KAKO IMATI VELIKI KURAC – PRVI DIO

Posted by Pas at 24/03/2010

Category: SEX & SEX SATIRA

VAŽNA NAPOMENA!!!!!

MOLIMO VAS DA OVO NE ISPROBAVATE KOD KUĆE

JER U OVOM SLUČAJU TO SU RADILI PLAĆENI PROFESIONALCI

KOJI SU IMALI MINIMALNE PREDISPOZICIJE ZA TO!!!!

OBAVEZNO PROČITATI SVA 4 NASTAVKA!!!!!!!

Sigurno ste se iznenadili kad ste ugledali ovakav naslov, {++++}ali morate znati da sam taj naslov prepisao iz najčešće upisivanih termina u google tražilicu.Kad sam prvi puta ugledao taj pojam upisan u google tražilici, mislio sam vidi neki usamljeni očajnik, sa malim kurcem, traži pomoć preko googla, kako bi ga uvećao i bio sretan.
Misli su me sa sjetom vratile na dane, kad sam gledao mog malog prijatelja kako se skriva u gustoj šumi i na onaj osjećaj kako je to imati – mali kurac.

Strašno.

Bilo mi je žao tih nepoznatih očajnika koji su vjerovatno u sve tražilice dostupne na internetu stalno upisivali isti tekst. Kako imati veliki kurac?

Zatim sam tu frazu, počeo primjećivati sve češće i češće, dok nisam skužio da je to vjerovatno problem, koji ova tema obrađuje prelazi sve lokalne okvire i granice, poput nekakve pandemije.

Odlučio sam pomoći, tim duboko nesretnim ljudima i priznati, da sam i ja nekoć imao mali kurac, ali sam ga uz pomoć ovog trika nategnuo na 25 cm.

Bio mi je tako maliiii maliiii, da kad mi se je pišalo, nisam ga mogao pronaći, pa bih se popišao u gaće i tako bih ga bio konačno locirao – ali onda je već bilo kasno.

To je trajalo  sve do 18 godine (do 1978) i onda sam odlučio da pod hitno nešto moram poduzeti.
Sjeo sam za kompjuter i upisao sam u Google tražilicu “kako imati veliki kurac” i zaključio da to baš nije najpametnija formulacija za pitanje i za moj problem i dobro da sam to shvatio na vrijeme, jer bi mi ga netko bio stavio – pa bi ga stvarno imao.

Ubrzo sam shvatio da točna formulacija pitanja, čini čuda i da se sa preciznom formulacijom pitanja, može riješiti svaki problem koji upišeš u google – pa i taj.

U google je trebalo upisati “kako da moj kurac bude duži i deblji “, a ne “kako imati veliki kurac”

Jer jedna formulacija čini nesretnika, a druga pedera – a to je bitna razlika, iako su i jedan i drugi u kurcu odnosno jedan od njih je u kurcu, a drugi na kurcu.

I moram priznati, da mi  je google ponudio nekoliko milion stranica, sa nekoliko miliona riješenja, što samo pokazuje da je to – kurčev posao….. i šta sad ?

Koje od tih riješenja odabrati?

Odlučio sam najprije malo surfati i promotriti razne ideje i ponude i odustao sam već nakon nekoliko tjedana.
Sve je to bilo luk i voda, sve je to bilo izvlačenje novaca od nesretnih muškaraca, koji ničim izazvani ili krivi imaju kratku i tanku kitu, poput kraja hrenovke kojeg niste više mogli pojesti navečer pa ste ga  ostavili na tanjuru, ali o izvlačenju kurca iz njegove kućice – gdje se je sakrio – niti riječi.

Odmah sam shvatio da se radi o dobro i strogo čuvanoj tajni.

Svi nude neki patent, kao ovaj ili onaj, ali na kraju se sve svodi na (od)uzimanje novaca od nesretnika.
I kad sam već htio odustati nakon nekoliko mjeseci, jednog dana krajičkom oka uhvatio sam jedan link, koji mi je nekako upao u oko
(mislim na link,….ne na kurac…)

Samo da vam kažem, prije nego sam se podvrgnuo ovom tretmanu, dužina mog penisa u erekciji bila je 4,5 cm, a u opuštenom stanju jedva 2 cm.
Danas sam ponosni vlasnik šnicle od, naravno pogađate već 25 cm.

Vidi sliku!

Bloger Igor Kostelac sa šniclom od 25 cm Foto by Lupiga

Danas vidim da sam pogriješio i pretjerao i da sam ga trebao manje produžiti na kraću dužinu, odnosno na 23 cm jer je to sasvim dovoljno. Ovih dva cm, mi ponekad naprave prave probleme, naročito pri stavljanju higijenske gumice, jer mi penis nije kompletno pokriven , što u ovim danima nije nikako bezopasno.
No krenimo na posao.

