka. Uostalom pogledajte sami. Ovo je samo dokaz da se nešto jako čudno i nerazumljivo događa. Kad vam za dva tri dana objavim do kakvih sam rezultata došao duboko ćete se zamisliti. Da bi vidjeli fotografije u punoj veličini kliknite na njih mišem i otvoriti će se u punoj rezoluciji na slijedećem prozoru ili tabu.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-