LOGIKA , 2012 GODINA I SISTEM ELIMINACIJE

Posted by Pas at 14/08/2010

Category: RAZMIŠLJANJA

Kako se postaviti prema budućnosti. Ima li načina da se budućnost predvidi, možemo li iz nekih naznaka zaključiti što će se dogoditi 2012 godine, da li je to implemenirano namjerno, kako bi nam odvtratila pažnju, od nečeg mnogo važnijeg ili je ta situacija sasvim realna i hoće li se desiti  upravo onako kako su predvidjeli – velikom kataklizmom.
Čitao sam svakojake varijante, poslušao sam mnogo razgovora, interviewa, pogledao niz dokumentarnih filmova koji su obrađivali svakakve teze vezane za i uz to.
Ostao sam nekako neutralan razmišljaljući – a što ako ipak….
Jer bolje je i razmišljati o tome, nego  dovesti se u situaciju, da te nešto zatekne nespremnog.
Prije par dana, objavio sam prijevod pisma jednog Norveškog političara, koje je objavljeno još 2008 godine, ako ga niste pročitali – pročitajte ga svakako, najme neće vam pasti kapa sa glave.
To pismo kao i sve druge takve stvari, pažljivo sam pratio i uspoređivao.
Logika je strašno dobra stvar i volim se sa njom služiti.
Kada u logici nešto nije jasno – a trebalo bi biti, obično nedostaju nekakve činjenice za koje neznate,…. kasnije kažemo; pa logično da sam tako mislio kad za to nisam znao..missing link
Znači,..možemo na temelju nekih činjenica koje su logične – zaključiti krivo, jer nam nedostaju neke druge činjenice.
No ima nešto što je 100 % sigurno.Igrajući poker na facebooku (Texas Holdem’ Poker) naučio sam jednu dobru foru, najme prilikom podjele prve dvije karte koje vidite i kad vaš protivnik podigne ulog na jako visoke vrijednosti  – morate znati tri stvari, najjače što on tog momenta može imati u ruci je jedan par Aseva – ništa drugo, ni više, jer ima samo dvije karte, može još imati slabiji par od toga ili pak ništa. To su jedine tri solucije koje on u startu može imati  u rukama.
Dalje je sve relativno, ne mora čak ni pobijediti, možete ga potući sa bilo kojom jačom kombinacijom.
No  kako se dalje igra razvija i kad na stolu bude jsvih 5 karata – e onda možete izračunati, sve kombinacije, koje on može imati kao finalnu kombinaciju.
Tako je isto i sa 2012 godinom.
No idemo od početka.

Proučavajući neke stare pločice iz davnina, netko je primjetio u nekom crtežu na njima, da je jedan planet velike veličine – viška u Sunčevom sistemu .Kao nitko nije znao za njega koji je to planet, ili kako se zove, ili gdje se nalazi, ali fora je u tome što je tamo bio i Pluto koga su hiljadama godina kasnije (navodno) otkrili naši astronomi.
1982 ili 83 godine , uočen je iznenada na nebu, ogroman planet, kojeg do tad nije bilo za vidjeti na nebu i koji se je očito približavao zemlji, polako za ono vrijeme – ali sigurno.
Astronomi su izračunali dolazak tog planeta u sunčev sistem 2012 godine točnije 21.12.2012 godine.
No to su prešutjeli i to njihovo otlkriće objavljeno je tek malim člankom između ostalih otkrivenih novotarija u svemiru.
Više se o tome nije pisalo.
No počeli su se graditi ubrzo podzemni tuneli o kojima nitko ništa nije znao – ništa dok nije procurilo u javnost.
Dakle imamo jednu kartu – PODZEMNI TUNELI POSTOJE!
U međuvremenu i Vatikan se je zainteresirao za taj čudni planet, koji putuje prema zemlji te je izgradio nekoliko teleskopskih stanica širom svijeta.Najnoviji je na Južnom polu, koji je jedan od najvećih i najbolje opremljenih na svijetu a koji priipada Jezuitima odnosno Vatikanu.
Kretanje tog planeta koji nam se približava, a kojeg su nazvali NIBIRU, prate i slikaju u stopu – svakodnevno već godinama.
No o tome nisu pisali ništa, već su to vješto sakrivali, dok netko to nije objavio i tako je vijest procurila u javnost.
Dakle imamo i drugu kartu koja se zove NIBIRU.
Nibiru je planet koji postoji i koji se približava zemlji.

Sa druge strane pažljivo slušajući predavanja Davida Ickea, ali i drugih “teoretičara” zavjere došao sam do sličnih informacija, jedino što je nelogično što je teorija Davida Ickea potpuno oprečna.
Najme,on koji govori o tome, kako je sve u kurcu i kako nas se izrabljuje i manipulira sa nama, kaže da će se 21.12.2012 godine desiti nešto jako pozetivno i da će ljudska rasa doživjeti UPGRADE svijesti i biti u mogućnosti vidjeti što sada ne vidimo.
Dakle imamo još jednu kartu koja je POZETIVNI DOGAĐAJ VEZAN ZA 2012. godinu.

