JEBE IH STATISTIKA…

Posted by Pas at 08/06/2012

Category: RAZMIŠLJANJA

Blago budalama. Ovu tranziciju će najglađe proći upravo neuki ljudi, ne zadojeni krivim znanjem, slobodnih pogleda i odgoja u krivim zakonima nauke i svemira. Zamisli rodiš se sa ogromnom karmom mogao bi biti i genije, a ti se sakriješ u ovom životu iza budale,.. izabereš biti neuka budala i svi ti se smiju i podcjenjuju te, zato jer neznaš treći Keplerov zakon ili nešto slično..

U životu sam se najviše oslanjao na intuiciju. Čak i kad sam pogriješio sa intuicijom,  bio sam na krju u pravu. To je ona svako zlo za neko dobro..

No danas (nažalost) neću se baviti duhovnim stvarima, već statistikom , koja nedvojbeno dokazuje tri stvari:

1. Nebo koje gledamo ne prikazuje pravo stanje stvari i najvjerojatnije je – hologram

2. Planet X je vortex planeta

3. Planet X je u Sunčevom sistemu od 1996 godine i neće se pojaviti od niotkuda – jer je već tu.

Cijelo vrijeme, su nam svi odgovori tu pred nosom.

Trebalo je samo zaviriti u STATISTIKU !!!

SLUŽBENU STATISTIKU!! (dostupnu službenu statistiku – da se odmah razumijemo).

Tražeći mnoge odgovore ali ravnajući se isključivo unutrašnjim osjećajem, odavno sam rekao da se to što se čeka već nalazi unutar sunčevog sistema, ali i da ima više subjekta/planeta/ koji sudjeluju u tome. Naravno da sam naišao na podsmjeh dežurnih klaunova, koji se bave kvazi astronomijom ili naukom, koji su formulom x+y=Z odmah oborili moju teoriju – ali ne samo moju, već i teoriju mnogo učenijih i ozbiljnijih i starijih ljudi iz struke, koji su jako dobro znali što govore. I dok su drugi po svemiru tražili zagonetnu planetu, ali i još je traže, iza njihovih leđa, planeta je bila u njihovom dvorištu i slobodno se je šetala. Sasvim neopterećena ikakvim progonom. Jedini koji su se te planete stvarno bojali, bili su oni iz NASA-e i oni obični «naivni» ljudi, koji su prihvatili da takova planeta može postojati.

Idemo samo malo unazad, do osnovnih stvari o tkz. Planeti X. Kažu,.. približavanjem se pojačavaju potresi i bla bla i neznam što sve ne.
Odlučio sam zaviriti u te potrese i to od onda od kada ih mjere. Da jednom zauvijek riješim tu rekla kazala teoriju da potresa ima uvijek isto i da je razlika u broju neznatna.  Zanimalo me je npr. koliko je bilo potresa iznad 6 Richtera od 1900 g – pa do današnjih dana sredine Juna 2012 godine.

Ostao sam iznenađen tom statistikom i mirnim načinom života u kojem su se rodili naši djedovi i bake ili vaši pradjedovi. Broj takvih potresa bio je jedva između 4 – 11 potresa godišnje. U nekoliko godina tokom 60-tih njihov broj popeo se je na najviše 24 tokom jedne godine – ali potpuno nelinearno. U toj statistici ne vidite nikakvo postepeno povećanje potresa. Gledao sam broj potresa za vrijeme prvog ili drugog svijetskog rata, nikakvih pomaka koje bi napravilo nekakvo predskazanje dolaska tih ratova nije bilo, ili 30-tih godina u doba ekonomske krize – nula bodova. Jedino što sam primjetio je da godina kad sam ja rođen 1960 imala je samo 4 takva potresa, ali zato godina kad je rođena moja sestra 1968 g. imala je 24 takvih potresa i to se je još par godina oscilirajući zadržalo,.. pa nestalo. Pogledao sam i 1983/4 godinu kad su navodno otkrili i objavili postojanje Nibiru iz NASA-e. Tamo je tih godina bila nekakva sitna uzburkanost i povećanje, ali ništa posebno, sve ispod crte i u normali. Odmah se je sve stišalo i palo u kolotečinu statistike.

NASA je 1990 g lansirala u svemir hubble telescope, a 19 godina kasnije i WISE telescope.

Sve je tako lijepo i krasno osim – STATISTIKE.

Dakle kako sam već rekao, tijek događanja sa potresima bio je ujednačen – dok to nije prestao biti. Ako se nešto pribiližava Zemlji i ima jako magnetno polje, onada je za očekivati i linearni rast krivulje jačine  potresa – no nje nema ,..izostala je.
Umjesto toga imamo slijedeću situaciju.

