GUZICA ILI DUPE…SVEJEDNO + GALERIJA PREKRASNIH GUZA

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: SEX & SEX SATIRA

Znate li šta muškarci najčešće i prvo pogledaju kod ženske – GUZICU.
Tek onda iza toga dolazi faca , pa noge, pa sise itd.To je objavljeno u jednoj internet anketi, ali ne sjećam se postotka, no guzica je imala najveći – postotak. {++++}
Ja spadam u ove prve, prvo pogledam guzicu.Onada facu.Obično uz dobro dupe, idu i lijepe noge – skoro pa istina.
Cura sa lošom facom, ima puno više šanse kod mene ako ima dobro dupe . , nego cura sa lijepom facom koja nema dupe,
E sad,…šta je to dobro dupe?
Dupe je vrlo osobena stvar ili gledište.Neko voli kravlje dupe, neko voli slonovsko dupe, neko voli kruškicu, neko gazelu, a netko ne voli dupe uopće, pa mu je svejedno, što je ženska bez dupeta – ko da ju je neko daskom opalio straga.Uvučeno, gole kosti ili ništa mesa.
Kao i svaki muškarac imam svoj šlif kakvu žensku volim za sex, i što mi je kod nje važno.Dakle kod mene je zapravo bitno sve- kad je gledam,-  gledam i facu i noge i dupe i kako sjedi i kako i kojim tonom govori, posebno gledam kosu, ne volim velike sise – i sise su zadnje što na ženskoj pogledam.
Osim ako nisu kao kod moje klaviristice Miriam , jer te su vjerujte mi na riječ- STRAVA.
No, to je rijetkost kod žena – takve grudi, da su velike i da čvrsto stoje.
No ima jedna stvar, koja mi može srušiti ženu, ma kakva ona bila, koliko god lijepa i  sa kakvom god guzom, ako govori na takav način da zateže na bosanski i da skosa kad govori –  ima od mene pa pa,istog momenta.
Koliko se puta desilo da sam vidio prekrasnu ženu ili djevojku i jedva čekao da je upoznam, a kad je progovorila jedva sam dočekao da zbrišem u vidu – lastinog repa.

Guzica ženi daje jednu sexipilnost i formu.
To je dio tijela koji izaziva na sex.Guzica, kako sam rekao ima više vrsta, no jedna je posebna, a nisam je spomenuo, a to je tkz. SPUŠTENA GUZICA.- Vidi fotku ispod

Spuštena guzica je u praksi (u sexu) najljepša guzica, jer kad se naguzi, ona postane ona, koju svi želimo, da tako izgleda kad smo blizu nje – i kad se ševimo.
Za razliku od lijepe pune guze tkz.lopte, ova se podigne pri saginjanju i postane vrhunskog oblika , dok ove koje su lijepe u hodu (loptaste) kad se sagnu podignu se i postanu ravne tamo gdje su spuštene punašne i okrugle kad se izdignu pri saginjanju ili u klečećem položaju. LOPTASTA GUZICA vidi fotku ispod.


S obzirom, da smo mi muškarci vizuelna bića, odnosno – kod žene nas prvo privuče izgled, ili na to prvo obratimo pažnju, kod nas to u većini slučajeva izaziva stanje pažnje i stanje pred erekcije.Ostalo obavi testeron. Znači, ne moramo biti zaljubljeni, dovoljno je cure, da imate dobre sise , guzu ili facu ili još i noge- strava.To je osnovna razlika između muškaraca i žene u pristupu sexu. No tu temu ću obraditi posebno.
Neki se muškarci okreću za ženama javno da bi pogledali – guzicu, neki to rade poskriveć- da se ne vidi.
Neki to glasno komentiraju.Neki se pak prave da ih to uopće ne zanima, ili da im to nije važno, a neki pak curama dobace u facu – jebo te, al imaš dobro dupe.
Svakoj ženi ili djevojci koja je svijesna svoje sexualnosti, to je lijepi kompliment, kako okretanje glave za njima, tako i kad im se to kaže.Ima žena, koje to kao osuđuju u javnosti, a kad dođu doma – cijeli dan uživaju potajno u tom komplimentu i još se gratis pogledaju u ogledalu da vide što smo to komentirali.
Kad gledam žensku guzu nikad mi nije na pameti, da one isto na tu guzu prde i seru baš kao i mi muški.
Nikako to ne povezujem sa tim, ko da i ne postoji. Mnoge žene ljubiteljice su i fan analnog sexa.
Neke čak to više vole u guzu, nego “nornalnim” putem.I ne samo to, već i dožive orgazam na taj način.
Postoji jedna teza nekih “muških” koji kažu da im se to gadi i da je to ko da ševe muškarca.
Ja kad bih usporedio odvratnu dlakavu guzicu muškarca i prekrasnu glatku i nježnu guzicu jedne žene nikad ne bih to stavio na vagu.To su dvije različite stvari – iako prde i seru jedna i druga.No ipak u gay populaciji stvar je potpuno obrnuta, pa nam je tako bog dao i drugu stranu mišljenja – tu ispred našeg nosa.
Koliko različitoisti.
Guzica je stvar ukusa.
Jednom prilikom jedan frend, mi je tri dana i tri noći pričao o jednoj staršnoj guzici, koju je vidio u – gradu.
I konačno nakon jedno tjedan, dana uspjeli smo sresti na Korzu tu – GUZU.
Katastrofa.
To nije imalo veze sa lijepom guziciom, to je kao da si usporedio, jastoga i tripice – ali jebi ga neko voli i tripice. Hvala Ne Bih.

