KOJI MU JE KURAC

Posted by Pas at 14/06/2010

Category: SEX & SEX SATIRA

Jedan od najgorih mogućih scenarija koji vam se može desiti kad ste sa nekom pičkom je – ne podizanje kurca {++++}ili da ne postignete erekciju, da vam se jednostavno ne digne, uopće ili samo malo, djelomično se mrdne – iz viseće pozicije..
Ne podizanje kurca i nemoć da obavite sex  sa nabrijanom pičkom u nabrijanoj situaciji, koja ga hoće više nego ikada do tada, može napraviti jako loš efekt na sve buduće takve susrete. I zato je vrlo važno da tome posvetite posebnu pažnju.
Već vidim tipove koji kažu kako sa tim nemaju problema, i da se to njima nikada nije desilo niti neće, ali…
Ne podizanje kurca ne znači da je neko impotentan – dapače, već može nastati zbog izuzetno i jake potencije ili iznimno jake seksualne uzbuđenosti

No prije nego pređem na taj problem, da eliminiramo još neke stvari koje mogu nastati, odnosno uzrokovati trenutačnu ili stalnu impotenciju.
Dakle moramo razlikovati da postoje ljudi, koji imaju fizioloških problema, npr. prouzrokovanih povećanjem prostate ili šećernom bolešću.
Ja nisam doktor, pa neću ulaziti u analizu takvih slučajeva, već ću ih samo nabrojiti.
Druga grupacija ljudi koja postoji su oni koji imaju psihičkih problema i ustvari nisu impotentni, nego su u psihičkom klinču koji je odstranjiv, a koji prouzročuje impotentnost.
Recimo za primjer, ujutro se probude sa ukrućenim kurcem, no čim se probude on se spusti i više ni makac.
Ako imate taj problem, onda se obratite nekom psihologu koji vam može razgovorom ili nekim savjetom , pa i lijekom pomoći.

Treća grupa je ona koja se napije, pa im se ne digne,- ali njih ne možemo ubrojiti u te grupe, jer se to može dogoditi svakome.

Ja ću se danas pozabaviti ovom četvrtom grupom ili rađe rečeno četvrtim događajem, koji može napraviti, da ne možete jebat ni pod razno – a sve je u redu, čak ste možda i prije sat vremena jebavali, sa čvrstom šipkom ko kamen, a onda – ćorak.
To mi se je desilo tri puta u životu.
Prvi puta situacija je bila prilično nabrijana, ali je i predugo trajala.
Ja i jedan moj poznanik iz Trsta, upoznali smo se sa jednom izuzetno lijepom i atraktivnom djevojkom, koju samo možeš poželjeti da poševiš u životu.
To su stvarno jako rijetke prilike, sresti tako lijepu pičku koja je ,..ma čitava je bila strava, vamp pička.
Mic po mic, otišli smo na cugu, pa na klopu i na kraju što kroz zajebanciju , a što za zbilja, relka je da joj se obojca sviđamo i da bi se maznula s obojcom i da joj je to oduvijek bila sakrivena želja.
Tako smo i napravili .
U autu je počela predigra i šlatanje .Obojca smo imali jaku erekciju , cura se je potrudila jako dobro i malo je falilo da se ne maznemo već tokom vožnje do hotela.Obojca smo bili čvrsti ko kamen, a ženska je kuhala od pohote i želje,  dirajući nas po dignutim kitama.
Kad smo stigli na parking hotela, morali smo se malo primirit jer smo bili vidno ukrućeni.
Došli smo kod mene u sobu.
U tom hotelu bio sam na gaži.
Čim smo ušli počelo je drapanje, doslovno smo potrgali sve sa nje.
Kleknula je pred mog poznanika i raskopčala ga. Nikada u životu nisam vidio tako veliki kurac u živo.
Tu je bilo OGROMNO, ali nisam se iznenadio samo ja, nego i cura koja je to držala u ruci –
rekla je:
Jebote vidi ovo.
Tog trena ja sam totalno zablokirao.Nakon što ga je obradila prišla je meni i raskopčala me, no moj ni makac, pušila ga je natezala , neznam što sve nije radila – ali ja nisam od kukuva dolje osjećao – NIŠTA, ko da ne postoji.
Pička je poludila .
Frend ju je zakarao, no ni gledanje ni njezino uzdisanje istalno stimuliranje jezikom – nije pomoglo.
Ko da mi je netko dao injekciju .No tako sam bio narajcan, da bi mogao sa tom željom opaliti takvu žensku 20 puta za redom bet pauze između – no moj miško piško ni makac.,
Tri sata ga nisam pomaknuo sa mjesta.
Bilo mi je vrlo neugodno.
Popizdio sam i jako sam se razljutio. Bio sam ljut na sebe na nju na njih – ma na sve živo.
Nakon toga oko 5 sati podslijepodne, otišli smo u saunu, nije bilo nikoga osim nas i žene koja radi u sauni, jer je vani padao jako snijeg, a hotelski kompleks je bio daleko od grada.
U sauni smo ponovili sex, tu sam dosegao erekciju i trošili smo je obojca, zatim smo se vratili u sobu i do ujutro smo je trošili u svim kombinacijama.
Kad dođe do takve reakcije tijela na erekciju, najbolje ju je ne forsirati.
Ta blokada nastane od prevelikog uzbuđenja.