Evo što vam je potrebno.

Ovo je način, na koji u jednom afričkom plemenu od mladih dečki, rade obdarene muškarce, koji veličinom spolovila kotiraju visoko u plemenu.

Potreban je jedan sirovi krastavac debljine i dužine koji bi otprilike trebao odgovarati željenoj veličini (dužini i debljini) penisa koje priželjkujete i za koji vi mislite da bi bio po obliku i dužini najbliži tome što želite.

Odmah da vam kažem,  da je to ujedno jedan od najvažnijih elemenata koji djeluje na našu psihu i nimalo ga nemojte omalovažavati. (pogledajte dokumentarni film THE SECRET)
Krastavac  je i najlakši za nabaviti, jer njega možete kupiti u svakom trgovačkom centru bez problema i posebnih dozvola, legalno.

Druga stvar koju morate nabaviti je mast drveta baobab. To je drvo koje raste u Africi i od kojeg se radi krema, koja opušta tkivo i čini ga rastezljivim . Tu kremu ne možete kupiti u Hrvatskoj, ali ja poznajem osobu koja vam je može prodati ili poslati poštom.Ta krema je strogo zabranjena u Hrvatskoj, a zabranili su je upravo oni koji imaju veliki kurac ili takozvane MUDONJE, a zašto vidjeti ćete na kraju ovoga posta

Treća stvar su dvije drvene grane od jasena, koje moraju biti  duple, od dužine penisa kojeg želite
(znači ako želite 20 cm grana mora biti 40 cm)
Grana mora biti debljine (promjera) 15 mm oguljena od kore ravno odrezana na krajevima da se ne povrijedite.

Četvrta stvar koja vam treba je 4 gumene lastike(poput one za praćku) koju možete odrezati po volji odnosno prema potrebi.

Peta stvar koja vam treba je jedna drvena stolica sa naslonom.

U tjedan dana na ovaj način možete produžiti penis i do 5 cm.
Postoji i način da ga samo zadebljate, bez produživanja .
Za to vam je potrebna mast od žive koprive, pomiješana sa finim riječnim ili kremenim pijeskom.
No samo odebljavanje traje znatno duže i nije baš ugodno.

Evo kako se to postiže.

Zamolite vašu prijateljicu ili djevojku , suprugu da se skine potpuno gola i zatim pričekajte par minuta, da počne djelovati adrenalin i testeron koji pobuđuje golo žensko tijelo u mozgu muškarca. Nakon što se ona razodjene, razodjenite se i vi i sjednite na stolicu.Djevojka neka položi krastavac na razdaljinu, tako da vam je u bližem vidokrugu. Djevojka neka kremu stabla baobab, namaže na ruke, a zatim vas dobro namaže po penisu.Krema će početi djelovati brzo i ubrzo ćete doživjeti erekciju. Zatim savijte grane jasena i na njih stavite gumene lastike da izgledaju poput luka i to po jednu granu sa svake strane penisa bočno, tako da gumu omotate oko glavića i kroz nju provučete jedan kraj jasenove grane, a drugi kraj zataknete za gumu koju ste prije toga omotali oko penisa i jaja.Ostavite ga tako da stoji i da ga grana razvlači oko sat sat i pol. Za to vreme dobro je da vam prijateljica stimulira glavić na penisu, jer penis mora biti u erekciji non stop. Nakon sat, sat i pol vremena skinite jasenove grane i lastike od gume i vidjeti ćete da vam je penis znatno duži  u cm (izmjerite penis i vidjeti ćete)
Ponavljajte vježbu tjedan dana uzastopce i tek nakon tjedan dana svakodnevne vježbe rezultati će biti vidljivi. Imati ćete lijep i dugačak penis, a vaša partnerica blistati će od zadovoljstva. (nastaviti će se)

Baobab mast možete naučiti ovdje: www.dellboy.byethost32.com

 

U slijedećem nastavku pročitajte:

S E N Z A C I O N A L N O ! ! !

“Minimalni uvijeti kojie morate imati da bi imali dugačak penis”

2 Comments

  1. Dario says

    Ja probao sve to ali povećao se samo sa 15 na 16 i ne ide više ni pod razno….

  2. Igor Kostelac says

    Dario ne ide bez baoba masti nikako, plus slabo si ga natezo, moraš skinuti skriptu, da vidiš da li je to kod tebe moguće ili nije, jer ne može ga svatko nategnut.Pažljivo pročitaj sva 4 članka i skini skriptu i naruči mast!

+(reset)-
+(reset)-