Pojam nečega sto je  dobro i lijepo je relativan i vrlo apstraktan, npr. nek vole da žena ima dupe ko muškarac, dlakavo i maljavo, plitko, sa čmarom koji viri van između guzova – možda bi se takvi i zabavljali, dobro i sa dečkima – a da ni neznaju.

Neki vole debele tkz. slonovske gutize koje obično imaju žene sa povećom kilažom tkz.debeljuce.
Obično opaska koja ide uz tu guzu, je i tijesto, narančina kora i sl.

No, sa godinama i starenjem guza gubi na svojoj formi i veličini.Rijetke su starije žene koje zadrže guzu u poznim godinama.Mislim da već sa 50-tima polako počinje guzna erozija i opuštanje tih mišića.Bez obzira na vježbu, jer ne možeš vježbat godine.Ona na kraju ipak služi, za redovno prdenje i sranje – što joj je i osnovna funkcija, a to što smo je mi iskoristili za nešto drugo, nije grijeh uopće – već maštovitost i praktičnost.
Izraz “baš si guzica od tipa” je karakterna osobina koja nam pokazuje, kakva je ta osoba u društvu.
Njen pristup stvarima u životu.Poput – pizda je, ili čmari se, ili uvuko mu se u dupe.
Analni sex još je uvijek tabu tema u društvu, iako je prisutan od kad postoje i ljudi.Crkva je analni sex proglasila nepoćudnim i nepoželjnim, nemoralnim protuprirodnim i tako svoje vjernike zakinula za jedan gušt u svoju korist,
dok su ga privatno, trošili sa časnim sestrama i inima – na veliko – zbog sigurnosti.O pedofiliji u crkvi i da ne govorim – a naročito sa dječacima.
I na kraju jedna poslovica iz koje možemo izvući puno ako je ispravno pročitamo.
GLAVA RIT PRODAJE……prodaje što?

DUPE

SPORTSKO DUPE

SPUŠTENO DUPE- REMEK DJELO

Iako ovaj blog nije erotskog karaktera odlučio sam svojim blogerima koji vole lijepu žensku guzu izići u susret i na jednom mjestu im pružiti mogućnost da se naslade barem vizuelno, kad već ne mogu u praksi. Između 3800 ženskih guza odabrao sam stotinjak koje ću vam postati u grupama od pod po 12 guzica po postu u nekoliko navrata.Čak su i neke blogerke rekle da najprije na ženskoj pogledaju guzu – slažem se sa njima pa zato uživajte jedni i drugi.Usput pročitajte pokoji moj post, dok vam ta guza nije PRDNULA!!!
zato i služi ,zar ne ili….Danas sa ovom serijom prekrasnih guzica završavam erotski dio, s kojim sam vam “dao” da vidite ženske guze i kako one ” moraju ” izgledati. Slijedeći put ću od tih guza napraviti post THE BEST OF GUZA  po mom ukusu.Nemojte zaboravit,i da sam ove slike izabrao između 3700 guzica koje su mi bile na raspolaganju. O ukusima se ne raspravlja, možda sam izabrao neke koje se uopće nekome ne sviđaju. Ali zato postoji njihov blog ili si ga otvorite pa mi pokažite još ljepše ako ih imate.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-