Situacija druga, svirao sam u praznom hotelu na Otoku Rabu po zimi, sutradan je naišla neka firma iz Ludbrega koja je bila na sindikalnom druženju- izletu.Sve ženske , ni jednog muškarca.Pičke su plesale i štimung je bio super.Svirao sam repertoar iz disko klubova pa im nije ni trebalo tražiti diskač. U dva ujutro sam bio prilično iscrpljen i umoran, a i popio sam dosta pive. Odjednom mi je prišla jedna cura (žena) i pitala me kam idem sad nakon dva ujutro.Ja sam rekao da je sve zatvoreno, ali da možemo kod mene u sobu.Imao sam još neke cuge u rezervi. Došla je još jedna zgodnija od nje i tako mi kod mene u sobu.
Mic po mic, najprije ljubakanje sa jednom, pa sa drugom i taman kad sam ovu skinuo, da je ševim – ovoj drugoj je bilo neugodno, te je izašla iz sobe i otišla u svoju sobu.Nakon što smo se poševili, ona mi kaže da idem i njenu frendicu zbarit.
I tako sam ja banuo u sobu kod ove , smješkala se i kad sam je uhvatio da je skinem zaustavila me je i rekla da ne može, jer da ima stvari.
No bio sam strahovito napaljen i nisam odustajao, nakraju sam je skinuo do gaćica i uživao u njenim prekrasnim grudima.Zaustavljala me je stlno ne dajući mi da je hvatam za dupe. No kao utješnu nagradu ponudila mi je da mi ga popuši. U tom momentu zazvonio joj je telefon u sobi.
Situacija je bila više nego interesantna, nazvao ju je dečko i dok je pričala sa njime otkopčala mi je šlic i sisala mi pišota – no moj pišo ni makac, bila je jako nesretna i trudila se drkajući ga- no on, ni makac ko mrtav.Najoriginalnije mi je bilo pri tome što razgovara  sa dečkom. Malo prije je bio u akciji, totalno dignut – a sada ni makac.
Počela me je zajebavat da sam impotentan i slične fore.
No ja ko da me je netko začarao – totalno blokiran.
Ali to nije sve.
Otišao sam u sobu i otuširao se, kad mi je na vrata pokucala ona prva i htijela ga je još, ne samo da ga je htijela nego se vratila ko divlja zvijer, napaljena za popizdit.
I uz svu njenu napaljenost, moj kurac ni makac – dead meat.
Drugi dan njih dvije su se smijale i podjebavale me , nisu više htijele doć, iako je stojko funkcionirao – besprijekorno.

Ovo sam napisao zato da bi shvatili da se takve stvari događaju i da su prisutne, te da nisu dio nekakve nemoći ili šta ja znam čega , a evo i krunskog dokaza za to.