U pismu Norveškog političara, spominje se kataklizma od koje će biti spašena samo svijetska elita bogataša i državnika, naučnici, doktori i osoblje koje može nastaviti funkcionirati nakon kataklizme. u podzemnim hodnicima koji su svi povezani brzim prijevoznim sredstvima.
Dakle imamo još jednu kartu koja je KATAKLIZMA – NEGATIVAN DOGAĐAJ, odnosno potpuno je oprečna od teorije Davida Ickea.
Što situaciju dovodi do vrlo interesantne i oprečne točke odnosno događanja.

Intteresantno je da se u svim slučajevima spominju VANZEMALJCI bića iz drugigh planeta.
Pa imamo i tu kartu koja je oduvijek u svim misterijama a to su VANZEMALJSKA BIĆA.

U interviewu koga je Project Camelot vodio sa jednim od učesnika jednog tajnog sastanka, jedan od sudionika je “izdao” scenario koji je  dogovoren među vele silama, a u kojem se čak spominju i vanzemaljska bića koja sudjeluju u “tome” sasvim službeno, što se godinama krije od javnosti.
Najme po njegovom pričanju i tvrdnjama, za koje intervjuisti tvrde da je osoba autentična i vjerodostojna sa svojim imenom i položajem u svijetskoj politici, kaže da će doći to ratnih tenzija(akcija) između Izraela i Irana gdje će sudjelovati i USA i gdje će biti upotrebljena Atomska bomba.Nakon toga (a sve po međusobnom dogovoru između samih sudionika) umješati će se KINA koja će sa Amerikom imati Atomski rat ,sa izmjenom gađanja ciljeva – atomskim bojevim glavama.
Nakon toga će se dogovoriti brzo primirje, nakon čega će Amerikanci, biološkim oružjem napasti Kinu, koju će uhvatiti epidemija smrtonosne prehlade.Bolest je genetski dizajnirana tako da djeluje na genetski sklop određenih rasa, koje će pogođene tim masovno i  umirati od te bolesti.Nakon tih sranja uspostaviti će se ONE WORLD GOVERMENT(jedinstvena svijetska valda).
Za to vrijeme elita će biti u podzemnim bunkerima, što može potrajati i do 5 godina, nakon što dođe do atomskog sukoba, nestati će sve vlade tih zemlja koje sudjeluju u tome i na vlast će stupiti vojska, koja će po fašističkom režimu, otvarati logore i masovno ubijati stanovništvo (koje i kakovo  stanovništvo nije navedeno).
No ovdje ima jedna kvaka, koje me je zapravo i navela da napišem ovaj post.
Najme, Norveški političar je rekao, da svi ministri i svijetske vlade, znaju za taj događaj za 2012 godinu i strašne klimatske promjene i tsunamije itd.
No, kad su ovog političara pitali o tome, on je rekao da o takvom scenariju nezna ništa -,niti je čuo da ga netko spominje.
Kako sad to?
Ako svi važniji znaju, kako to da on, koji je jedan od važnijih za to nezna i ne samo to već to i negira?
Dakle imamo još dvje karte koje su otkrivene otkrivene
KATAKLIZMA IZAZVANA ATOMSKIM RATOM
i ona druga NEGIRANJE KATAKLIZME IZAZVANE NIBIRU PLANETOM – KAO NEPOSTOJEĆE:

Šta smo za sad dobili za rezultat od mogućih kombinacija,… dakle imamo sigurno jednu kataklizmu, koja bi se desila – na ovaj ili onaj način, zatim “utjehu” Davida Ickea  koji nas tješi o uzdignućem u više sfere.
Iskreno rečeno već duže vrtemena sumnjam u njegovu ulogu prosvijetitelja, jer ono što je do sada on objavio, je i više nego opasno , pa da je rekao nešto što ne smije – bio bi likvidiran odavno, jer su ljudi koji su objavili i zrno nečega što je istina, bili likvidirani preko noći ili netragom nestali.
Sad možemo postaviti pitanje;
Da li je David Ickova teorija o uzdignuću, mazanje očiju da bi ublažio nadolazeće nedaće i događaje – koji su za sada neimenovni, odnosno neizbježni.Nije li ta njegova teorija, zapravo masovno pogibanje i odlazak sa ovoga svijeta, u drugu dimenziju, koja je svijesnija od ove naše – kroz masovnu SMRTizazvanu katakliznmom potresa poplava i požara i potopa.Dakle Ickeova teorija bi mogla biti LAŽ, smisleno i svijesno izrčena i napisana, poput laži onih vođa nekih sekti, koji su rekli ili obećali svojim sljedbenicima, da popiju otrov i da će im biti super – i bilo im je, riješili su se svega.

