INTERVIEW: NENAD KOCIĆ ORGANIZATOR GAY PRIDE-a U SRBIJI

Posted by Pas at 18/10/2013

Category: SATIRA

Nenad kojićKako bih vam dokazao, da nemam ama baš ništa protiv gay populacije, napravio sam intervju sa Nenadom Kocićem, organizatoraom gay pride parade u Srbiji,točnije u mjestu Veliki Popovac.

– Gospodine Kocić,..smijem i vas zvati gospodinom, mislim  s obzirom da ste vi pederčina..

– Ma može bre što nebi moglo, iako bi bilo mnogo prikladnije bre, da me zovete gospođom, jer ja sam zapravo pička.
– Ok, izvinite ne razumijem se u te vaše gay odnose, možete li za naše čitaoce bloga, malo pojasniti što vi zapravo radite između sebe kao gay grupacija i zbog čega takav vaš progon, prema vama i vašim istomišljenicima?

– Pa vidi bre, pravo da ti kažem, ne možemo više ni da se jebemo u parku, a da nas netko ne progoni, ne možemo više ni ko ljudi da se držimo za ruke ili ljubimo na cesti,.. prođemo kroz Veliki Popovac, a da netko nešto ne dobacuje za nama..

– Kao npr. što?

– Što diobacuju za vama?

– Pa dobacuju motike, lopate, juče sam bre pokupio čikobernicu u tintaru , a moj dečko morao je da utekne, jer je horda normalnih ljudi, jurila za njime, i to  oko svih pet kuća u selu…mislim mestu,ne

– Kako se zove vaš dečko ?
– Pa Danijel , bre, mnogo lep dečak…

– Ne razumijem sad nešto i to me dosta buni, vidim na ekranu imate bradu, a kažete da ste gospođa, kako to?
– Pa vidi bre, moj dečko brije jaja i ja volim da ga škakljam po jajima, a on je bre monogo škakljiv i to mu se mnogo dopada.

– Pa dobro kažite nam kako to izgleda ,..mislim sex između vas dvoje muškaraca?
– Pa isto kao i kod normalnih ljudi..on mene nakači straga i s oproštenjem na izrazu pojebe, jel’te..

-Pa dobro , koristite li gumice ili nekakvu drugu zaštitu…?
– Bre, situacija u Srbiji je mnogo komplikovana i teška i ja ne mogu slobodno da uđem u dragstor i kupim salamu i gumice, jer bi me odmah pročitali na kasi, ta mani ih znaju oni  tko sam ja..nije to jednostavno

NA SLICI: Gospođa Kocić i muški prijatelj koji je želio ostati anoniman(Danijel) uostalom i vidi se tko je muško a tko se tako ne osjeća po stavu.

2013-08-04 16_13_59-300207_2103985875624_1124794870_31857833_431937615_n.jpg - Windows Picture and F

– Snalazimo se na razne načine..moj drugar umesto kondooma koristi najlon kesu,  koju natakne na muško udo i zatim me tetoši..a posle ja njega,..jebiga znaš,..to je prednost kod nas pedera bre, možeš da jebeš, a možeš biti i pojeban…

– Kad ste se prvi puta sreli sa spoznajom da ste gay, da ne kažem pederčina ?

– Imao sam drugara zajedno smo proučavali Jarila i Maru, odnosno Srebonu koja je zapravo Serbia, ali nije,. već je perun ustvari perunika ustvari Apolon koji je Jupiter a Jupiter je nibiru, a nibiru je Perun od Marine sestenećak poznatiji kao Serbon koji datira iz paleozoika dok je još Zemlja bila užarena kugla ,..pa i nešto pre…, i da skratim svi smo potekli na ovom svetu iz Srbije..

– Zar i pederi ?

– Pa reako sam svi..jesi gluv brate..

-Dobro vratimo se na temu..