Slučaj treći.
Svirao sam u Poreču, na plaži su bile dvije zgodne blizankinje, koje su mi zapele za oči.Razlika u godinama bila je poveća ja sam imao 32 a one možda 18-18 i pol najviše.Godilo im je, što ih ja koji sviram navečer i u cetru sam pažnje – gledam baš u njih dvije  od svih cura na plaži .
A onda se ubacila mama(43 godine)…. koja se je meni u ono vrijeme činila strašno starom (a ha ha ha ha ha ha )
Počelo je sa bezveznim razgovorom, no iskusno oko mame primjetilo je moju lovinu.
Nastala je poprilična ljubomora između njih.
Kako bi mama efikasno otklonila konkurenciju mlađih kćeri, oko 11.30 otpratila ih je sa suprugom u hotel na spavanje, a zatim se lukavo vratila natrag i sjela u jedan kut terase u sjenu, poslavši mi piće po konobaru, koji mi je nakon što mi ga je dostavio, pokazao glavom od koga je.
Podigla je čašu i nazdravila mi.
U zadnjoj pauzi oko 12 i 30, sjeo sam za njezin stol.Odmah se nagnula prema meni i počela me dirati pri govoru, po ruci, da bih kraj pauze dočekao sa njenim jezikom u ustima i desnom rukom na preponama. Reakcija je bila očita, no srećom dugački ljetni sako, sakrio je moju izbočinu na hlačama, dok se je ona bezobrazno smijala.
Čim sam završio sa pospremanjem opreme, presvukao sam se, a tragovi erekcije još su se poznali na trapericama.
Kamo ćemo sad? upitao sam je…
Odlučio sam da odemo na još  jednu cugu, u noćni bar u Zelenoj Laguni.
Kad smo došli na parking noćnog bara njezina ruka me je već tako mazila po kiti, da samo što nisam svršio.
-Ajmo mi nazad u hotel,…predložio sam
Na što je ona rekla slijedeće:
– Da, ali požurimo se , ..izgubiti ćeš inače erekciju i bog ti ju više danas neće vratiti,…
-Otkuda  znaš za to? -upitao sam je iznenađen
– Desilo mi se je  to već nekoliko puta, predugo smo čekali i zatim im se više nije htio dignuti – odgovorila mi je ne mičući ruku sa moje kite.
Odjurio sam s njom u hotel i stigao sam na vrijeme.
Dobro smo se potrošili, dok su muž i kćeri spavali u hotelu.
Najbolje je bilo to što su oni kao familija već u 8 ujutro bili na plaži, a zatim bi ona pod izlikom da ide nešto kupiti (cigarete ili slično) došla u moju sobu oko 11 ujutro. Ja bih joj pustio otključana vrata od sobe, a ona bi samo ušla i sjela na mog zornjaka i obavila samu sebe do orgazma. a zatim me poljubila i pokrila – a ja sam nastavio spavati .To bi još napravila oko 4 popodne, kad sam ustajao  i tako 15 dana.
Muž nikada nije posumnjao.
I redovno bi popili ja i on popodne i navečer pivu.
Uspio sam maznut jednu blizanku između redova, druga mi nije uspijelo iako su se obje htijele.
Mama je skužila da sam joj poševio kćeri, te se je jako na mene naljutila, pa sam umjesto 20 dana jebo samo 15 dana.
Jebiga nikada nije sve optimalno.
Zato eto savjet ili čak dva.
Kad ti se digne odmah ga upotrijebi – ne čekaj novu priliku, jer se može desiti da je nećeš imati.
I još jedan, kako bi sigurno znao da se ženslka hoće seksati i da te ne zavitlava  i ne  poteže za nos,  čim ti se digne (dok ste nasamo u autu ili parku), izvadi ga van i daj joj ga u ruku.
Ako ga ne želi primiti – od toga ništa, ne gubi vrijeme i otpremi je pod hitno, no ako ga primi, ne moram ti nacrtati – prava je.
Evo bio sam iskren kao i uvijek i nastavljam pisati pizdarije, razmišljam o knjizi koja bi se zvala…ma, koje pizdarije

1 Comment

  1. dragec3 says

    bok, neznam zašto se ne mogu logirati?
    pozdrav, dragec

+(reset)-
+(reset)-