KINESKI SINDROM NWO-a ILI DA LI JE KINA RED DRAGON KOJI SE ČEKA?

Posted by Pas at 14/05/2012

Category: RAZMIŠLJANJA

Nekada kad sam bio manji, u Jugi baš nisi mogao gledati recimo na video kazetama nekakve strane dokumentarne filmove još uz to i sa prijevodom kao danas, jer ih nije bilo za kupiti, a mi koji smo stanovali blizu Italije, imali smo tu sreću, da smo mogli gledati talijansku televiziju, koja se je znatno razlikovala od Jugoslavenske televizije. Ni sa knjigama nije baš bilo puno bolje, bar ne sa knjigama žanra  Ericha Von Danikena. Neki ljudi, koji su iz nekih drugih vremena, imali dostup takvom štivu, prepričavali su te sadržaje u nekim posebnim prilikama. Naravno među naj interesantnijima bila su predviđanja Nostradamusa sigurno najpopularnijeg proroka svih vremena, koji je svoje vizije, zamaskirao u stihove i napisao ih u prenesenom smislu. Sjećam se nekih od njih, koje mi je kao malom dečku ispričao otac i te su mi priče, zauvijek ostale u sjećanju.

Zemlja će dobiti plavog brata,…plavooki princ zavladati će svijetom,…. žuta će se rasa iskrcati na Jadransko more.

Ova zadnja, posebno mi je bila interesantna, jer su svi mislili, da će nas napasti KINA.

I stvarno, Nostradamus je bio u pravu. Žuta se je rasa, iskrcala na Jadranskom moru.

Naj prije je nastradao Trst, čiji su centar i njegove trgovine, Kinezi praktički potpuno preuzeli, a zatim i druge talijanske gradove.

No, nije Italija jedina žrtva (brzog) naseljavanja Kineza, tu se je našla i Hrvatska, Srbija, Bosna, Slovenija, Crna Gora, vjerovatno i Makedonija, Kosovo, Austrija, Njemačka,…mogao bih nabrajati do prekosutra ili da skratim, Kinezi su se strateški razmjestili, po čitavom svijetu.

Što rade Kinezi u tim zemljama, bave se trgovinom jeftine robe široke potrošnje i prehranom, otvarajući tkz. Kineske restorane. Čim jedan propadne – vrati se u Kinu (moš mislit) i dolaze novi. Njihov broj je konstantan ne mijenja se ali ako se i mijenja – onda se samo povećava. Znate li npr. da u AFRICI živi milion Kineza!!!

Ako pažljivo razmotrite režim, koji je vladao u Kini, kao i njeno naglo otvaranje prema svijetu i nagli rast industrijske proizvodnje, shvatiti ćete da je Kina čitavo vrikeme bila tempirana bomba, koje je sve radila po žnorici i planu – i nikako ne bez veze.

Kina je narasla u super silu, preuzevši komilo od Amerike.

Ali jedna od glavnih dodatnih zarada Kine, ako ne i najvažnija je – DROGA, odnosno opijum ali i uživanje i ovisnost stanovništva o tome. Naravno o tome se javno šuti. Kada se je prije 200 godina planski naseljavala Amerika, tutori naseljavanja, pažljivo su naseljavali i zapošljavali masovno uprvo Kineze, koji su bili izvrsni i pouzdani konzumenti i ovisnici o opijatima. Rađe su zapošljavali Kineze – nego recimo crnce, jer crnci tradicionalno nisu bili konzumenti opijata, na taj način su si  moćne Američke i Europske  familije koje su dilale drogu osigurale tržište – zato su Kinezi bili idealna radna snaga, brojna i disciplinirana.

Kinezima je dugogodišnjem pranjem mozga, genetski usađena poslušnost kroz strah i trepet režima, koji se šaljući ljude po Europi i po svijetu, pobrinuo da nihovi rođaci i uža familija ostanu kao taoci u Kini – za svaki slučaj. U jedmom Riječkom kafiću, dok sam ispijao pivu, za susjednim stolom sjedila su dva starija čovjek,a koja su imala nekakav poslovni razgovor o nekakvom poslu ili slično. U jednom momentu jedan je rekao , ..znaš li da će se u Hrvatsku  naseliti namjenski  50 000 Kineza. Zatim je utišao glas i dalje nisam više čuo ostatak razgovora, no po načinu komuniciranja, skužio sam da to baš nije za javnost.

Kina će na taj način, sasvim tiho, preuzeti totalno kontrolu nad čitavim svijetom, koji će biti kontroliran putem Kineza, odnosno NWO će se sprovesti putem Kineza. Znam da to nekome zvuči fantastično, ali nije ako znate, da među illuminatima nema nikakvih podjela i da se oni bore na sve načine zavladati svijetom, kako bi sproveli totalnu kontrolu putem opranih mozgova Kineza, koji se šire i množe, te naseljavaju i čine dio svačijeg svijeta – pa tako i našeg. Zamislite recimo 50 000 Kineza u Hrvatskoj, je mnogo više nego što ima  Hrvatskih policajaca.

Hrvatska ima 20.204 policajca. Dvaput manja Slovenija, ima triput manje policajaca – malo više od 7000. Koliko i Norveška koja ima ‘hrvatskih’ 4,5 milijuna stanovnika. Na toj razini je i Škotska, pa malo više ima Finska, oko 8000. Od zemalja u hrvatskom okruženju Srbija ima 32.000 policajaca, Austrija 26.000, Italija 243.900, Mađarska 33.400, a za Bosnu nema podataka. Na crnogorskom policijskom popisu je 5500 plavaca.

