KONC LOGORI; ATENTAT I IZMIŠLJENA KRIZA

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: RAZMIŠLJANJA

Čudne se stvari događaju.Slučajno sam pregledavajući vijesti naišao i na ovu da je u Americi (USA) u jednom lokalnom listu izašao oglas, koji je pozvao ljude da urade sve kako bi Obama pošao putem, Abrahama Lincolna i J.F.Keneddy-ja i drugih političkih vođa koji su uglavnom – likvidirani.
I ne bi to bila baš i neka vijest, da prije nekoliko dana nisam negdje na netu pogledao neki dokumentarac, u kojem je spomenuto da se u USA grade konc – logori, koji mogu primiti 50 miliona ljudi. Misao mi poput munje, povezala te dvije vijesti, spajajući je sa rušenjem WTC u New Yorku 9/11/2001 godine.
Prva vijest mi je samo nagovijestila ono što će se najvjerovatnije dogoditi, a to je uspješni ili neuspješni atentat na Baraka Obamu.To što je crnac predsjednik USA, uopće nije slučajno već – dopušteno.
Dopušteno zato da se ubrza nekakav čudni proces koji je u toku, a koji je nezvanično počeo 9/11 i rušenjem WTC.
Svakako je mnogo veća vjerojatnost da će se ubiti CRNOG predsjednika od bijelog predsjednika, pa su tu prednost određene grupacije ljudi, koje stvarno vladaju Amerikom i svijetom – iskoristile.
Što će se dogoditi , ako “netko” ubije Batraka Obamu?
Ko će biti krajnja kolaterarna žrtva tog namještenog čina?
Koga će se stavljati u konc logore, u kojima ima mjesta za 6-tinu Amerikanaca ?
I na kraju kako će se to odraziti na Hrvatsku, da li poput ove lažne krize nazvanom RECESIJA?
Kriza u Hrvatskoj ne postoji, već je izmišljena, odnosno postoji, ali  od kad je nastala država, mnogo prije tkz.svijetske krize.Mi nemamo nikakvu industriju.Naša čitava ekonomija počiva na sitnim muljatorima koji kupuju i preprodaju robu , pružaju posredničke usluge ili su u “najboljem slučaju” tkz. dobavljači. Ostatak čine kafići i eventualni TURIZAM. Jedina grana industrije, za koju znam da postoji – je brodogradnja, a za nju svi  “znamo” u kakvim je govnima kad je spašava država, koja je i sama u govnima pa je krug zatvoren.
Izgleda da jedino što funkcionira u ovoj državi je siva ekonomija, ali je i ona u kurcu u posljednje vrijeme zbog nedostatka gotovine. Možda bi se zemlja trebala okrenuti sivoj ekonomiji i ostati izvan granica EU i tako ostati jedan otok u kojem bi se spašavali Europljani od Europske Unije.U kojem bi cvao šverc svega i svačega – ali legalno.
Znači samo jedan dekret, legalizacije svega što je danas “zabranjeno” i Hrvatska bi se preko noći obogatila zajedno sa svojim građanima.Postali bi najvažnija država u Europi. Mrzili bi nas svi Europski državnici (znači status bi nam ostao kao i do sada) no s jednom razlikom – voljeli bi nas svi ljudi u Europi istinito i iz srca – što sada nije slučaj.
Mogli bi totalno ukinuti policiju i ministarstvo unutrašnjih poslova i tako rasteretiti državni bužet.Policija najme ne bi imala što raditi ili ne bi radila ništa (kao i sada ) samo što sada za to dobivaju novac. S obzirom da u zemlji ima vrlo malo poštenih ljudi, njihova poštena djela bila bi puno manja – od današnjih kriminalnih. Najvažnije od svega bi bilo to, što bi se cijene stabilizirale, vrlo brzo i same od sebe – preko noći. Došlo bi do realnog tržišta. Kakva je ova država, kad njezin zakon smeta svemu što je normalno.
Nikakva.
Zanima me još samo jedna stvar, a to je u čemu će Hrvatska sudjelovati ukoliko dođe do atentata na Obamu. Mislim da nikome nije stalo, da on ostane živ, jer njegova smrt biti će napad na demokraciju Amerike, a onda će se ići sa NATO-gdje?
Ko je sad na redu?

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-