-Dakle moj drugar i ja, čitamo tako jednu veče kod njega u sobi, uz svijeću, neku knjigu od našeg zajedničkog drugara ..

– Kojeg drugara …?

– Pa onog koji sve zna, a zapravo ništa ne zna , ali to ne sme da se zna, ..zbog javnosti..

– Zašto, zar je i on peder?

– Ma jeste bre, ali to sad nije važno za ovu priču..

-I tako kaže meni moj drugar jedno veče :

– Je li bre, jesi video koliku cepanicu ima Jarilo?

– Reko ja, otkud ti to sad brate?

– Veli on: pa vidi sliku

– Kad ono na slici da prostiš, dlakavi stari jarac stoji na dve noge, ..isti ko i čoek samo ima rogove, a među nogama cepanica  do poda..

– Reko ja,..da nije fotošopnem ti ga i  mamicu mu poljubim…bože me prosti na pervrziji

– Kaže drugar –  nije, evo knjiga iz 1200 g prije naše ere i svih era koje postoje na svetu i još na Srpskom.

-I tako mic po mic, moj drugar predloži da se poigramo našim kuronjama.

– I ja pristao i omililo mi se nekako…ja diro njegovog kuronju, a on mog, i nekako mi bilo milo

– Nakon što me drugar opalio par puta, ja reko moram da idem, ustajem rano, čitam historiju Srba sa planete Uranus Zlatanus Zorus.

-A on meni bre, ni pet ni šest nego, a šta si pička, već ideš tek smo počeli,..i tako ja ostao,… pička.

-Dobro, sa kakvim se problemima susrećete kao pripadnik gay scene u Srbiji, odnosno u Velikom Popovcu?

– U stvari, točno,.. koliko ima evidentiranih pedera u Velikom Popovcu?

– Pa u selu ima samo jedan jedini peder a to sam ja, a moj dečko je iz drugog sela Jagodine?

– Pa dobro,… što niste mogli pronaći neku djevojku u selu, …što baš od toliko djevojaka, vi baš zapeli za vašeg drugara?

– Ma jok, beži bre, kakve devojke, ne interesuje me uopće , idi bre pa se leči , nisi normalan..rađe bih vozo kamion u smenama sa ispumpanim gumama.

– Kažite nam nešto o gay pride paradi u vašem selu ,koji ste organizirali vi i vaš burazer, kako je to prošlo i na kakve ste organizacione probleme naišli?

– Plan je trebao da funkcioniše bezprekorno, trebalo je samo dejstvovati to jest, prošetati se u podne selom sa transparentom, nije nam čak trebao niti sponzor, sve smo sami uradili.

– Ja i drugar dogovorili smo da se nađemo u podne ispred gradske većnice sa transparentom

NENAD + DANIJEL, MI SE VOLIMO KAO DEČKO I CURA – ZAHTEVAMO SVOJA PRAVA

– I što se je dogodilo tog dana kad se zakazali PRIDE KOLONU ?

– Pa dogovor je bio da se nađemo u podne i prodefilišemo kroz glavnu ulicu, ako ne pada kiša, zbog blata i balege jel’ te, ali moj drugar breee, moj drugar breee,…nije došao, nazvao me je u podne i petnaest i ispričao se da ne može da dođe. Ja sam u to vreme već razvio transparent sa natpisom kad su iz obližnje krčme prema meni krenuli normalni ljudi,.. razumeš, …sve muškarčine bre, …da ti sline cure, znojavi, od balege i blaga, dlakavi raščupani, u radnim odelima, mislio sam da sanjam. Sa druge strane naišla je milicijska patrola sa upaljenim svetlima u kolima sa zapregom, vraćali su se sa baš sajmišta u punoj opremi. I oni su krenuli prema meni, vidio sam da nešto nije u redu pa sam miroljubivo podigao ruku i rekao onako pičkastim glasom, zdravooo dečkiiii

