KAKO IMATI VELIKI KURAC TREĆI DIO – KRAJ SERIJALA

Posted by Pas at 24/03/2010

Category: SEX & SEX SATIRA


Evo došli smo i do poslijednjeg nastavka serijala o produženju odnosno istezanju kurca(penisa).{++++}Mnogi su čitajući ovaj feljton mislili da je to neka zajebancija – ali nažalost nije već je to jako ozbiljna stvar.Bolest kratkog kurca otkrivena je slučjno , a dokazali su je kinezi i japanci koji su prvi posebnim vježbama i tehnikom izvukli kurac iz njegove kućice. Evo kako se je to zapravo otkrilo i saznalo.

1970-tih godina u Americi nakon završene mature jedno razredno odjelenje otišlo je poslijepodne na plažu proslaviti završetak školske godine i maturu.Pilo se je i pjevalo, a negdje kasnije poslijepodne netko je predložio da se kupaju goli. I dok su se dečki svlačili  primjetili su da John njihov školski kolega ima neobično veliki kurac(penis latinski).Nitko to nije komentrirao , noo kad se je Peter svukao gotovo su se svi počeli glasno smijati bez ustezanja.Peter je imao tako mali penis da mu se gotovo nije vidio.No Peteru to uopće nije smetalo te ih je hladnio upitao , zašto se smiju.Na to mu je John odgovorio da nema kurca.Peter ga ja na to upitao na što on to misli  dok su se drugi grohotom smijali.Peter je prišao John-u i predložio da izmjere penise u erekciji  okladivši se pri tome da je njegov penis duži od John-ovog, na što su se svi još više smijali. No kad su ppostigli erekciju Peterov penis imao je 22 cm a John-ov samo 18 cm. Više se nitko nije smijao, a cure su šapatom pričale o Peterovom čudu između nogu.

Petnaest godina kasnije Peter je na jednom ponovnom okupljanju priznao da mu je brat (koji je radio kao profesionalni vojnik na jednom ratnom brodu) iz Afrike donesao čudesnu mast drva Baobab s kojom je raznim vježbama uspio izvući ogromnu dužinu naspram onoga što je prije imao. To se je godinama čuvalo kao tajna a čuva se još i danas tako da dobro morate prekopati internet da bi pronašli ikakvu obavijest ili članak o tome.Članaka ima ali nisu na engleskom jeziku ili su dobro zakamuflirani.Poput haluciogenih gljiva koje su zabranjene , ali ih se može dobrom vezom nabaviti i uzgojiti u kućnoj radinosti.O tome ću napisati poseban članak kao i što se sa tim gljivama može sve vidjeti. To što vi ne možete pronaći ništa ne znači i da to ne postoji. Ja sam npr. uspio i pronači video gdje se to demonstrira (djelomično) jer je to zapravo tajna.Velika tajna. Sexualna moć takvih razmjera spada u najpoželjnije stvari na svijetu.Onaj muškarac koji kaže da mu to nije važno vjerovatno ni je jebe – pa ga potpuno razumijem.
Tko može a tko ne može sa time postići rezultate pročitajte na ovom linku.Tamo će vam i biti mail gdje možete naručiti kremu drveta baobab.Neće svakome biti omogućeno da je dobije, ponekad treba imati sreće.Sad je trenutačnio ima. A do kada će je biti neznam.Zato požurite.

Sva uputstva su vam na ovom linku http://www.ziddu.com/downloadlink/8899075/IzvlacenjeKITE.doc ,
skinite uputstvo i pročitajte ga pažljivo i vidite da li ste vi taj koji može izvući kurac van iz njegove rupe.

Baobab mast možete naučiti ovdje: www.dellboy.byethost32.com

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-