LAŽI SA JUŽNOGA POLA ILI KAKO SE KROJI ISTINA

Posted by Pas at 06/11/2011

Category: RAZMIŠLJANJA

Upozoravam Vas da prilikom pregledavanja ovih slika kao i originala na navedenim linkovima budete izuzetno oprezni i pedantni, jer se radi o uklonjenim stvarima sa originalnih slika i morate vrlo, vrlo pažljivo, pristupiti pregledu da bi to uočili.

Kako na svijetu nikad nije ništa slučajno tako nije ni ovo. Danas pregledavajući e-mailove, dobio sam mail od jedne osobe koja čita blog i koja je napisala slijedeće:

bok Igore,
evo pratim tvoj blog i sve vezano za nibiru i promjene na zemlji.
neki dan si stavio snimak sa Neumayera i onu planetu u daljini, koja se pojavljuje nakon sunca.
ja isto svaki dan pogledam live kameru na neumayeru, a danas sam zamjetio da je ona planeta ipak neka vrsta flarea.
molim te da pogledaš, znači 05.11. od 5.20h do 6.00h
lijepi pozdrav

Naravno da sam otišao to pogledati i nakon pažljivog pregleda – ali vrlo pažljivog pregleda, uočio sam da se na toj snimci stvarno radi o lensflaru. Kako sam već bio na stranici na kojoj se prikazuju snimci sa nadzorne kamere sa Južnog pola, odlučio sam pregledati snimku cijelog dana, mic po mic,…i nakon trećeg pregleda uočio sam da na kameri 1 ( http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieT.html  ) na slici od 13.10 sati, nebo je nekako čudno, kaoda  promjeni boju i imao sam osjećaj da se iznad stanice nazire ali jedva nekako nekakva kugla. Kako sunca nije bilo nigdje – pa lensflare nije bio moguć, vratio sam snimku nekoliko puta naprijed i unazad i ustanovio da se na snimlku od 13.10 sati nešto neobično dešava. Kako nisam mogao ustanoviti što je to, odlučio sam pregledati snimke sa kamere 2 ( http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovie.html  ) no i tamo su se dešavale neobične stvari . Od 12.30 do 12.50 preko neba je jedva vidno prošao nekakav čudan oblak, u obliku kugle koji se je parabolično u krugu spuštao iz gornjeg desnog kuta kamere prema donjem lijevom uglu kamere. No to je bilo toliko jedva vidljivo da sam mislio da se radi o koincidenciji. Odlučio sam pogledati snimak sa kamere 3 ( http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieP.html  ). Preslistavajući snimke iz sata u sat, sa kamere tri, nakon što sam nakon 12.20 sati kliknuo mišem na slijedećih 10 minuta – slika se nije promjenila, zatim sam kliknuo još jednom, no slika se i dalje nije mijenjala, zatim sam kliknuo i po treći puta na slijedeću sliku, 12.50 sati i ustanovio da se slika i dalje ne mijenja. Tek slijedećim klikom na sliku u 13.00 sati, slika se je pomaknula sa mjesta.To mi je bilo čudno, pa sam pomislio da je greška u pregledu slika, pa sam pokrenuo slike unazad – ali dobio sam potpuno istu situaciju. Netko je umetnuo jednu te istu sliku tri puta za redom i na taj način sakrio 38 minuta nadzora sa kamera.. To mi je sad već bilo neobično pa sam sliku sa prve kamere gdje dolazi do promjene boje na nebu u 13.10 stavio u program za obradu slika (GIMP) i obradio sliku emboss efektom, koji naglašava slabo vidljive oblike u prostoru, odnosno od njih napravi nešto poput 3 D reljefa,  zatim sam uvećao sliku za 400 posto i iznad stanice Nuemayer ugledao nejasan oblik planete – lopte, kružnice, manje od sunca – ali veće od mjeseca, nepravilnog oblika, koju je netko vještim zamućivanjem zamutio i sakrio i ukomponirao u patern neba  i zatim stavio na internet za javni pregled.
Dakle na tri različite kamere, u isto vrijeme imamo čudu situaciju u isto vrijeme, što je sve samo ne slučajnost.
Da nije bilo situacije sa kamerom broj tri i nestanka 38 minuta skinutog  materijala sa nje, one prve dvije kamere ne bih uzeo ozbiljno u obzir i ne bih obratio pažnju na to. Dakle da skratim, netko fotografije sa nadzornih kamera obrađuje photoshopom ili nekim drugim grafičkim programom i zatim ih obrađene vraća na internet.

Ovo je originalna fotografija sa kamere 1 (5.11.2011)

…a ovo je emboss verzija te fotografije…

…a ovo je emboss verzija fotografije gdje sam vam naznačio gdje se nalazi kružnica na nebu iznad stanice Neumayer.

 

Ovo su fotografije sa nadzorne kamere broj 2 obratite pažnju na jedva vidljivi okrugli oblak koji putuje sa desnog gornjeg kuta prema lijevom donjem kutu.

Ovo su fotografije sa nadzorne kamere broj tri – obratite pažnju na 2,3.i 4 fotografiju od 12.30  12.40 i 12.50 sati te siu fotografije potpuno iste samo je na njima zaljepljeno drugo vrijeme.

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-