LEPTIRI KAO OPOMENA – OPOMENA KAO LEPTIRI

Posted by Pas at 24/06/2011

Category: RAZMIŠLJANJA

 

U srijedu 22.06.2011 godine vozio sam se autom od Rijeke do Mošćeničke Drage to je razdaljina od 33 km.Cesta prolazi uglavnom uz obalni dio.Pri dolasku u mjesto KRAJ iza Medveje prema Mošćeničkoj Dragi moju pažnju je zaokupio neobično mnogo leptira koji su letjeli između čempresa koji su rasli uz cestu prema moru. U prvi mah pomislio sam da se radi o nekakvoj lokalnoj “slučajnosti” zbog neke vrste cvjetova koji rastu uz to drveće, no nakon nekoliko kilometara vožnje uz njih primijetio sam da se radi o ogromnoj najezdi od nekoliko stotina tisuća ili milijuna leptira.Tako nešto nikad nisam vidio u životu. Čovjek (normalni čovjek, prosječni čovjek) očekivao bi nakon jedan ili dva dana takve situacije reakciju medija, no  u medijima nigdje ni slova nije spomenuto,… ništa, čak ni nešto što asocira na to. Nula bodova. Ali svaka iole glupa pizdarija u ovom gradu ili zemlji inače završi na naslovnoj stranici. Nakon toga počeli su mi ljudi dojavljivati da su leptiri zaposjeli centar grada, tržnicu, na tisuće leptira, no i dalje ni A o tome u medijima. Konačno jutros kako saznajem dezinsekcija je pošpricala posebnim otrovom tokom noći i jutra leptire. Očekivao sam gomilu krepanih leptira po podu , no kako je bio vjetar nisam ih uočio. Izašao sam u grad sa namjerom da uhvatim jednog i uslikam ga ili snimim kako bih ga proučio i na internetu nešto pronašao o toj vrsti leptira koja je izuzetno krupnog tijela sa velikim ticalima i vrlo neobične boje poput noćnih leptira odnosno kao da je vrsta križana. Konačno sam na zidu u gradu uočio jednoga i htio ga tresnuti blago novinama da ga ošamutim, ali ono što se je desilo stvarno me je zateklo. Leptir je odletio tako velikom brzinom, da sam ostao kao pegla. To ne da je neuobičajeno velika brzina za leptira, već je to za očima ne vjerovati. Supersonični su.
Otkuda su došli ti leptiri i zašto baš tu u Rijeku, Opatiju i na istočnu obalu Istre. Otkuda su ti leptiri došli u tolikom broju.Svi znamo da nastaju iz gusjenica, toliko gusjenica nie bilo jer bi se to vidjelo, no zamislite sada ovu situaciju – koliko će jajašca snijeti ti leptiri. Svaki ih snese na tisuće, zamislite situaciju sa gusjenicama koje će se izleći iz tih jajašca. S obzirom da se radi o jako sitnim jajašcima moguće je da su chemtrailsima ispušteni iz aviona te ih je zračna struja donesla do ovog područja, a moguće da nisu bili namijenjeni našem području već područjima sa poljoprivrednim dobrima u unutrašnjosti, ili možda je ciljano gađana obala Istre kako bi se napala unutrašnjost Istre sa obradivim područjima i poljima koja nisu zanemariva.Šteta koju mogu napraviti gusjenice je nesaglediva a prirodnih neprijatelja nema.kako je jedan moj Facebook prijatelj primijetio i napisao u komentaru kojeg vam u potpunosti citiram:
“Čujte ja samo znam da zadnjih godina na Balkanu pravi je biznis izlov ptica pjevica te podaja istih “gurmanima” u Italiju. Svako toliko padne po koje vozilo za 300- 400 oguljenih ptica do kože i to u Sloveniji (pazi Srbiju,BiH i HR. su već prošli!!!). Ako ih otkriju 400, znači ostalih 4000 komada su prošle, pa to sada pomnožite sa 1200 kukaca na dan, koje pojede samo JEDNA PTICA u jednom danu i dobit ćete čisti Balkan. Ovi kukci vise nemaju prirodnih neprijatelja, pa se seksaju do mile volje. Na to stručnjaci upozoravaju već godinama, no to nikoga nije zabrinjavalo (ah da, nismo imali Fejs ) a sada se čudimo pričamo o nekoj nepoznatoj kataklizmi koja dolazi t.j….VEĆ JE DOŠLA i stvorili smo je mi sami. Potražite malo tekstove na netu od prije 2-3 godine pa ćete vidjeti o čemu vam pišem. Evo računice: “samo” 4000 ulovljenih ptica x 1200 kukaca x 30 dana = 144 000 000 mjesečno, ….144.000.000 hej !!!!!!!! E sad vi to još pomnožite sami sa brojem ljetnih mjeseci!” 