Osetio sam udarac u glavu, zatim u rebra, a milicajac koji mi je prišao sa leđa, čvrsto me uhvatio i pripio uz sebe,..to mi je bio ujedno i nalepši momenat kad sam na guzi osetio njegovu vaspitnu palicu. Zatim mi je pao mrak na oči

Ne sećam se više ničega breeee…
Probudio sam se dva sata kasnije kod čika Steve kojemu sam kao mali povremeno za bombone rukom tresao kuronju, a koji mi je stalno  ponavljao,.. nevalja šta radiš crni Nenade, nevalja šta radiš,..i stavljao mi je obloge na čelo, odnosno na ćelicu.
– I šta je bilo nakon toga ?

Pa ništa, više nisam mogao da se služim svojim imenom i prezimenom,..nigdje, čak ni na Facebooku. Odmah bi me provalili pa sam tako sam došao na ideju, da otvorim Facebook profil na ime Torpedo Boom.

Znao sam da će svaki gey, ma gdje živio, prepoznati tu Srpsku složenicu, koja jasno kaže, da volim da ga primam i da volim kad mi drugar svrši u bulju, jer torpedo simboliše muško udo, a boom ejakulaciju.

– I šta se onda desilo?

– Kad sam uvidio da me nitko ne poznaje i da nitko bre više ne zna tko sam, počeo sam da zajebavam pošten narod..

– Kako to misliš?

– Pa odabrao bih nasumce neke ljude koje uopšte ne poznajem i maltretirao ih do besvijesti, nevezano jel bio muško il žensko.

– Otvorio sam i vlastiti web sajt, sa nekakvom RAP muzikom, ali tamo osim Danijela nikoga nije bilo, nitko nije dolazio da me vidi..i da sluša i čita što pišem

-To me je mnogo pogodilo,  a za to vreme drugi sajtovi su imali neverovatnu posetu na sajtu.
Kad sam vidio, da to nikamo ne vodi, pogledao sam po netu što najviše pali kod ljudi, što da pišem da bih privoleo da dolaze na moj sajt, naterao ljude da me čitaju, tako sam povatao iz fazona nekih drugara da su teorije zavere bile najbolje rešenje za mene, pa sam počeo da čitam Barbiku i Kena,..ovaaaj, jooj paz’ mene vamo, mislim reći Dan i Kena

Ali kako nisam imao ama baš nikakvo znanje, uključio sam se za prvu ruku  preko oglasa, na kurs duhovne vežbe kod Živkovića.

Živković i njegova grupa nas je sve obavestio da će da bidne smak sveta 15. 03.2013
Pripremao sam se duhovno i fizički za kraj, trošio sam se sa kim sam stigao, jebao me je u grupi tko je stigo, sa najlon džakom, krpom, kožnim radnim rukavicama..kako se je bližio kraj sveta tako sam maltretirao sve ljude oko sebe. Pa nikakve štete bre i ovako i onako će sve da ode u tri pičke mile materine. Pa i Srbija.

– I što se je dogodilo 15.03.2013

– Ma ništaaaa, breeee, mamicu mu jebem uvrnutu. Ništaaaaa,… pa eto vidiš živi smo i zdravi.

– Tog dana rešio sam da jebem svim teoretičarima zavera veru,  ali i mamu sestru, u stvari kasnije sam se predmislio i sve je ostalo na rečima,  jer ne mogu da imam odnos sa ženama, jer ja sam pasivni homosexualac koji laje, zato i jesam pasivan..Vau Vau, aloooo breeee jesi li čuo kako lajem ko prava džukela

Umem da lajem kao vučjak , slušaj  Vau Vau Vauuu, ….a pazi sad šarplaninca, VAU VAUUU  VAU

I tako…umem i da mijaučem, oćeš da ti pokažem bre kako imitiram mačku..

Mogu ja i sa psom, oćeš da ti pokažem slike..

