KAKO UKLONITI WGA

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: KOMPJUTERI

Jedna od stvari koje vas mogu izbaciti iz takta je sigurno ova koja vam se ničim izazvana pojavi pri iskopčavanju windowsa ili pak pri podizanju Windowsa.Prije nego što ugledate vaš omiljeni natpis WELCOME ili DOBRODOŠLI pojavi se pravokutni prozorčić sa ovakvim natpisom :

Naravno neznate što se je to sad najedamput desilo i od kuda se je to stvorilo, mislite pokupili ste virus.I onda najvjerovatnije zovete susjeda koji se RAZUMIJE U KOMPJUTERE.
Ti su mi najdraži.
Kakvih sam samo sve sreo, bolje da ne pričam .Ali ponajbolji su mi oni koji uopće nemaju kompjuter nego kupuju BUG i sve pokupe od tamo. I čovjek bi mislio da se čovjek odlilčno razumije u stvar – sve dok ga ne pustite da to odradi u praksi , a on vam kaže – da nema kompjuter.
Genijalno!

WGA se obično “pokupi” apdejtanjem windowsa (Windows update) koje niste u opciji “automatic update” postavili na opciju “Turn off automatic update” i s obzirom da nemate originalne windowse pokupili ste njihov program koji vas obavještava da imate piratske windowse.Ne znam koji nas kurac o tome obaviještavaju kad to svi znamo i bez njih.
To je samo dokaz da Microsoft vodi brigu o svojim korisnicima.
Ma baš su dragi.

Dakle želite se riješiti tih prozorčića koji vas svako toliko zajebavaju. Vrlo je  jednostavno.


Odite na ovaj linki skinite ovaj program kliknite na njega i pažljivo pratite uputstvo sve što tzapravo morate napraviti je da stisnete tipku za razmak jednom i restartate kompjuter,i to je to.
Mislim da ništa lakše ne postoji.Slijedeći put kad se budete ulogirali tog natpsa više neće biti.
I ne zaboravite isključiti automatic update.
Koji će vam to kurac.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-