Istina, nisam razmišljao na takav način, ali nakon toga sam se zabrinuo i postavio si logično pitanje, zašto Talijani ne ubijaju svoje ptice, pa ne riskiraju da ih uhvate preko granice…razmislite o tome,..tko organizirano stoji iza toga.
Drugi aspekt koji ovdje ne bih nikako zaobišao su krugovi u žitu od kojih se je jedan pojavio 2009 godine u Holandiji a koji je bio najveći crop circle u povijesti od kad se krugovi u žitu pojavljuju. Bio je velik i širok 550 m puta 430 metara a predstavljao je leptira.Leptir se je nakon toga pojavljivao nekoliko puta kao tema krugova u žitu. Oni što tu zabrinjava je pojava ptica i riba u temama krugova u žitu, koje su nakon toga izginule u velikom broju.
Ako te leptire gledamo iz te perspektive jer njihov broj je pojavno impozantan i zamjetljiv možemo se s pravom upitati kakav je to znak i zašto Rijeka i Opatija, jer za sada ne znam za druge krajeve iako sam čuo istovremeno za velike najezde kukaca u Bosni ispod koje se nalazi SUPERVULKAN.
Jedinu što Rijeku i Opatiju i krajeve do Brseča povezuje je – UČKA,.. kao najveća planina u okolici. Učka je na nekim novijim kartama ucrtana kao jedino preostalo kopno u široj okolici i postati će otok okružen morem. Da li je to obilježje ili simbolično pojavljivanje leptira prije katastrofe koje nam prethodi – to ne znam samo glasno razmišljam. Da li je to znakovit i posljednji znak prije bilo kakve katastrofe,…jačeg potresa možda..
Simbol masovne preobrazbe, masovan odlazak u smrt odnosno promjena oblika života. Mogao bih ovako do sutra , no ne bih da je u novinama izašla nekakva obavijest, poput masovne pojave leptira koja se događa periodično, mada se zadnjeg takvog perioda u životu ne sjećam – a imam 50 godina. Mislite što god želite, ali leptiri su životinje, a ja sam rekao da su životinje najbolji pokazatelj događaja i nagovještaja događanja. na slici gore imate sliku krepanih leptira koje sam pronašao na putu do kuće, a kao netko zna neka pronađe i pogleda koja je to vrsta leptira, ali da probam pogoditi…takvu vrstu nećete pronaći ,jer je uzgojena genetskom manipulacijom i ovdje je na zadatku, a to povezuje i onu poruku iz crop circle-a, jer krepane ptice bila su šteta neprijatelji kukaca, i ribe jedu kukce, a leptiri se pretvaraju u gusjenice odnosno agrarne štetočine koje znatno smanjuju proizvodnju hrane na poljima i u šumi, voćnjacima i povećavaju potrošnju pesticida i povećavaju njihovu prodaju, a na drugoj strani imamo tipa iz farmaceutske industrije koji drži širom otvorenu torbu u koju stavlja – novac, a ne krepane kukce i leptire.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-