– Ne, ne treba pa vjerujem ti , izgledaš vjerodostojno…

ZATIM NASTAVIO JE NAKON KRAĆE PAUZE..

– Otvorio sam bezbroj profila po raznim forumima već pre, pa nek se nađe,..sa kojima sam maltretirao svet i nazivao ih noću u gluvo doba i jebo im mamicu preko telefona sa sakrivenim brojem.

– Pa koji ste broj sakrili ?

– Pa sakrio sam svoj broj – koji bi drugi sakrio…

– Pa koji ste broj sakrili pokažite mi ga..

– Pa ovaj 065 4776605..

– Hm, pa u broju imate 3 šestice 666

– Jašta da imam, takvog sam i tražio i dobio, moramo da guramo našu stvar do kraja. Specijalni zadatak traži specijalni alat..

– Koju stvar?

– Pa tu sa šesticama, pa ne misliš breee da je to sve slučajnooo, alooo breeee…???!!!
– Moram da te savetujem vidim da ti ne fazonišeš ništa..

– Uvek, ponavljam UVEK kad otvaraš negde neki profil, na forumu ili Facebooku to mora da u sebi nosi znak kako bi te tvoji prepoznali..

– Misliš na pedere?

-Ma ne bree, ovi naši koji guraju pederluk po forumima i facebooku.

– Nisam razumio,… možeš li mi to malo pojasniti?

– Gledaj bre,..ne možeš da se nazivaš samo TICA, moraš da definišeš tu ticu, kao npr. FENIKS, EAGLE GRANDSON, BAUBA, ako si pištolj onda T-22, ako si đubre onda 0_0 ili ako smrdiš po ribama onda Fish, razumeš sad..

Onda ovi tvoji znaju ko je iza tog imma , jel svataš..

– Misliš na pedere,… sorry, …mislim na gay populaciju

– Ma ne breee alo kakva gay populacija jes ti pametan čovek ili što..

 -Čekaj,… stani malo,..ja sad nešto ne razumijem,… jest li ti zapravo peder ili provokator?

– Ma oboje bre, oboje,  kako ne shvatašššš.

– Ahaaaa, …sad kužim ti si u privatnom životu praktična pederčina u sexualnom smislu, ali inače si pederčina  i u karakternom smislu. Dakle dvostruka pederčina.

– Pa da, bree koliko tebi treba da povataš konce. Pa to ti govorim

– Jarilo je Mara, a Mara je Jarilo, a Jarilo ima krivi kurac, zato se i kaže da se razumeš u nešto ko Mara koja je u stvari Jarilo ili Perun ili Jupiter a u stvari Nibiru u krivi kurac. Ko Mara u krivi kurac.

– Dobro razumio sam , ..nego što bi ti sad poručio normalnim ljudima u Srbiji i meštanima u velikom Popovcu?

– Pa poručio bi im da sam peder i da to ne krijem i da je samo pitanje dana kad ću da prodefilišem ponosno kroz svoje mesto, sa svojim Danijelom i našom braćom, posvojenom dečicom, koju ćemo uzgajati dok ne steknu sexualnu sposobnost i onda ćemo svi biti lepa porodica i svaki će u toj porodici, moći svakoga, da prostiš da izjebe i sve će ostati u kući, to će biti posve normalno i o tome se više neće pisati. Ovim pozivam sve drugare iz Srbije, da mi se pridruže u gay paradi sledeće godine, a predbeležbe može i na ovaj tajni telefonski broj kojeg nitko nema osim mene i sad tebe.

– Gospođo Kocić hvala vam na ovom razgovoru i nadam se da će našim čitateljima sada biti jasnije tko je NENAD KOCIĆ iz Velikog Popovca iz Srbije.

Gay is (sjedi na štap) za H-OKEJ.
Razgovor putem Skype-a vodio Igor Kostelac

Svaka sličnost sa nekim drugim Nenadom Ko(l)cićem nemoguća je.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-