KRETENI NAIVNI JEBITE SE – LIJEPO SA VAM PISAO I GOVORIO

Posted by Pas at 13/10/2014

Category: RAZMIŠLJANJA

 2014-10-12 22_51_36-Wetter in Sedrun 2014-10-12 22_51_52-Wetter in Sedrun 2014-10-12 22_52_09-Wetter in Sedrun 2014-10-12 22_52_26-Wetter in Sedrun

I što ćemo sad sa jebenim Keplerovim zakonom. Od danas 12.10.2014 Keplerov zakon je živi kurac,… nula bodova,.. planete nisu iskočile iz svojih putanja. Što će reći Korado Korlević koji je  (prisjetimo se samo u radio emisiji na radio bilogori javno na radiu izjavio) rekao da ničega takvoga nema u Sunčevom Sistemu. Da li je Korado  lagao, da li Korado nije znao, nije gledao ili je šutio, ili je Korado napravio grešku u koradotima, a znao je da to nije tako kako je rekao. Ja sam ispadao budala i kreten, napadali ste me . OK.
Je, ja sam bio arogantan – ali bio sam arogantan zato, jer sam znao što govorim i bio sam 100% siguran da smo žrtve prijevare, obmane i ogromne zavjere.

Kako je moguće da astronomi to nisu uočili – pa to je DUPLO VEĆE OD NAŠEGA SUNCA NA NEBU,..DUPLO!!!! HELLLOUUU????

Njegovo visočanstvo koje je u Hrvatskoj nedodirljivo po pitanju astronomije i svega usputnog, ali jedan jebeni klaun Kostelac, koji je neuki idiot – bio je čitavo vrijeme u pravu. Jesam li tašt nakon toliko vrijeđanja i omalovažavanja. Naravno da jesam i ponosam na svoju taštinu (jebo te ponos)
Hoćete li me sad shvatiti ozbiljno?
Znate što?
JEBITE SE SVI SKUPA!!
Pisao sam i trudio sam se da vam pokažem, da to što pišem, nije nikakva pizdarija i zajebancija  i da smo na pragu nečeg velikog i nesvakidašnjeg.
Spin protiv mene bio je ogroman i još traje, ali nakon ovoga – ja se povlačim. Meni je ovo dovoljno, znao sam čitavo vrijeme da je to tako i da to sakrivaju , jer sutra će netko ovo morati objasniti. Ja sam ovo učinio zbog SEBE !!!
Pretpostavljam da će netko napisati da je to netko upalio bateriju , vjerojatno komarac u prolazu zbog atmosferskih prilika.

Hvala svima (a bilo vas je vrlo malo ) koji ste mi vjerovali i stvarno vam hvala iz srca možda bih bez vas u jednom momentu odustao.

Ovo je kraj bitke, nemam više namjeru nikome ništa objašnjavati i pokazivati i ukazivati i dokazivati.

Jebite se kao god znate.

Izmišljajte opravdanja i atmosferske pojave i tješite se i dalje.

Onako kako sam napisao tako se je i dogodilo , bilo je pitanje sati kad će se to pojaviti van i više se neće moći sakriti.

No, postavite si sada jedno drugo pitanje. Netko je mogao ovo ukloniti sa ovog servera i ne ostaviti ove fotografije, nitko ne bi znao – ali nije..

Zašto?

To si pitanje postavite glasno prije spavanja.

Ovdje padaju u vodu i Zeta Talk i sve stranice koje su vas uvjeravale da to tek stiže i da je u nekakvom sazvježđu i ovo i ono- LAŽ.. LAŽ… LAŽ… zamajavali su vas godinama, dok je to bilo tu PRED NOSOM zaklanjano chemtrailsima, umjetnim oblacma
Gdje je bio David Icke, gdje je bio McCanney – to je sve ista ekipa koja radi u suprotnim stranama za istog gazdu
Ali ovo nije sve…
Ovakvih objekata, ja sam nabrojao barem 5, a dobri poznavaoci kažu da ih ima 10.

Keplerov zakon si nabijte u GUZICU, trebalo bi vas dobro namlatit  i da se probudite iz ove kome u kojoj se nalazite. Ali budite bez brige Korado Korlević se neće javiti i očitovati, zna on jako dobro o čemu ja govorim ipak on radi za NASA-u.  Toliko od mene.

2014-10-12 22_51_36-Wetter in Sedrun 2014-10-12 22_51_52-Wetter in Sedrun 2014-10-12 22_52_09-Wetter in Sedrun 2014-10-12 22_52_26-Wetter in Sedrun

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-