Broj potresa od 1900 -1949 (klikni na sliku za uvećanje)

Broj potresa od 1950 -1999 (klikni na sliku za uvećanje)

Broj potresa od 2000 – 2012 (do Juna,..Lipnja mjeseca)

Koliko vidite na ovim grafikonima nema linearnog uzdizanja magnetnog polja koje bi povećavalo potrese iz godinu u godinu ,…ali ima skok od 1000 % u 1995 godini i taj magnetni udar traje održavajući i povećavajući broj katastrofalnih potresa na Zemlji do danas i to traje već 17 godina. Tako nagli skok ili udarni rast potresa, a kasnije i vulkana, pomora životinja i promjeni klime, možemo objasniti samo na jedan način, a to je da se je to nešto pojavilo IZNENADA i od NIOTKUDA – a to znači iz VORTEXA. Komete koje su se pojavile uz tu planetiu Haley-eva kometa 1986,

zatim Hale–Bopp 1995 godine (iste godine kad su potresi skočili za
1000 % i bilo ih je 267 preko 6 richtera) – ma koje li koincidencije i na kraju kometa Elenine 2011 kada je bilo isto drugi puta za redom najviše potresa – 213.

i komet Elenin (obratite pažnju na gornje dvije slike kometa i na sliku Elenina, da bude stvar bolja ovo je zoomirana slika!!!)

Za Planetu X, značajno je to, što sa njom dolaze i velik broj kometa – ali i meteora i velikih asteroida koje su značajna prijetnja za život na Zemlji. Ako se sjećate posljednih mjeseci bili smo u pravoj navali takvih pojava koje su prozujale između Zemlje i Mjeseca.

No ostaje ipak jedna činjenica, imamo i vidimo komete, meteorite, asteroide no Planet X još navodno nitko nije vidio. No prije nego što se izgubim u ovom objašnjenju, vratio bih se malo na jedan logo od Windowsa 8, na kojemu je prikazano kako oko Zemlje kruže 4 komete, tri smo vidjeli, to znači da postoji i četvrta kometa, no nju još nismo vidjeli, ali nema niti najave za nju – znači li to da se čeka četvrta kometa. Kometa je prisutna i kod rođenja Krista na nebu…
Kako je moguće, da toliko astronoma, sa toliko opreme gleda u nebo, sa teleskopima raznih veličina,  a da pri tome nitko ne vidi nešto, što se očito nalazi u našem sistemu?
Za to postoje samo dva, odnosno tri objašnjenja.
Ili nemaju adekvatnu opremu, ili se to nalazi iza Sunca pa je optički nedostupno,ili su naivni ako misle da će im NASA pokazati što se nalazi iza Sunca (a oni kažu da nisu nikakve naivčine i da je NASA fer), a to znači da je nebo u koje gledaju – HOLOGRAM, koji krivo prikazuje stanje na nebu.
Na to pitanje su nam već odgovorili sami astronomi, koji su  rekli su da je njihova oprema u redu i  odgovorili da je bilo što – što postoji  unutar SS, onda bi to odbijalo minimalno ili dovoljno svijetlosti da bi se to nešto moglo vidjeti.
Sada ako ste dobro zbrajali i oduzimali primjetiti ćete da još uvijek nedostaje i da se čeka na ČETVRTOG igrača – KOMETU !!!
Ta kometa biti će konačna razriješlica svega. Onaj tko ne vjeruje u Planet X glup je ko kurac, a statistike to pokazuju bez uvijanja jasno i glasno. Pogledajte još jednom statistike potresa.
Da se tu radi o solarnim aktivnostma, za koje kažu da su uzrok ovih događaja, koje se dešavaju svakih 11 godina , to bi se i te kako vidjelo na statistici – no statistika miruje do 1995 godine i pojave prve, odnosno druge komete. Haleyeva kometa bila je znak da dolazi Planet X. Sve komete pripadaju upravo toj planeti. Sunce je bombardirano kometama, što se jasno vidi na snimkama.
Pole shifting je u toku i magnetno polje Zemlje strašno se je okrenulo ili nagnulo. Od kad sam dobio teleskop u septembru 2011 godine i označio sjever na balkonu, taj sjever se je pomaknuo za 2-3 cm u lijevo, a do Sjevernog pola, ima cca oko 4200 km,.. sad izračunajte koliki je taj otklon.
Kako volim pametne ljude sjebat sa službenom statistikom, njihovim oružjem sa kojim hrane svoju uvjerenost  i teoriju kako Planet X (ili kako ga još u narodu popularno zovu NIBIRU) ne postoji. Zovete ljude koji vjeruju u takovu mogućnost, doomsdayerima, nekakvim prorocima, naivnim i neukim budalama – a sa vlastitim podacima kojih se držite ko pijan plota ispadate gluplji od njih samih i skačete sami sebi u usta, ..znate šta glupi ste ko kurac, to mi je već sve manje teško prihvatiti…

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-