Nadalje u pismu Norveškog političarta, ima još jedna kvaka.On kaže da se organiziramo i napravimo grupe za preživljavanje, da sakupimo hrane i vode za najmanje 5 godina…
5 godina,… pa tko ima tolko novaca da si to priušti, kakve su to konzerve i hrana koje toliko dugo mogu trajati i koliko koštaju te konzerve,… i da skratim, zamislite da vas u obitelji ima sammo 4.
Probajte to  tako zamisliti zbog lakše računice.
Zamislite da svakome od vas treba 1 ltra vode dnevno.
To je 7200  litara vode za 5 godina, znači okvirno bi vam trebalo oko 10 000 litara vode za taj period.
Sad zamislite takav rezervar nositi u planinu, na neki strmi teren i ubaciti to u neku pećinu, koju bi trebali naći da preživite, kakva li bi to pećina trebala biti, u koju bi to sve stalo, za vas samo četvero – o grupi za preživljavanje da i ne govorimo.
I da stvar bude još bolja sve to on nama kaže 2008 godine – samo 4 godine prije nego će se to desiti.
Super.
Stvarno velikodušno, neznam gdje bih počeo, od novaca koji je potreban za to ostvariti, vremena, mjesta, fizičke kondicije ili čega, gotove pećine koja bi se još trebala pronaći sa ugrađenim vodovodom ili potokom.
Da mi je to napisao 1983 kad sam imao 23 godine, možda bih još i nešto poduzeo, no danas….sa 50 godina da nosim rezervar od 10 000 litara vode u olaninu od 2000 m nadmoerske visine, ..o jebote kako humanitarno nema šta…

Činjenica je da smo najebali,..ma kako god okreneš.
Imam neki čudni predosjećaj da nešto dolazi i vrlo mi je  teško taj osjećaj objasniti.
Volio bih da se varam, ali ne ovoga puta.
To što ide, strašno je veliko kao događaj.
Možda je ipak najbolje skepticima, koji u to uopće ne vjeruju i koje će kad ih to zatekne, jednostavno pomesti sa lica zemlje – ko da ih nije ni bilo.
Neće više biti skeptika.
Ostati će(da li hoće?) samo oni koji su se za to pripremili ili tome prišli sa velikim oprezom, ne ispuštajući mogućnost tih događanja.
Iskreno osobno se više bojim atomskog rata i bioloških sranja i logora, fašizma nego ikakve kataklizme.
Jedino što se protiv ovih (fašista) još možeš i boriti-  ali protiv kataklizme – ne.
Tko će ostati živ, a tko neće, ja se nadam da netko o tome vodi brigu i da nas neće prepustiti slučaju.
Vjerujem u dobro i u zlo, mada se ponekad pitam, što je to dobro – a što zlo?
I ne brinite se, jer nema više puno vremena, ova je godina 2010-ta na isteku,… polako,… onda još imamo nakon toga 24 mjeseca shvatiti koliko smo bili glupi ili neoprezni.
Ponekad izađemo po kišnom i oblačnom vremenu sa kišobranom, pa se naglo razvedri i kažemo ; jebiga uzeo sam kišobran bez veze, a ponekad izađemo van po predivnom vremenu i pokisnemo ko pičke,…i sad ti budi pametan,…. ili skeptik.

4 Comments

 1. jimi says

  …da, potpuno te razumijem takav osjećaj koji si gore spomenuo sam i ja popušio,nekako ovaj put za razliku od svih dosadašnjih predviđanja,imam loš filing….ma nije valjda da je to to?

  optimist…

 2. Comet Nibiru | ufo-tv.com says

  […] LOGIKA , 2012 GODINA I SISTEM ELIMINACIJE — Igor Kostelac Blog Share and Enjoy: […]

 3. JIMI says

  evo optimist 2….iz ovog kuta gledanja ne izgleda tako strašno, kao kad pročitate Igorov blog.

 4. Igor Kostelac says

  Pazi ovako nazoveš odjel za kulturu međunarodnu razmjenu kulture i pitaš ih da ti kažu 10 najboljih Hrvatskih glazbenika ikad . Redosljed je slijedeći, i izreći će ti ga ovim redosljedom:
  1 Igor Kostelac
  2.Elvis Stanić
  3.Arsen Dedić
  itd…..
  najme tamo radi moja prijateljica kao čistačica koja se javlja na telefone , kužiš sad….a ti koji sui ih nazvali iz zimbabvea, brazila ili holandije će to zapisati i to će biti službena izjava. Koju će oni proslijediti nekim dopisom dalje.- I onda ćeš ti to pročitati , koji znaš da to nije istina…..

+(reset)-
+(reset)-