Dakle kontrola sa tim brojem bila bi apsolutna. Smanjenje broja policajaca u Hrvatskoj kao i profesionalne vojske po Europi – a sve pod izlikom da smo u NATO-savezu kao i tkz. prilagodba Europskim standardima. No, istina je sasvim drugačija, jer NATO je znamo u čijim rukama i ko njime upravlja. U prijevodu, to je mirna integracija Hrvatske (ali i drugih zemalja članica NATO pakta) u buduće novouređeno društvo i to bez ikakvog otpora i ispaljenog metka – jer neće imati tko pucati, zato jer su naši službeni pucači –eliminirani ili svedeni na kontrolirani minimum, odnosno van su igre..

Podjelite li milion Kineza, na sve Afričke države, kojih ima 46 odnosno 53, dobiti ćete u prosjeku 20 000 kineza po državi, no neke Afričke državice su toliko male da se taj broj srazmjerno povećava prema veličini države – a naseljavanje Kineza još traje. Ako izračunamo da Kineza ima miljardu – to je tisuću miliona, znači samo jedan 0,1% posto stanovništva je otišlo u Afriku, što Kinu i dalje svrstava u super vojsku svijeta sa ogromnim ljudstvom i živom silom na svim stranama svijeta – sinhrono.

Režim u Kini kao i njezina nagla i gotovo eksplozivna ekspanzija u svakom pogledu, nije slučajna, već kao i svi masonsko iluminatski planovi, napravljena prije 200 ili 300 godina , kultura koja je posijana prije mnogo vgodina, planirano i koja sada rađa plodove sijanja. Natalitet koji je u Kini rastao strahovitom brzinom naglo je zaustavljen zakonom koji Kinezima ne dopušta imati više od jednog djeteta. Čak i naljući neprijatelji – Japanci integrirati će se u Kinu, jer će daljnjim događanjima, Japan nestati sa lica Zemlje, a Japanci će biti naseljeni u poznatim Ghost Towns u kini (gradovi duhova).

Za vas koji ne znate – Ghost Towns su potpuno izgrađeni kompleksi gradova u Kini koji mogu primiti 50 miliona ljudi – a možda i više, jer točan broj se ne zna, a vjerojatno ga ne zna nitko, osim onih koji su ih gradili i planirali. Tako će se do jučerašnji ljuti neprijatelji, putem prirodne katastrofe (nevažno je li umjetno ili prirodno nastala) postati spasitelji i žrtve, što će svakako utjecati na zahvalnost tradicionalno discipilniranog Japanskog stanovništva, koje će se putem zapošljavanja, brzo integrirati u rastuće Kinesko društvo.

Ostatak kosooke rase biti će uništen ili bitno smanjen «prirodnim»  katastrofama koje su na tim područjima trenutačno u punom toku. Pročitajte i ovo http://www.readersupportednews.org/news-section2/344-208/11006-russia-stunned-after-japanese-plan-to-evacuate-40-million-revealed .

I dok su sve oči i misli bile uprte u tkz. neprijateljstvo i vojnu napestost između Kine i Amerike, iza zavjese se je odvijala sasvim druga priča. Kinezi su jedina nacija na svijetu koja može omogućiti izvršenje New World Order-a, počevši od GMO prehrane, do masovne kontrole standarda, poput odjeće, obuće ali i tehničke robe. U ostalom, sve se već proizvodi u Kini – čak i najtradicionalne marke i brendovi. Po poznatom receptu uništi pa kupi, Kina je došla do vlasništva marki kao što su Volvo i da ne nabrajam dalje. Glavna okosnica svega biti će transport droge iz masovnih uzgajališta u Kini, pod patronatom države u Zapadnu Europu i Istočnu Europu. Savladavanje ili bolje rečeno – ne savladavanje Kineskog pisma i govora, biti će dodatna zapreka za pravovremenu pravnu ili neku drugu akciju.

Kinezi su tu.

Javna je tajna da u Srbiji boravi mnogo veći broj Kineza, nego je legalno prijavljen.

Kinezi se akumuliraju i šire tiho i nenametljivo i nitko se tome ne suprostavlja, jer postoji zakon o međunarodnim ljudskim pravima. Uzrok tome, je vrlo lako otkriti, netko im je to nekakvim dekretom omogućio. Tko može takve dekrete donositi –  pa vlade tih država gdje se nalaze i useljavaju, a vlade tih država, gdje borave Kinezi i gdje se masovno useljavaju, očito rade za nečiji tuđi interes, potkupljeni novcem, dobrim položajem u međunarodnim integracijama, kao i materijalnim dobrima, korupcijom i daljnjem prosperitetu u NWO i njegovoj hiherarhiji. Mislim da sam bio jasan. Kome nije jasno – ubrzo će mu biti. Ja osobno nemam ništa protiv Kineza, posebno onih u Kini. Ovo je stvar, koja će ljudskom ignorancijom proći dalje, a kada problem bude prepoznat – biti će i suviše kasno. Moram priznati da su se to jako dobro dosjetili. Od Kineza su napravili bio robote mind control-om, koji su genetski toliko već sjebani od torture kao društvo, da pristaju na sve, pa i da otvore restoran u državi gdje svi ugostitelji propadaju iz dana u dan- a to govori samo za sebe!!! Pametnom dosta…

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-