GALERIJA SLIKA SA KONCERATA i PROBA : PRVI NASTUP GRUPE ERY 07.03.1978 u ŠCO

Posted by Pas at 29/03/2010

Category: GALERIJA SLIKA

07.03.1978 godine Elvis Robert i ja imali smo prvi zajednički nastup pred publikom.Bilo je to dan prije Dana Žena 7.03 u srednjoškolskom centru Opatija.Nastupili smo na drugom katu u holu između učionica .Hol je bio velik pa je akustika bila izvanredna.
Nastupili smo sa dvije akustične gitare i vokalom i dva backvokala.Svirali smo popularne pjesme kao što su Lucky Man grupe Emersom Lake i Palmer, Ulična svetiljka koju su tada izvodili duo Srđan i Buco, pa Wish you were here grupe Pink Floyd, Lucy in the sky with diamonds geupe The Beatles i slične kompozicije. Na slici dolje vidilte lijevo na akustičnoj gitari Robert-a Župec-a, pa do njega Elvis Stanić i skroz desno (iz profila ) ja (Igor Kostelac).Na drugoj slici sam samo ja .Ono što je važno napomenuti da sam ja tada imao nepunih 18 godina a Robert i Elvis nepunih 15 godina. Nakon tog koncerta  slijedio je koncert , gdje smo 31.05.1978 nastupili kao pred pred grupa graupama Taurus i grupi Vrijeme i Zemlja.
Ovdje ispod možete poslušati snimku pjesme Lucky Man koja je snimljena uživo tog dana, na običnom kazetofonu iz publike.
Fotografije je napravio Romano Grozić.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-